Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
BYTTA BLOGG!!!

http://myrens.blogg.no/

 

 

Værsegod. Takk for bloggen. 

 

 0 Kommentarer


oppnå det perfekte forhold.

Til deg som alltid er der, til deg som liker meg, til deg som elsker meg, til deg jeg trenger så sårt, til min venn og kjæreste, til deg rett og slett.

 

Det finnes ikke, det kan utrolig nok være feilfritt. De første månedene er det akkurat hva det framstilles som, men det kalles nyforelsket. Før enset jeg ikke at han puster tungt når vi ser på film, eller alltid skal vinne en diskusjon vi ender opp med å ha (som vi skjeldent hadde). Men sommerfuglene forsvinner, feilene blir merkbare, ikke bare for meg, men for han å. Så kommer det øyeblikket man ikke har annet valg enn å stille seg selv kan jeg leve med dette, eller skal vi ende det nå? Jeg valgte personelig å leve med det, jeg kunne jo faktisk leve med det. Jeg kunne drømme meg bort i framtiden vi skulle ha når ting ble litt for ille for meg. 

 

Jeg er en idiot, jeg er det type menneske som leter etter feil i andre mennesker, jeg påpeker dem ikke alltid, men jeg finner dem uansett. Jeg startet forholdet mitt med å lete etter feil, er det for godt til å være sant så er det nok akkurat det. Det tok lang tid før jeg fant en feil ved kjæresten min, ikke før vi hadde vår ordentlig første krangel, ikke er han voldelig, ikke er han slem, men han reagerte på en måte jeg ikke ville trodd. Jeg oppførte meg på en måte han aldri hadde sett meg være før. Jeg er slem når jeg krangler i starten, så gråter jeg, mest av sinne og frustrasjon .. men også i frykt av at alt vi har blir borte pga. kanskje en liten drittting som hvem film vi skal se. 

 

Så bestemte jeg meg; jeg skal lese bøker om forhold, hvordan man skal være og takle ting. Det fungerte ikke, jeg er den jeg er, han er den han er, vi er oss på den måten vi er, og det funker eller så funker det ikke, slik er det. Så hvorfor skriver folk slike bøker i det heletatt? Alle forhold er forskjellige, alle mennesker lever forskjellige liv, alle har sine tanker og følser. 

 

Solen betyr for månen det du betyr for meg. Foruten solen kan ikke månen skinne, og uten deg kan ikke jeg leve. Bli som solen og skinn på meg fordi jeg elsker deg.

 


 

I mitt hode er det perfekte forhold kranglene våre, de øyeblikkene jeg blir furt og han erter meg, når vi ligger på hver vår pc i hver vår side av senga og ikke prater på noen timer, eller når jeg kødder lenge nok til at han tror jeg er seriøs. Jeg mener vi har et perfekt forhold fordi det er langt ifra perfekt, men det fungerer for oss. Slik som alle andre må finne sin ting, som fungerer for dem. Jeg er heldig, jeg er heldig fordi jeg vet at han hører på meg, stoler på meg, og tørr å si imot meg. 

 2 Kommentarer


Frihelg

På fredag kom jeg hjem til min kjære, og ble møtt i døra av en kjærlig  kjæreste som  hadde lagd middag, kjøpt vin og lagd banansplitt til dessert, ble så blåst vekk av hvor søt han erI
 går var det 18års dag for Nina og Nora, det var kjempekoselig.. full fest. Det tok av føltes det ut som, haha. Det var gøy i hvertfall. Nye mennesker, nye opplevelser.
0 Kommentarer


Frihelg

På fredag kom jeg hjem til min kjære, og ble møtt i døra av en kjærlig  kjæreste som  hadde lagd middag, kjøpt vin og lagd banansplitt til dessert, ble så blåst vekk av hvor søt han erI
 går var det 18års dag for Nina og Nora, det var kjempekoselig.. full fest. Det tok av føltes det ut som, haha. Det var gøy i hvertfall. Nye mennesker, nye opplevelser.
0 Kommentarer


Høst i Norge - del godene deres

Som alle har fortsått, har høsten kommet til Norge, altså tykke gensere, skjerf og fine hansker. Har vi ikke gledet oss til dette med sene tekopper og røde flasker med vin. Haha. Uansett, når kulda kommer er ikke alle like heldige , så dra fram smilene deres, de gode sidene og del hva dere har. Har dere noen tykke gensere dere ikke trenger så vet jeg om fler som gjør det. Vær gavmilde, Frelsesarmeen tar imot det dere har, så vær gode mennesker.

Ha en fin fredag, og nyt høstens vakre syn.1 Kommentarer


hits