Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
drittsekk?

Umulig å vite hva jeg syns om meg selv fortiden, jeg føler at jeg oppfører meg som en drittsekk uten noen som helst spesiel grunn. Den siste uka har ingen ting føltes bra nok, så jeg har bare vært inne i mitt eget skall. I det ene øyeblikket kan jeg være blid, så på gråten og sint. Jeg vet ikke hva jeg skal si. 

Så jeg syns jeg oppfører meg som en drittsekk, jeg føler at tonefallet mitt er frekt og nedlatende. Jeg kan være det også, det vet jeg. Men noen av de menneskene jeg snakker til fortjener ikke å få et nedlatende tonefall. Tror det har hjulpet mye med en dag for meg selv i dag, og at jeg har fri på tirsdag også. Jeg foretrekker egentlig å jobbe, men over alt skulle jeg gjerne hatt min kjære hjem igjen. 


0 Kommentarer


IGJEN

I dag skal jeg på jobb igjen, så jeg må reise snart. I morgen starter jeg heldigvis litt seinere, så da skal jeg møte jentene mine før jobb. Tar med kamera, hihi. i dag har jeg ikke gjort noeting, utenom å handle inn mat, osv. det var på tide. Så har jeg tarr noen bilder da.. kjeda meg litt mye. 

får ikke sove for tiden, noen som har noen gode tips?


0 Kommentarer


igjendå

I dag skal jeg på jobb igjen, etter det er det bare fire dager igjen så har jeg en fridag! jippi. haha. I dag har jeg bare slasket rundt, ble litt for seint i går.. så jeg orket ikke stå opp i morges, men jeg må av to grunner ; hundene og jobb. Æsj altså. 

Jeg reiser på jobb om en time, selvom jeg ikke starter før halv tre, men da har jeg tid til å somle meg fram til jobb, kanskje stoppe innom et par butikker. Jeg trenger feks. nye sånne propper ting til headsettet mitt. Så nå skal jeg se på Friends før jeg går. så MÅ jeg vaske noen klær til uka. fyfaen, man får så lite tid når man har de arbeidstidene jeg har. Heldigvis så ringer kjæresten min hver kveld og sier natta, og det er fint at han tar seg tid til det, og plager romkameratene sine med litt kjærestekliss før han legger seg. Haha. 
0 Kommentarer


Jobbjobbjobb

Nå er jeg hjemme fra jobb, det er slitsomt å jobbe mye.. Men jeg tenker jeg venner meg til deg, er trossalt lærling nå! Og det er spennende. Jeg har allerede møtt mange fantastiske mennesker, og føler jeg har blitt tatt imot med åpne armer. Noen har jeg blitt bedre kjent med enn andre men, alle er fine mennesker.

André har reist i militæret, og jeg føler meg utrolig ensom. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg om kveldene eller morgenene. Jeg føler meg så forlatt. Dette blir et langt år tenker jeg, men mange har sagt til meg at de første ukene er verst.. Så går det over. Gleder me bare uendelig til første permen han har, da blir det å klamre seg fast til han døgnet rundt. Det er utrolig hvor avhengig man kan bli av et menneske uten og merke det før du er uten. Heldigvis vet jeg at jeg har en kjæreste som tenker like høyt om meg, setter pris på meg, og ikke vil være uten meg. Det er en god følse å vite at det er noen som setter så stor pris på å ha deg i livet sitt.0 Kommentarer


da har dagen kommet..

for at typen reiser i militæret. Jeg var med han på flyplassen og sa hade i stad, det var kjempetrist. Etter å ha vært oppå hverandre i over 1 år, så er det tungt å vite at vi bare får noen uker her og der sammen i løpet av et år. Men det skal gå bra. Og det er IKKE snakk om at noe skal skje mellom oss, fordi vi skal ha det bra!
1 Kommentarer


Kaaaaoooos

Har ikke hatt tid til å blogge, så nå har jeg fem min til en liten mobilbloggerunde. Haha.

For å gi dere en liten update, på mandag hentet jeg kjæresten på Gardemoen etter han hadde vært i Bodø. Tidlig tirsdag morgen dro vi til Fjorda, som ligger i gran tror jeg. Derfra rodde vi kano langt innover Fjorda, til vi fant en øy der vi slo opp telt, fikk igang et bål og tok oss "ferie". Det var ufattelig deilig, men bikkja likte det ikke, ikke å kjøre kano eller sove i telt.

På vei hjem, så bråka høyre forhjul noe sykt, og mens vi kjørte bortover en landevei ganske sakte egentlig, fordi vi trodde hjullageret hadde gått så løsna boltene i hjulet. Vi fant ut at noen hadde løsna boltene på hjulet og tatt en. Hadde vi kjørt fortere hadde det gått skikkelig dårlig!! Det verste var vel å måtte stå midt i veien og jekke opp bilen for å feste hjulet. Så stoppa vi innom tre verksteder og bilforetninger på vei hjem.. Og ingen kunne hjelpe. Æsj.

Uansett, i dag skal vi bare slappe av og kose oss. Onsdag er første lærlingsdagen min! Gruer me masse..0 Kommentarer


Hunden sitt velvære

Hei :) Jeg lå på mobilen, rett før jeg hadde tenkt å legge meg. Jeg kom over det å lese litt fra FOD sine nyeste oppdateringer, og fikk altformange tanker i hodet som jeg ønsker og dele med dere. 

1.  

Jeg forstår det med sommer, og at det kan være vanskelig å konbonere det med kjæledyr og reise bort. Jeg personelig har hund, og har alltid hatt hund, familien har også alltid hatt hund. Jeg ser ikke det med ferier som et problem, om ingen har tid til å passe dyret ditt finnes det steder du kan sette dem, som et feriehjem feks. Dette er kanskje noe for lommeboken, men tenk dere litt om. Før du setter hunden din fra deg i skogen så den sulter, eller forlater den ved motorveien, du valgte og skaffe deg et dyr .. burde du ikke tenkt over konsekvensene ved det? Jeg vet at om ingen har tid til å passe hunden min, ja da får jeg ikke reist på ferie da. Det er et valg jeg tok når jeg skaffet meg hund, så til alle dere hjerteløse mennesker der ute som heler tar livet av dyret for å reise på ferie i en uke, dere fortjener ikke ha dyr. Om dere skaffet dere dyr før dere tenkte på dette, så var dere ikke klar for det. OG om dere skylder på barna, sier de maser om ferie: forklar situasjonen. Det har jeg vokst opp med, og jeg har absolutt ikke tatt noe skade av det.

2. 

Noe jeg ønsker veldig høyt, er at fler tar seg tid til å se på omplasseringshunder, det er så mange fine, gode, snille og ikke minst nydelige hunder der ute som trenger et hjem, og står der på randen til å bli avlivet fordi for få mennesker gidder å la tanken om omplassering streife seg engang. dere som tenker at det bare er dyr man må jobbe mye med til omplassering, nei. Snakk med noen som har omplasseringdyr, som feks meg. Greit, vetdere hva et av de største problemene kan være? De blir ekstra glad i dere, redd for å bli forlatt igjen, men jeg ser ikke på det som en negativ ting. Leter dere etter en fin familiehund, turkompis eller lekekameraet? Det sitter en hau av dem og venter på at dere skal komme og hente dem. De kommer til å elske dere ubetinget, det kan jeg love. 

3. 

Ikke gi opp uten grunn, det og ha hund fra tid til en annen, det kan være slitsomt. Jeg personlig har en hund som nekter å slutte å bjeffe, det kan være irriterende, og jeg kan bli veldig oppgitt og sint, men jeg gir aldri opp. Vi prøver nye teknikker på å få henne til å slutte, hun bjeffer på alt som kan, og noenganger bare uten grunn. Vel sånn er det, hun hadde ikke lært at det ikke var greit når hun kom hit som 1åring, og det lar meg sitte igjen med oppgaven om å lære henne det. Skal jeg omplassere henne av den grunn? Nei. Dessuten, samlivproblemer? Hunden passer ikke inn? Det kan jeg forstå, tilsammen hadde dere tid, men ikke ellers. Okei okei, men en jeg ikke går på et livsendring, som barn feks. Det er fult mulig og ha baby med hund. Familien min klarte det uten problem, til og med to! Skal jeg gi dere et godt råd? dette gjør at hunden blir en perfekt familiehund, ikke stressende og gjør hverdagen mer slitsom, ikke la barna leke med den. La dem kose, men da skal han sitte først i starten hvertfall. Når jeg var yngre hadde vi en god hund, jeg fikk aldri leke med han, men jeg kunne ligge på han, småbarn kunne dra han i ørene, stikke hendene i munnen hans, og han klagde ikke, fordi han passet på barna, var aldri agressiv eller volsom, han var som en ekstra hjelp når mamma trengte å slappe av. 

 

Så tenk litt, plis. Det er for mange omplasserings plasser som blir tatt for dårlige grunner, og det er for mange hunder som sitter og venter på en familie, ta dere litt tid og se på disse før dere ser på et helt nytt valpekull. 0 Kommentarer


ALOHA

Heihei. Jeg ligger for øyeblikket i sengen, har vært våken siden klokken 0900 i dag, rukket og sole meg, ta med hunden på joggetur og funnet fram rekene jeg skal ha til middag i dag. For øyeblikket er min kjære i Bodø, men jeg skal hente han på Gardemoen i morgen tidlig, så jeg gleder meg masse til å få han hjem igjen. Det er bare to uker til han reiser i militæret, og en og en halv til jeg må begynne å jobbe, så vår tid er knapp sammen for å si det sånn. 

Til uka skal vi på tur, da leier vi kano, tar med hunden, reiser inn til langt utti huttiheita, ror inn til en øy og telter der meg hunden. Det blir så utrolig koselig tror jeg da! Jeg kan innrømme at telt osv er ikke min greie, så jeg var utrolig negativ til ideen, men det å gjøre mest mulig før han reiser har på en måte vært målet med sommeren vår sammen. Så jeg får vel kanskje begynne å pakke snart jeg da. Det er trist å tenke på at det er så lite tid igjen. Heldigvis har begge troen på at dette skal gå kjempefint. Han er trossalt mannen min, haha. Drømmefyren for meg. 

 

0 Kommentarer


hits