Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
MIN DRØMMEDATE

Jeg er jo ganske så lite romantisk, men for å gjøre meg sjarmert er ganske enkelt. Jeg er ikke en person som er spesielt glad i gaver og sånne ting. Personlig syns jeg gaver er for kleint, blomster har jeg ikke bruk for, i verstefall så må man kjøpe plastikkblomster til meg, haha. Jeg lar dem bare tørke inn og dø uansett. 

Men drømmedaten må være en piknikk litt seint på kvelden, helst ved et vann. Jeg er så utrolig glad i mat, så du får ikke sjarmert meg uten mat. Så grille maiskolber, sitte på et teppe med puter ogsånn er nok for meg. Det holder i massevis, men dropp maisen hvis du ikke har med hvitløkssmør. Haha. 


0 Kommentarer


2: DIN FAVORITT NETTBUTIKK

Ut av alle nettbutikker, er min forever21  kan kan kalle den en versjon av nelly, men jeg liker denne bedre faktisk. Den er ikke norsk, men den er himmelsk. Jeg syns denne nettbutikken har en rød tråd igjennom hele seg, altså en type stil, men samtidig så mye forskjellig som jeg kan bruke mange timer på å grave meg igjennom! De er veldig flinke til å oppdatere seg, og få inn nye klær, så det er ikke det samme heletiden. De har den mye å velge og vrake i, mye variasjon i pris. Så de fleste kan vel finne ting som er fint til ikke alt for mye penger som jeg er veldig opptatt av. Som student er jeg ikke verdens rikeste, derfor er det greit å ha butikker du slipper å punge ut med alt du har for å få en fin kjole i klesskapet ditt. Forever21 er ikke den mest kjente butikken i norge, men jeg snappet den opp fra en venninne, og har glemt nelly fra den dagen. Det er jo så mye å se på der! Så er jeg den personen som kan se på klær og drømme meg helt bort. Jeg skulle gjerne hatt hele forever21 hjemme hos meg, men sånn er det ikke dessverre. 

S: HVEM ER DIN FAVORITT NETTBUTIKK?0 Kommentarer


1: DITT DRØMMEBRYLLUP

Dette er ikke akkurat noe jeg har tenkt så nøye over, mer sånn at jeg og kjæresten tuller med det fra en gang til en annen. Han har lyst å gifte seg i en krike (kristen) Jeg har vel mest lyst å gifte meg på et eksotisk sted, en strand feks. (ikke kristen) Haha. Som 17åring er det vel ikke min hovedsak i hodet, men fordi jeg har sett mye på tv, og sånne brudekjole programmer vet jeg nøyaktig hvordan kjole jeg vil ha. Så den skal dere få se, det er nesten så jeg kjøper den nå bare fordi jeg syns den er så vakker! 

Dette er da drømme kjolen, om bare "skjørtet" var litt annerledes. Jeg har også et forslag til, som kanskje treffer meg litt mer, men jeg bare forguder øverste delen av denne kjolen!

Jeg syns også denne er fantastisk fin, jeg elsker blonder da.. men de skal bare dekke fra magen og opp.. resten skal vare litt havfruekjole egentlig. 

Foruten om det er drømmen min egentlig å gifte seg på en strand i jamaica, med et lite bobmarley kor vedsiden av. Litt gospel haha. Drømmen går nok ikke i oppfyllese, men det er ikke så viktig. Drømmen er vel mest av alt å gifte seg med en jeg virkelig elsker og vil leve resten av livet med. Men han får nok koste på seg litt, for jeg har dyr smak hahah. 

HVORDAN ER DITT DRØMMEBRYLLUP?
  0 Kommentarer


40 DAYS CHALLENGE

Nå kommer sommeren, og jeg slenger på bølgen med mange andre bloggere med 40 days challenge. Rett og slett, greit å ha noe og skrive om i 40 dager faktisk! Det gir dere en sjanse til å komme litt innpå livet mitt også, hvordan jeg er! Så jeg starter i ettermiddag, men DAY 1. Så stay tuned! Sharing is caring!

 0 Kommentarer


legebesøk

Er veldig syk menmen.. Kamilla koser og puser på meg.
Klokka 1250 må jeg være hos legen, gruer meg som et barn.
Glad kjæresten alltid stiller opp og hjelper meg.. Herregud.
Nå skal jeg spiser litt.. blir ikke noe annet enn hettegenser og joggebukser.
Kan man gå meg tøffeluser til legen?
Så takker jeg dere som oppfant doc, dere er gud.

 


 0 Kommentarer


velkommen inn

.. i klesskapet mitt. Er det noe jeg hater er det å la folk se rommet mitt. Spesielt inn i klesskapet. Men jeg har jo tatt noen bilder og tenkt å vise dere litt hva som befinner seg der. Det er åpenbart hva som er yndlingsfargen min. Hah. Før gikk jeg kunn i svart, grått og noe blått men nå så er det lyse farger som fanger meg. Og selvfølgelig joggebukser, som er min store kjærlighet. 

Som dere ser går det i det samme. 

 

I dag har jeg vært på skolen. Jeg har aldri forstått hvorfor det er skole etter eksamen. Vi har bare sett film og snakket om uintressange ting i hele dag, forstår ikke hva jeg gjør der. Det har vært en av de mest borkastede dagene hittil i år. Om jeg ikke hadde vært på jobb i dag så hadde jeg egentlig bare kunne sovet hele dagen og gikk faen i skolen sånn i bunn og grunn. Jeg håper kjæresten min kommer tilbake i morgen, er så mange ting vi må få gjort unna nå fortiden. Til helga så tar vi oss pause fra alt maset, reiser til sverige, drar på båttur og sover på campingen. Det blir koselig det hvertfall. Nå skal jeg ta skrubb i ansiktet, og prøve å få bort de irriterende nuppene som jeg ikke forstår hvor har kommet fra. Hvordan har det seg at jeg aldri har hatt kviser, hudormer og nupper før året jeg fyller 18? Det gir meg en god grunn til å ikke forstå meg på min egen kropp. 

I morgen blir nok en meningsløs dag. Utennom at jeg skal innom lillestrøm å kjøpe bursdagsgave til mamma. Jippi
 

 0 Kommentarer


uten mål

Siden jeg har vært ganske ung har jeg vel vært utfattelig dårlig på å følge målene jeg setter meg selv. Jeg er verdensmester i å forvirre meg selv, og ikke finne ut hva jeg selv vil og mener. Gi meg to valg og du ender opp å sitte der i timesvis, for jeg klarer aldri bestemme meg for hva som er best. 

Før så var det nok enda mer ille enn det er nå, kjæresten min har jobbet mye med å lære meg å tenke selv, og ikke bare flyte og lene meg i skyggen til andre. Skal inrømme at det er nok det jeg mener er mest behagelig. Jeg liker ikke at folk forventer noe av meg, fordi jeg føler at jeg aldri kommer til å gjøre dem fornøyd nok. Selvom jeg alltid har ønsket det, så kan jeg ikke gjøre alle glade. Det å sette seg selv sist i lengden er aldri en god ide. Jeg er veldig følsom og tar nok kanskje til meg alt folk sier om meg. Derfor så liker jeg meg egentlig best alene. Det å sitte alene med bøkene mine, pcen og klage på alt jeg vet om er vel det jeg kan best. Jeg har jo mine trygghetsmonomenter jeg også, som kjæresten. Han vet vel hver eneste følse jeg har, og kan lese meg uten at jeg trenger si noe om hvordan jeg føler det der og da. Jeg vet godt at jeg har gode venner som også vil hjelpe når jeg ikke kommer meg fram dit jeg vil, men jeg hater når folk prøver å hjelpe, jeg hater å prate om ting, fordi jeg hater å føle meg til bry. Hvorfor skal mine tanker og følser bry noen andre enn meg selv? De bryr ikke meg engang. 

Jeg kan sitte timesvis foran speilet og gnage på meg selv. Du er for tynn. Øynene dine er for stor. Se på den nesa. Slutt å spis så mye dritt. Se på huden din. Det er ikke rart ingen sier du er pen. Det er ikke rart du aldri blir sett to ganger på. Spis mer da. Tren. Du er for tynn. TYNN. Du er så tynn at du er stygg. Du er for stygg, Therese. Så imellom meg og megselv, så er det mye hat kanskje. Hat nok til at sminkespeilet mitt en knust. Så mye hat at jeg bruker tonnevis av penger på sminke, og enda fler timer foran speilet. Så mye hat at jeg skifter minst 5 ganger iløpet av dagen fordi uansett hva jeg tar på aldri er bra nok. Det kler alle andre og gå sånn, men ikke meg, sier jeg om og om igjen når jeg ser meg i speilet. 

Det verste er vel når man skal pynte seg, bli pen, føle seg pen. Det ender somregel opp med at jeg alltid er på nippen til å avlyse avtalene og sette meg på sengekanten med alle klærene  jeg har utover gulvet, og sitte der fortumlet og såret over at ingenting var pent nok, ikke bra nok. Hvorfor har jeg ikke fine nok ting? Hvorfor sier andre at de vil låne ting av meg? Hvorfor låner de klær av meg? Hvorfor? Hvordan kan de det når alt som ligger i klesskapet er så forferdelig og stygt. Kanskje fordi det kler alle andre. De er bra nok til å gå sånn, Therese. 

Jeg skal bruke et år på å trene 5 dager i uken, spise riktig, og være pen nok. Jeg vil være pen nok, jeg vil føle meg bra nok. Jeg vil at kjæresten min skal komme hjem fra militæret og være sjokkert over hvor pen jeg har blitt. For noe jeg aldri kommer til å forstå er hvordan han kan si at jeg er pen, ser han noe annet enn det jeg ser i speilet? Ser han noe annet enn hva jeg forestiller meg? Hva ser menneskene rundt meg? Hvis det er sånn at jeg er bra nok, hvorfor kan ikke jeg se det? 

Innerst inne vet jeg vel at det ikke en min skyld at jeg er tynn, for jeg spiser heletiden. Jeg vet at hadde jeg vært så ille så hadde jeg vel ikke hatt en så fantastisk kjæreste som gjør alt for at jeg skal ha det bra. Jeg vet at jeg aldri hadde blitt kjekket opp, jeg vet at jeg hadde fått høre det ofte nok. Jeg vet nok at jeg må bare innse det selv, at jeg er ikke så ille som jeg tror,  jeg må ikke være så streng mot meg selv. 


0 Kommentarer


FERDIG FOR LIVET!

Da er jeg helt ferdig med eksamen, og noen dager igjen med skole faktisk. Ferdig med vgs, og er lykkelig med det. Får gå ut av sørumsand med en 5'er til avsluttende eksamen! Jeg ble kjempeglad når jeg fikk karakteren min av sensor. Så happe me. Det har skjedd så mye i det siste, noen venner er ikke venner mer, kjæresten reiser snart, ting blir stressende og jeg prøver å legge hodet tilbake og tenke igjennom hva som er verdt å kjempe for i lengden, og de tingene som ikke er det har jeg nå droppa. Mange tanker, liten tid. 

Nå fikk jeg lurt typen til å gå en tur med hunden, så skal jeg se paradise :) 

Ha en fin kveld allesammen!


0 Kommentarer


NYTT DESIGN

Har vært veldig opptatt fortiden, for på onsdag er nemlig min siste eksamen noensinne på skolen. Det er rart og tenke på at jeg skal slutte på skolen for godt nå, helt merkelig faktisk. 

Men i kveld tok jeg meg tid til å fikse litt på designet på bloggen (midlertidig header) og skrive et raskt innlegg, som dere forstår er det jo mye som skjer. Det er snakk om dager til André reiser i militæret, og enda kortere, nemlig fredag: så skal vi til Tyskland, som jeg gleder meg! Det er godt å nyte de siste ukene med han før han reiser til Stavanger. Jeg kommer til å savne han utrolig mye, men sånn er nå livet. Så jeg kommer til å blogge mer i morgen, håper dere har hatt en fin uke :) 

STAY TUNED!


0 Kommentarer


hits