Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
så utrolig digg

Akkurat nå sitter jeg med rensemaske i ansiktet nummer 2, og ser på robinson i nytt sengetrekk og nyvaska rom. Snart skal jeg ned å se på ånedens makt og drikke te med mamma. Kjæresten min dro hjem for litt siden, og det er rart å være alene etter så mange dager med han. 

Uansett, i morgen skal jeg begynne på jobb 10:00, og jobber til 18:00, jeg tror det blir deilig, så har jeg selvfølgelig det slik at jeg drar å trener etter jobb. På tirsdag skal vi ha øving til Oslocup på dagtid, så skal jeg være med Petter etterpå :) Noe jeg gleder meg til. 

Elsker robinson utrolig nok, hvorfor vet jeg ikke.. men ettersom søndag er den eneste fridagen min.. så har det blitt en greie for meg å se på robinson for meg selv mens jeg tar ansiktsrensen min. (ikke ansiktsmaske) er noe andre hudgreier, skriver om det senere.

 1 Kommentarer


Fridag, søndag.

Som dere sikkert vet er den eneste faste fridagen min søndager.. Og på tirsdag får jeg lønning! Kjole, kanskje my veske, og gensere til vinteren. Og selvfølgelig, mine faste 5000 til sparing i mnd. I dag skjer det ingenting siden; jeg jobbet til 0130 i går og trenger å gjenvinne energien min.


Hvis jeg ikke sa det hadde vi flambering, transjering, brennevinslukting og barkurs forje søndag. Here u go:0 Kommentarer


Lange dager

I går var det minimalt og gjøre på jobben, så jeg ble sendt inn på kjøkkenet for å gjøre småting der. Jeg var på jobb i tilsammen 10 timer ca i går, og når jeg kom hjem var jeg utmatta, så jeg klarte og sove over vekkeklokka mi i morges og rakk dessverre ikke trene før jobb .. det er ikke så bra. Så jeg må komme meg på jobb snart, og så kommer kjæresten min i kveld. 

Heldigvis slutter jeg ikke noe seinere enn klokke n2230 og det er jo deilig å slutte tidlig en kveld. Før jobb skal jeg ta  noen tester i brennevinslukting for å se om jeg mestrer det helt. Jeg vil jo selvølgelig få det til! Jeg skal trossalt være med på oslocup for kokker og servitører, og dette er en av testene vi skal igjennom. Jeg er på lag med Jeah, og temaet er strandfest. Vi må slå til med drinker, viner, mat, serveringsteknikker, flambering, transjering, mat og vin i kombinasjon, teoretiske tester og brennevinslukting. Vi gleder oss som bare det! 


0 Kommentarer


Solstråler

Ja, haha. Solstrålene skinner i dag og jeg er på vei til jobb. Etter noen dager fri fra Jeah så gleder jeg meg til å se henne. Fortalte jeg at Jeah nettopp fikk leiligheten hun ønsket? Innflyttningsfest for harde livet! Er så glad på henne og Helene (en annen venninne) som flytter med henne. Endelig ferdig med kollektiv og nedrivde baderomsdører.

Er så godt og ha en så god bestevenn. Jeg var og trente på sats denne morningen, som jeg skal hele uka. Er godt å kjenne musklene jobbe, men jeg må være tolmodig med resultatene, drømmekroppen er enda ett stykke unna, men trening i en times tid hver morgen gjør susen. Tenkte jeg skulle lage et treningsanlegg om dere vil, og litt gi dere oppdateringer på framgang.0 Kommentarer


bildedryss0 Kommentarer


Min kjæreste.

Hvordan møttes vi?

Vel, vi har kjent hverandre i mange år, men jeg ble ikke ordentlig kjent med han før for noen sommere tilbake da vi fant ut at vi skulle møtes fordi vi ikke hadde sett hverandre på lenge. Etter det sendte vi meldinger og møttes heletiden. Fram til han dro på Hove. En kveld ringte han og sa at hadde fått følelser for meg og jeg satt meg på bakbeina å nekta for å ha det, men etter en lang telefonsamtale fra en brygge i Danmark til hove så måtte jeg innrømme det. Derfra så gikk vel alt sin egen gang.


Hvor mye dere er sammen?

Vi er så mye sammen på dagtid som vi rekker, pga studier og jobb er tiden litt knapp nå for øyeblikket, men vi sover utrolig mye sammen og nyter de timene vi har om dagen. Har jeg fri fra jobb tar han seg litt studiepause for å gjøre noe sammen meg.

Er forholdet er bra/ dårlig?

Vi er veldig heldige. Vi stoler veldig mye på hverandre og forteller hverandre alt vi vil. Null flauhet, dessuten nyter vi hverandres selskap og finner på mye rart sammen. Vi har så dårlig humor så..

Er dere sjalu eller care?

Jeg er veldig sjalu, men prøver å skjule det. Dessverre leser han meg som en åpen bok og forstår det med en eneste gang. Jeg har aldri vært sjalu før jeg møtte han og det føles litt betryggende egentlig. Her er det noen følelser inne i bildet. Han prøver også å skjule det, men er dårligere enn han tror, jeg finner det bare søtt at han ikke vil miste meg.

Tror du det er han du kommer til å være med resten av livet?

Jeg håper det, fordi han er min beste venn, kjæreste og tryggheten min. Jeg går alltid til han når jeg vil prate, er lei meg, eller bare vil ha det gøy. Det finnes ingenting han ikke vet.. Og han påstår at han elsker meg. Jeg vet ihvertfall st uansett om jeg tviler på forholdet vårt og vi krangler så kommer jeg aldri til å ville være uten han. Livet uten André skremmer meg.

Bor dere sammen?

For øyeblikket, Nei. Livet som lærling og student er lite penger, men vi skal se hvor mye vi får tatt opp et lån snart. Planen er å kjøpe leilighet så fort vi kan, men vi har ikke spesielt lyst til å leie noe.0 Kommentarer


Håp.

I dag dro jeg og André for å levere litt klær til Fretex, og det satte tankene ganske kraftig i gang.. Det fikk begge to tror nå jeg til å faktisk vurdere de mindre heldige.

Jeg har vært heldig, har vokst opp i med en mor og far som har hatt muligheten og jobbet hardt for at både jeg og min eldre søster skal ha en over gjennomsnittet bra oppvekst. Det er ikke alle som har det sånn. Så tenker jeg på de som har hatt uflaks i livet, kanskje havnet i en familie med en voldelig far eller rusavhengig mor, som har gitt deg dårligere sjanser i samfunnet. Noen av disse menneskene går jeg forbi hver eneste dag til jobb, og jeg vet at mange av de har en tragisk og sørgelig historie bak seg. Jeg ser de på vei til jobb og fra, på samme sted, hver dag. Ofte gir jeg dem det av mynter jeg har, sier ha en fin kveld. Noen dager går jeg rett forbi. Det gjør meg vondt å tenke på. De myntene trenger jeg jo ikke, jeg har god råd.

Jeg spørr meg selv om jeg nettopp hjalp til å finansiere dopavhengigheten eller alkoholmisbruken, men jeg vil ikke vite svaret. I det siste har jeg gitt noen av dem mat, og én gang kjøpte jeg hundfôr, fordi jeg så hunden. Som oftest når jeg forteller dette sier folk; ikke hjelp dem.. De har satt deg selv i knipa eller at jeg er dumsnill og naiv. Er jeg det? Jeg har ikke hjertet til å se mennesker lide uten å i det minste prøve å gi dem en hånd.

Så for ikke så lenge siden fikk jeg svaret på spørsmålene jeg så lenge har stilt meg selv. For på en togtur mellom Oslo og Lillestrøm med mye forsinkelser og god tid spurte en stakkars litt yngere sliten mann om å sitte vedsiden av meg. "Ja, selvfølgelig" sa jeg, og han mumlet at det ikke var bare selvfølgelig her i Norge. Jeg prøvde å godsnakke, og vi kom inn i en lang samtale. Han fortalte hvor han kom fra og beklaget for hvordan han så ut om jeg syntes han var ekkel. Jeg prøvde alt jeg kunne å være hyggelig og behandle han som en god venn da han sa "det er skjeldent jeg møter så gode mennesker. Det er jo selvfølgelig de som slenger en tier til meg, men de gjør det som oftest for å føle seg bra, ikke fordi de bryr seg om meg. Når jeg derimot møter sånne som deg som gir meg sjansen til å lette på hjertet og gir meg en god samtale med mye omsorg i ordene, det er da jeg husker at det finnes gode mennesker der ute. Du har gjort de neste dagene mine bedre, for jeg kommer til å minne meg selv på dette. Det å være narkoman er ikke lett, men vi er mennesker vi også, selvom vi blir sett på som noe feil" videre takket han meg for alt og vi gikk av toget sammen. Når han vinket farvel og vi snudde ryggen til hverandre. Når jeg gikk derfra gikk jeg med tårer i øynene, mye fordi han hadde fortalt meg mange triste historier om hvordan han blir behandlet, ofte overfalt av ikke bare mednarkomane som vil ha tingene hans men også av tenåringen som syns han er ekkel der han pleier å sitte, men mest kom tårene av at jeg pleide å være en av de med den tikroningen jeg kasta fra meg i farta. Jeg hadde nettopp lært hva noen få ekstra setninger kunne forandre.

Kall meg gjerne naiv, men jeg velger heller å prøve så godt jeg kan å glede de som sliter på min måte. Jeg akter ikke leve med noen som helst form for tunnelsyn.

(Beklager for eventuelle skrivefeil, skrevet på iphone.)0 Kommentarer


Peace sign

I dag lever jeg i håp om å bare komme meg igjennom dagen. Jeg skal reise på jobb om nokro minutter, og jeg ønsker mest å holde sengen pga.. hodepine, hes, litt svak feber og tette bihuler.. men herregud.. to dager igjen på jobb så er det en fridag! Skal ikke klage, har alt hatt to sykedager denne uka. 

Og for å skryte litt har jeg endlig meldt meg inn på sats, ikke som støtte meldlem men for å øke sjansene for å få drømmekroppen min innen et år. I wish i wish i wish. Herregud. Så nå er det bare å komme seg på jobb, så får jeg heller blogge litt når jeg har tid og føler meg bedre. 


2 Kommentarer


FORDI DET ER SÅNN DET ER!

?Fordi det er sånn det er!?

 

Tenker jeg for mye på det? Ja sikkert, men det er visse ting i samfunnet som ikke kunne plaget meg mer enn det gjør. Sånn som måten vi lever vårt firkantede liv, der noen mennesker seg ut til å ha satt normene for hva som er greit og ikke.

Det er altfor mye som ikke burde vært som det er, men vi kan ikke ta opp alt, kan vi? Èn ting vi kan ta opp er hvor firkantede vi er når det kommer til utseende. Xx-small eller xx-large skal det definere oss som mennesker? Jeg mener ikke det. Jeg mener det motsatte. Blått eller brunt hår? Sier det noe om hvem er jeg som person? Nei det gjør ikke det.

Som servitør møter jeg alle typer mennesker, alle farger, former og stiler. Det er en ting jeg har forstått ganske fort, uansett utseende er de alle like hyggelige, snille og som oftest like egnet for de samme tingene. Han gutten med blått hår er like smart og pålitelig som han i dressen i andre siden av rommet.

 

?Som mamma sa, om du dro for å ta tatovering, men mannen som skulle tatovere deg har ikke en eneste tatovering selv, og ser forsovet ut som en normal pappa. Ville du ikke reagert på det??

Jo, jeg ville nok reagert på det, fordi jeg lever i den samfunnet jeg gjør. Så spør jeg meg selv, hvorfor skal jeg reagere på det? Han normale pappaen kan være like flink i den jobben som en med hanekam og ansiktet fult av tatoveringer kan være som advokat eller revisor for eksempel.

Så hvorfor dømmer vi hverandre ut i fra utseende? Hvorfor kan ikke vi alle bryte normene? Kan vi ikke leve i en verden hvor utseende, stil og vekt ikke har noenting å si når du søker jobb, leter etter kjæreste eller finner deg nye venner?

 

 

Vær så snill, la meg ikke være den eneste som tenker slik. Jeg med min middelmådige klesstil og helt normale frisyre, uten en tatovering eller piercing noe sted. Jeg er like god og har like stor rett til å være her som alle andre. Så om jeg i morgen farger håret lilla, så har jeg fortsatt den retten. 


0 Kommentarer


PÅ STRØMMEN

1 Kommentarer


åhuffda.

Hei, som sagt og fortalt nok ganger så har jeg jo hund. Og nå er faktisk første gang jeg har vært borti at hun har innbilt svangerskap, dette er ganske hektisk. Fordi hun piper nesten heletiden, og tror at hennes lille grisebamse er ungen sin. Hun blir også veldig fortvilet når den ikke "beveger" på seg, så hun piper konstant, og vekker meg om natten for at jeg skal se på den. Noen som har noen gode råd? Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre, eneste positive jg har funnet med dette er at hun er enda mer kosete enn vanlig, og det er jo overlevbart fordi jeg elsker å kose masse på jentami. 
0 Kommentarer


herreguuuud.

Det har skjedd utrolig mye de siste dagene, til tross for at jeg har jobbet rumpen av meg på kjøkkenet, har jeg vært ute å spise, ommøblert, vært med kjæresten, på date med jeah, ute med storesøster, shoppa som en gal osvosv. Ja, dere skjønner. Så først og fremst tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere litt om i går. I går begynnte jeg seint på jobb, så jeg tok meg tid til å være litt med kjæresten før han skulle dra og hente noe utstyr til noe sånn paintball lignene greier som de spiller i dag ute i skogen et sted med fult utstyr. Alt jeg har fortsått er dette da. Og at de er utrolig mange gutter, haha. 

Så jeg må bare vise dere de fine bildene jeg tok av Kamilla i går, mens hun lekte med André i hagen vår. Er utrolig hva et kamera kan ta bilde av, spesielt få så fine bilder av henne i den farta hun er i. 
1 Kommentarer


lisabukser

Jeg har hatt en kjærlighet til Lisabuksene på Gina Tricot lenge, de er så fantastisk gode å gå i, og ikke stive i det heletatt. Om jeg hadde hatt lyst kunne jeg nok tatt spagaten i dem anyday. De har et høytliv, men det kan man alltids dekke over med en og annen topp hvis man ikke vil det, noen dager så liker jeg å stappe toppen nedi buksene. Nå skal jeg på jobb veldig straks, må gå til bussen om 30 min, så da blir det lite internett og sosialitet i dag. På fredag skal jeg ut med André og spise, det blir koselig! Jeg gleder meg ekstremt mye, faktisk. Vi har hatt fire dager sammen nå, men det blir aldri helt det samme før vi gjør ting sammen, og siden han skal på greie utti skogen på søndag. Juppjupp. 

0 Kommentarer


hits