Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
jeg føler meg så kjedelig..

Nå fortiden må jeg være verdens verste blogger. Jeg har ikke hatt tid, om jeg ikke har fortalt det så er jeg på kjøkkenet fortiden, så jeg jobber lange og tunge dager. I kveld reiser jeg til kjæresten min, siden jeg har fri i morgen. Så kanskje jeg blir der til lørdag, og så er han her fra lørdag til mandag. Det blir jo koselig. I går innså jeg at chippen på bankkortet mitt ikke fungerer mer. Det suger ekstremt siden jeg ikke får nytt på ca. 2 uker i følge baken, lønninga kommer denne helga. DETTE SUGER EKSTREMT. Jeg som hadde tenkt til å reise på svenskeshopping :( trenger snus og litt småting som jeg ikke får kjøpt nå, dessuten skulle jeg fått kjøpt meg ny pc fordi vi har trossalt begynt å ha kurs på jobben (må ha det pga. jeg er lærling). Livet er hardt. 


0 Kommentarer


så langt så lenge

Gleder meg til jeg får lønning denne uka, da blir det enda en svensketur med kjæresten, der vi skal kjøpe masse godteri, mer snus og brettpåbrett med cola og redbull! For å ikke glemme ramløsa. Herregud som jeg elsker det. 

I går var jeg da på personalfest, skal vise dere bilder men må ha dem fra Jeah først. Uansett, vi møtes ved akerbrygge, tok en båttur over på bygdeøy. Startet med å drikke litt, før vi ble delt inn i lag og sendt ut på rebus. Først måtte vi finne masse nyttevekster, smake og lukte på forskjellig brennevin og navngi dem, så fikk vi noen settninger vi måtte finne ut hvem på jobben som hadde sagt. ETTER dette ble vi sendt opp til til en gammel kongelig badehytte, hvor vi ble servert vin osv. Så spilte vi bocha eller hvordan det skrives. Og lagde en sang (som var del av rebusen) etter middagen framførte vi den. Så vant laget mitt, etter det drakk vi og koste oss. Det var ihvertfall koselig. Så tok jeg og Torolv bussen til Nittedal fordi jeg uheldigvis skal på jobb i dag, og skal FAKTISK være på kjøkkenet i to uker nå. Sier aldri at jeg skal være kokk, så får jeg nok juling. Er jo trossalt ikke utdannet. Haha. 
0 Kommentarer


22.08.2013

Da er baggen pakket, noen timer på jobb, så er det hjem til kjæresten og kjærestetur i morgen tidlig. Som jeg gleder meg! Jeg har lengtet etter dette hele uka føler jeg. Så nå er det bare å gjøre seg klar, så skal jeg løpe til bussen min min kjære bag. Jeg kan ikke la være å være glad, jeg har så skjeldent fri, og når jeg i tillegg skal gjøre noe fint så koselig! 

 

Skal ta med kamera og ta masse søte bilder, tvinge kjære med på noen også (a) haha. 


0 Kommentarer


sliten

I dag er det 3 dager igjen før jeg har fri en hel helg.. eller som vanlige folk kaller det: langhelg.

Jeg gleder meg til å ha helg, kan liksom ikke få det fram nok, fordi jeg savner ordentlig kjærestetid. Jeg savner kjærestepus så mye, selvom jeg ser han endel, så er det liksom ikke det samme fordi vi får på en måte i satt av tid til å gjøre noe ordentlig sammen, fordi jeg jobber ikke om dagen, jeg begynner på ettermiddagen, og på dagtid driver han og studerer. Så det er litt så kræsj i timeplanene, det ender opp med at vi sover og spiser sammen .. Men om de få mnd han er ferdig med og studere får vi bedre tid igjen, og da skal han prøve å skaffe seg en jobb som gjør at han kanskje kan jobbe kveld som meg, så blir ikke timeplanene våre helt på tryne mer. Det er godt å se at forholdet fungerer så bra som det gjør til tross for at timeplanene våre er som de er. Men er man virkelig glad i hverandre får man alt til å gå, det er godt å ikke bare ha han hjem, men vite at vi kan ha det så bra selvom vi har et så annerledes liv en det vi hadde da vi ble sammen. 

Så har jeg selvfølgelig kjøpt nye sko, to nye sko. Jeg kan ikke det å gå forbi bianco uten og gå innom, og ikke kjøpe noe! Herregud, elsker dette klassiske parret, og de er så enkle. 


2 Kommentarer


SNART FRI

Denne uka jobber jeg bare fire dager, så har jeg en langhelg, jeg gleder meg litt til det.. for det blir den første helgen på en stund, og da får jeg tid til litt kjærestetid og selvfølgelig pers. festen på søndag. Haha. Ja, i denne bransjen så har vi festene på søndager, trossalt da vi har fri! Woopwoop. Jeg skal reise på jobb om en time, blir en 1400 til 2200 vakt i dag, det er jo litt behagelig for da får jeg kommer hjem og lagt meg litt tidlig i dag. Velkommen til livet som lærling liksom! 

Så til alle dere som planlegger eller har startet på kokk og servitør, get ready, for livet blir aldri det samme! 
0 Kommentarer


curly-style

Jeg sleit så mye med å finne noe å ha på meg i dag, dessuten er pcen så treig fortiden, så neste lønning går til ny pc for å si det sånn. Fant en på expert til 3500 ellernoe, typen har en lignende til nettstudiene så den ser ganske grei ut til å bare bruke til sånne enkle ting som å redigere bilder, loke på nett og spille litt engang i blandt når jeg har fri. Så må jeg selfølgelig ha til litt lekser man får i læretiden. I dag har jeg ikke rettet håret, og jeg har tatt litt outfit bilder til dere. Så here u go :)


1 Kommentarer


;)

Ny jobbdag, deilig å tenke på. Kjæresten påstår at jeg har blitt arbeidsnarkoman. For meg er det en selvfølge at jeg skal legge alt jeg kan inn i jobben min. Er det så ille da? Haha.

Så har jeg også kjøpt denne, syns den er så ufattelig god å gå i, Cubus 199kr. Alle burde ha en! Min er i small, rekker langt nok. Litt sånn deilig å gå rundt hjemme uten bukser opplegg.0 Kommentarer


Drømmer0 Kommentarer


13.08.2013

0 Kommentarer


SNART HELG

jeg har snart 1 fridag, joho! men den ene dagen skal jeg uheldigvis i dåp, og jeg får ikke på meg bunaden min så da må jeg ut å kjøpe meg en penkjole til dåpen, og den kommende konfen til fetteren min også. Er så mye stress altså.. heldigvis så får jeg vært med André i helga, savner og sove med kjæresten min nå altså. Herregud.  Livet som lærling gjør alt litt inviklet.. dottdottdott. HAha. Vel jeg må komme meg tidlig avgårde til bussen så jeg finner meg en kjole. Når man virkelig trenger en kjole, finner man den aldri.. når man er blakk og ikke trenger finner man mange. 
NOEN SOM VET OM NOEN BRA KJOLEBUTIKKER I OSLO? 1 Kommentarer


liten verden

Jeg føler at verdenen min har blitt så liten, jeg har fått et A4 liv, noe jeg alltid har vært redd for, stå opp, fikse meg, jobbe, hjem, sove, opp, jobb, hjem, jobb, hjem, jobb, hjem. Ja dere forstår altså. Men samtidig er hver dag ulik, og anderledes. Jeg har begynt å se på weeds hver dag, er egentlig en veldig kul serie, tenkte jeg skulle forklare om den senere. Unnskyld for at jeg lager så korte innlegg for tiden, men herregud.. er ikke alt jeg får tid til. Jeg skal prøve å skirve litt lenger senere. 
0 Kommentarer


bilder

I dag har jeg lekt selvdigger foran kameraet, herregud så tragisk. er på den evige jakten etter det PERKETE bildet av seg selv som alle andre jenter er .. hah. 


0 Kommentarer


jobben

Kjære er hjemme, og jeg er lykkelig. Til tross for at jeg jobber dag inn og dag ut, men trøster meg med at jeg sist men ikke minst får lagt meg i en god seng i armkroken hans igjen. Er godt å ha det kjære i livet sitt hjemme, har savnet han masse. ¨

I går dro vi og badet, så dro vi å handlet litt klær og spiste en koselig lunsj på jordbærpikene. Det var koselig, i dag tidlig kjørte han meg til toget, og jeg dro på jobb. 
0 Kommentarer


hits