Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Therese's mat-tips!

Jeg lagde en kylling og pastasalat i dag, den er lett, god i varmen og sunn. Så jeg tenkte å forklare fort hvordan det ble gjort. 

1. Kjøp ferdigoppkutta kylling, eller kutt opp en kyllingfileet selv. Så steker du dem, med kyllingkrydder. 

2. Kok opp pasta

3. Kutt opp salat, paprika, agurk, tomat (hvordan grønnsaker du liker) 

4. Bland pasta og salat. 

5. Legg kyllingen på toppen. 

Om dere vil ha dressing så putt gjerne på det, jeg klemmer sitron over, for å få en syrligere smak, og så tar jeg på hjemmelaget hvitløksdressing som jeg kan vise dere hvordan jeg lager senere. Så avslutter jeg med fetaost, og litt oliven. 


0 Kommentarer


nyter sommeren med rufus

Sola skinner, og godgutten til mamma måtte jeg selvfølgelig dra meg ut i sola denne dagen, vi tok masse søte bilder, fine sirkushunden min.


 0 Kommentarer


solarium

Skal ned på Hagan og ta sol nå, for å bli litt brunere. få litt grunnfarge å bygge på hvertfall. Neste mandag skal jeg på visning med Jeah, blir kjempekoselig, og på fredag skal jeg ut  å spise en 9 retters med godjentene mine, denne uka blir kjempegod. Og om været blir fint, blir det frognerparken på onsdag, jippi! Så feirer vi 20årsdagen til typen på Lørdag, denne uka er så fin .. utennom at jeg må på jobb i morgen da -.-

0 Kommentarer


fin dag

I dag våknet jeg i senga til kjæresten, det var så behagelig, fikk frokost på senga tilogmed. Litt stolt. Så nå skal jeg bare ligge her resten av dagen, helt til han kjører meg hjem i kveld. Heldigvis er det maraton med favorittseriene mine på tv, så er kjæresten herlig nok til å prøve å få meg til å smile ordentlig i dag. 

Er så deilig med sol nå, etter regnet. Ingenting er som en god sol dag, her i norge. Nå skal jeg se The Pursuit of happyness, som er den fineste filmen jeg vet om faktisk.. håper dere får en fin dag. 

 


0 Kommentarer


når ble mennesket så egoistisk?!

"You've got the words to change a nation, but you're biting yout tongue. You've spent a lifetime stuck in silence, afraid you'll say something wrong. You've got a heart as loud as lions, so why let your voice be tamed? We're a little different, there's no need to be ashamed. You've got the light to fight the shadows, so stop hiding it away"

Jeg blir så oppgitt, hvorfor må alltid en eller annen tulling dømme det den ikke vet noe om? Når jeg hører folk kalle de som feks. ruser seg for tapere så blir jeg alltid sint, og jeg kjenner jeg blir forbanna nok invendig til å klikke helt. Hvorfor er vi så trangsynte? Hvorfor kan vi ikke forstå at det som oftest ligger mer bak? Ja, greit, gjør du ting fordi det er kult, så er du en taper.. men de fleste kom et sted fordi det ligger et problem bak. Tro meg, har du store nok problemer søker du alt for å kunne glemme disse problemene, og endags pause er godt nok.      
Kanskje noen lever et litt skråere liv, et liv som ikke er helt godkjent av samfunnet. Det er ikka bare, bare å være på bunn, det er heller ikke lettere å ha et samfunn på nakken som dømmer en hver bevegelse du gjør. Jeg snakker om generelle ting, rus, kutting, alkoholmisbruk osv.. Det er sånn det har blitt, og det blir aldeles ikke bedre av at alle skal sette en finger på hva de gjør. Mennesker gjør feil, vi gjør tusen feil i løpet av livet, kanskje millioner. Så om du er så perfekt og feilfri selv.. vis dem hvordan de skal løse alle problemene da? Jeg sier ikke at løsningene på problemene ligger i bunnen av flaska, men løsningen på alt finnes heller ikke i sjelsordene og tankene du har om de som ikke har det så bra med seg selv.      
Så når du ser dem, hva får seg til å tenke  jævla taper eller noe lignende? Hvorfor er det så mange mennesker som ikke klarer å tenke, hva skjedde med deg da lillevenn? Hva gjorde livet deg galt? Ikke alle har det like lett, jeg personelig har et bra liv, gode foreldre og venner for å ikke glemme en fantastisk kjæreste, likevell klarer ikke jeg å lukke øynene, sette skylapper på og glemme alle menneskene som finnes. Om jeg ser en narkoman på gaten, så kanskje jeg ikke gir dem penger, men dere skal vite at jeg nok av ganger har gått og kjøpt mat til dem. Se dere litt i speilet, ingen er perfekte, og vi har nok av tid og somregel penger til å hjelpe de litt mindre heldige. De trenger kanskje en å sette seg ned å snakke med som ikke dømmer dem, eller noe slikt. Hva er det vi driver med? Hva gir oss rettighet til å dømme mennesker vi vet lite om? Jeg vet ikke om dette bare er i hodet mitt dette er et stort problem, men seriøst.. til alle dere som gir faen, og går rett fordi, tenker taper osv.. tenk litt. Hva om det hadde vært deg? Skulle jeg gått rett forbi deg? Hadde du blitt bedre om jeg trykket deg lenger ned når du nesten var på bånn fra før? Kanskje ikke. 
     
"I'll never stop, helping to pull you through. Whatever it takes I get what you need. When you're taking steps, but need to go faster.. we can speed trough streets so the shadows can't catch you."

3 Kommentarer


overvektige barn

Jeg har ikke barn, og jeg har aldri vært overvektig selv, men jeg undervektig, og har en BMI som er mye lavere enn den burde. Folk har forskjellige meninger om dette, men jeg skal skrive hva jeg mener, ikke om overvektige barn, men om foreldre men overvektige barn. 

Jeg har et utrolig godt forhold til min egen mor, vi snakker om alt og jeg har ingenting jeg trenger å holde skjult for henne. Ikke fordi jeg ikke gjør gale ting, eller fordi jeg ikke får kjeft, men fordi en åpen og ærlig dialog er viktig for å ha et fint forhold mener både jeg og hun, og det kan jeg ærlig si at funker. Mamma har alltid sagt at jeg ikke skal fokusere på hva som står på vekta, men heller på hvordan jeg ser ut. 

Så når du ser at barnet ditt begynner å legge på seg, hvorfor fortsetter du sånn? Jeg mener ikke at det er barna som er problemet, jeg mener at det er foreldrene. Når jeg var liten var godteri og brus bare på lørdager. Jeg fikk lov å drikke et glass sjokolademelk på i helgen, og jeg fikk ikke lov å sitte inne hele dagen. Uansett vær og forhold måtte jeg være ute minst i en time. Kanskje det ikke alltid var like mye å gjøre, men jeg fikk være ute en times tid. Mamma og Pappa har alltid støttet opp alle ideretter jeg har hatt lyst å prøve, men jeg er ikke et menneske som liker sport, jeg liker å trene på egenhånd, så jeg endte opp på teater. 

Så over til det temaet jeg vil prate ordentlig om, det er hvordan kan dere la barna deres bli overvektige? Jeg skulle ønske mamma og pappa aldri hadde brus i huset, for det er noe man får hekta på. Alle ungdommer og barn vil selvfølgelig ha et glass cola enn et glass vann. Og hva gjør dette med kroppen? Intet godt ihvertfall. Min egen mor har aldri likt fisk, hun hater det så hun må faktisk gå ut av huset når vi spiser det, men likevell har hun alltid vært nøye på at jeg skal spise det. 

Jeg sier ikke kutt ut sukker, jeg sier spis variert, pass på at ungen din er i mye aktivitet, ute å løper og leker. Jeg vet om barn som sitter inne foran xboxen sin hele dagen, også lurer jeg på hvorfor får de lov til det? Jeg vet om de som får med litt chips på siden av matpakka, hvafaen? Jeg er lei av voksene som ikke tenker på hva barna spiser. Jeg går en linje der jeg må studere og sette meg nøye inn i kost og livsstilsykdommer. Det skal ikke så mye til for at barn skal få diabetes, og tallene på hvor unge folk med diabetes 2 er blir bare lavere og lavere. Har du lyst at sønnen din på 5 år skal få påvist en livsstilsykdom fordi du alltid lot han spise det han ville? Så jeg mener at IKKE alle foreldre, fordi jeg mener ikke at alle dagens foreldre er sånn, men noen foreldre burde tenkte på hva de fôrer opp ungen sin på, fordi det er ikke ungen sin skyld at de blir overvektige, det er deres. Dere bestemmer kostholdet, dere bestemmer hva som ligger i kjøleskapet. 

Gå foran som et godt forbilde, spis variert og sunn mat, tren en gang i blandt og ta vare på dere selv. Usunt kosthold påvirker ikke bare kroppen invendig, men også på andre måter. Man får feks, mer kviser i ungdomsstiden. Det styrker ikke selvtilliten med tre, fire valker og 40 kviser i ansiktet. Spesielt ikke som tenåring, fordi vi er turbulente og usikre på oss selv fra før av. Senest i dag hørte jeg om en gutt som ble sendt på en camp for litt større barn, da han gikk i 6 klasse, og han ble kåret til den største 6 klassingen. Hvordan tror du det føles? Du er den feiteste kidden av alle 6 klassingene, du er til og med feitere enn noen av de som er eldre enn deg altså! HAAHAH Hvordan tror dere det er? Vil dere at barnet dere skal ha det sånn? 

SÅ JEG MENER DET, DERE HAR ANSVARET FOR AT BARNET DERES SKAL FÅ I SEG RIKTG MAT. SETT DERE NØYE INN I LIVSSTILSYKDOMMER OG KOSTHOLD. FORDI DA LÆRER DERE KANSKJE AT DET Å KUTTE UT SUKKER OG SØTSAKER ER RIKTIG, MEN DET Å TENKE OVER HVA DERE SPISER DERIMOT HAR NOE Å SI.0 Kommentarer


regn og flom

Det å gå på skole på Sørumsand er som et dødtpunkt i livet. I morgen har vi terminprøve, og ting er ikke så lett for å si det sånn. Toget er innstilt, bussen er teit og treig, alt er forsinka og jeg MÅ være på skolen i tide.. helt forferdelig egentlig.. Så jeg hater flommen og vannet nede på fine østlandet nå. 

Dere som har sol, fuck dere. I natt har det blitt sagt at skal komme opptil 50 milimeter, og om det er sånn tror jeg at jeg sier morn'a. Vi har fått beskjed om at lærerene sender melding om de ikke kommer på skolen så vi får fri. At det flommer over på bodung er vår billett til fridager! Hehe.

Er det mulig å regne så mye når det var strålende sol for en dag siden? Det er håpløst, norge sitt turbulente vær er håpløst.. Er dette prisen vi må betale for å få sol her i norge ser du. MEn jeg håper på mer godvær, fordi det er trossalt terminprøve og eksamensuker, og jeg har ikke tid til stenge veier, flom og intsilte tog, for da sliter jeg. Dette er siste året mitt på vgs, og jeg skal FAEN ikke gå om igjen pga. regn. Det jeg syns er teitest, er at når det er flom som så og si er en naturkatastrofe så er det faktisk vårt eget ansvar å komme oss på skolen uansett hva, så om jeg har null mulighet til å komme meg til Sørumsand så stryker jeg faktisk i servitørfag, og det er IKKE bra, siden jeg skal ut i læra som servitør nå til sommeren, så om jeg så må dra med meg en robåt og ro til sørum fra lillestrøm så gjør jeg det! 

Hvordan er været hos dere?


0 Kommentarer


skrekk dagen ..

63 dager til André skal møte opp i Stavanger, men bare 62 dager til han drar. Jeg vet at den tiden kommer til å gå fort, dette året sammen han har gått utrolig fort. Jeg skal innrømme at siden vi fikk innkallingsbrevet for noen måneder har jeg vært som et lite barn, og gruet meg som en gal. Jeg har kanskje vært litt ekstra kjærestete også, men ikke noe som er spesielt synlig ovenfor vennene mine. 

Alle sier at det kommer til å gå veldig bra, og det tror jeg virkelig også, men så har jeg dager som denne som jeg syns det er utrolig vanskelig. Dette er noe jeg helst aldri vil prate om, og etterhvert som jeg ser det blir færre og færre dager til han reiser så blir jeg mer og mer redd, og går med en klump i magen. Jeg og André har så og si levd oppå hverandre det siste året, og det å gå flere uker uten han om gangen blir utrolig tøft tror jeg. Han er trossalt min største støttespiller og trygghet, når alt føles tøft er det i den armkroken jeg kan krype inn i og glemme alt. 

Det jeg blir mest lei meg av er at nesten alle i familien min spesielt drar det opp hver gang de møter han.. og for dere høres det kanskje ikke så ille ut, men han forandret livet mitt på alle måter, og de ukene jeg må gå uten han omgangen kommer til å føles utrolig vanskelig, fordi jeg vet at nå er han alltid der, og han kommer alltid når jeg trenger han, men det kan han ikke da. 

I dag, før jeg dro på jobb.. dro vi til kjelsås og gikk en lang tur langs akerselva og rundt i gatene på frysja og kjelsås, der jeg pleide å gå mye med morfar mens han levde, det var både trist og koselig. Det er godt å ha sånne dager sammen han, fordi jeg vet at han ikke blir borte med det første, det er utrolig å kunne være så ung og elske noen så høyt, og jeg syns det er like deilig å vite at noen har samme følsen tilbake. Han vet jeg kommer til å savne han ufatteligmye. Og til dere som har kjærester som er lite hjemme, jeg beundrer dere så mye for å klare det.

Det er jo ikke bare jeg som kommer til å savne han, lillejenta får også selvfølgelig. Hun erjo så André dalt, og den finnes intet bedre og tryggere sted enn intill han, så vi skal nok ligge å i dobbeltsenga og savne han sammen.
0 Kommentarer


verdens beste!

En av de bedre dagene på lenge, i går var jeg og typen i Sverige for å besøke foreldrene hans.. så kjørte vi hjem på kvelden, noe som var veldig koselig. Så har vi jo ryddet etter 17mai, mens jeah sov her. Vi var snille nok til å kjøre hun hjem også da, når vi først var igang. 

17 mai, så var alle de viktige menneskene i livet mitt her, så kom selvfølgelig mamma og ble med på festen utover kvelden, noe som høres rart ut, men mamma er faktisk god, og alle vennene mine syns at det er fint å ha mamma er, for hun blir nesten en av gjengen. Så i dag har jeg sleika sol og lest noen gode bøker mens André flytta inn på loftstua med pappa for å se på fotball og hockey. For øyeblikket tenkte jeg skrive et kjapt innlegg, legge inn noen bilder og gå ned å ta noen glass vin med mor i huset før jeg tar kvelden med typen. I morgen er det jobb igjen, så skal jeg nok klare å forberede meg til terminerminprøvene snart! Nå er det ikke mange dagene før jeg skal på kilferja og typen fyller 20 samme dag. Dette blir så bra!
0 Kommentarer


lukkede dører

Jeg liker meg best bak lukkede dører, helst for meg selv, en gang i blandt slipper jeg inn mennesker som betyr mye for meg. JEg liker å sitte her inne og skrive sanger for meg selv, hvorfor? kanskje fordi det er min måte å få ut føleser på, kanskje det er fordi jeg føler at alle krever ting av meg jeg ikke klarer å oppfylle. Jeg trives best i selskapet til en hund, men den hunden er kanskje det eneste jeg har satt så høyt i livet at ingen kommer over. Hunden er det målet jeg har å komme meg hjem til, hunden er vel det som alltid får meg til å holde fokus, fordi om jeg skeier ut.. og oppfører meg som dritt så er den hunden jeg får dårlig samvittighet ovenfor, fordi siden hun er mitt ansvar er det hun det går utover. Så kanskje det er derfor jeg liker meg best bak lukkede dører, for der kan jeg ikke feile, der kan jeg slippe ut følsene som man ofte holder på en hel dag. '


0 Kommentarer


Jeg elsker Paris

Sitter i senga med kamilla, tenktejeg skulle lage et raskt blogginnlegg før jeg begynner å rydde litt. Tenkte jeg skulle vaske og rydde litt. Så må jeg få lagd meg noe middag. Har foresten fått dilla på en justin bieber sang (wtf?) Så jeg slang på meg joggebuksene og hettegenser med engang jeg kom inn døra, er så utrolig digg. går alltid i det hjemme. Så nå skal jeg bare slappe av litt før jeg tar kluten i hånda og blir vaskekjærring.


0 Kommentarer


Lancôme - travel chic

Mamma kom nettopp hjem fra danmark med noe jeg har ønsket med. Travel Chic fra Lancôme. Er så lei av å drasse på en hau med sminke, når jeg kan ha en praktisk lite sminkesett med meg ferdig pakket hele tiden. Jeg er ikke sikker på prisen, men i det er hvertfall min topp viktigste ting, foruten om dekkstift. 
0 Kommentarer


trøtting

Jeg er helt utslitt og trøtt, det er ikke mulig! Dessuten har mamma og pappa reist til Danmark, så jeg og André sitter igjen med hundene. Hundene er det helligste jeg har, så det gjør meg ikke akkurat spesielt mye. Nestehelg er det 17mai! Gleder meg allerede masse! Hihi, blir så bra. 

Hva skal dere den 17?


0 Kommentarer


FOD - og adopsjon av hund.

Noe som plager meg er at det er fult av hunder og katter som trenger et hjem, hunder som står klare til omplassering som bare står og venter på at å bli elsket og tatt vare på. Hvorfor avler dere opp så jævlig mange valper når det kanskje står en 2 år gammel kjempefin hund og venter på en familie? Hvorfor henter dere ikke den i steden? Jeg støttet alle slike saker med hele mitt hjerte. 

Jeg personlig har en omplasseringhund, og det er ikke den første som har bodd i huset vårt. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg skaffet meg Kamilla isteden for en liten søt valp. Jeg anbefaler alle som har lyst på hund til å kjekke opp med http://www.fod.no/ først, eller andre omplassering steder. Det ligger også mange hunder på finn.no som virkelig trenger et hjem. Hvorfor kan dere ikke hente en frisk og fin hund derfra i steden? HVorfor må dere ha en valp fra et nytt kull, for det er valper klare for omplassering også. Og tro meg, dere blir like glad i den hunden dere hentet på FOD som den dere henter hos oppdretteren. 

Fod har somregel opptil 20-30 hunder klare på kennelen som trenger et nytt hjem. De motar hunder i alle størrelser, og en stor spredning i alder. De har både tisper og hannhunder. Mange av hundene havner der på grunn av skilsmisse, flytting eller allergi og lite gjennomtenkte hundekjøp. De mottar også hunder fra politiet som de har plukket opp og ikke har klart å finne eieren til. De overtar også hunder gjennom mattilsynet, dette kan være hunder som ikke har hatt det spesielt bra hjemme. 

Fod er nøye på hvem som får dyrene, og du må igjennom 4 steg for å få hunden- Først og fremst må du Fylle ut søknadspapirer og inn for en samtale, du må planlegge et tidspunkt for ditt første besøk. Du må en samtale med en av de som jobber der om søknaden din, og dine planer for ditt framtige hundehold. De danner seg derfra en mening om du er et bra hjem for hunden.  Andre skritt er å bli kjent for hunden. De vil ta introduesere deg for noen hunder de mener vil passe inn hos deg. De mener det er viktig å bli kjent med hunden før den får være med deg hjem. Det varierer litt fra hund til hund hvor mange møter og hvor lang tid dere trenger sammen. Tredje skritt er en prøve periode, om de føler at du og hunden passer sammen, så kan du ta med hunden hjem på en prøveperiode. Dette er for at du skal på se om hunden klarer å tilpasse seg sitt nye hjem. Du må nå være helt sikker på om du vil ha hunden og at du er i stand til å ta vare på den i flere år. Du må skrive under på en avtale om vilkår for prøveperioden og betale er depositum. Fjerde skritt er, dersom du bestemmer deg for å beholde hunden etter prøveperiodene ås må du skrive under en kontrakt om adopsjon. 

Dette høres kanskje ut som mye arbeid, men jeg mener det er bedre å kunne prøve å hunden litt før du er sikker på at du skal ha den. Og tenk deg, denne hunden hadde en kanskje en familie den var glad i.. men pga feks. allergi blir den plassert på en omplassering gård.. der den står dag inn og dag ut å venter på en som kan komme og gi den et hjem.. vil ikke du være denne personen? 

Her er noen av hundene som ligger ute for adopsjon for øyeblikket : http://www.fod.no/?page_id=124 VÆRSÅSNILL tenk over det å adoptere en hund ihvertfall, og støtt fod, og andre omplasserings steder. Lurer dere på noe ang hvordan det er å ha en omplasseringhund så er det bare og spørre. Jeg personlig adopterte kamilla (hunden min) for snart fire år siden, og hun er fem den dag i dag. Fire år med hunden viser mye om hvordan det er og omplassere en hund. 

Først og fremst vil jeg si det at det er stor sannsynlighet at hunden blir litt ekstra knyttet til deg fordi den trossalt har blitt forlatt før.. noe min hund er, og jeg har erfart at mange andre omplasseringhunder også er. Det er ikke en ulempe, tro meg. Spørr i vei, og støtt gjerne FOD. 


Dette er da lillejenta mi, Kamilla. 
0 Kommentarer


summer lovin

I dag sluttet jeg tidlig, så jeg og jeah dro til Lillestrøm og satte oss på Egon. Vi spise en kjempekoslig lunsj på uteplassene dems, og nøt solen til det ytterste. Etterpå gikk vi og shoppet litt, før vi så satte oss på en ute café, spiste is og så på en konsert der mange barnehagebarn sang søte sanger. Herregud det var søtt. 

Etterpå kom Aleks, Torolv, Tonje og Bettina, så vi dro og så Iron man 3 på kino. Den var HELT sinnsykt bra, og jeg anbefaler alle og se den, hadde personlig gikk den en 6'er om jeg var Vg ellernoe, har dessuten hørt den har fått utrolig bra anmeldelser. Skal dere først se den, så se den i 3D. Jeg elsket den, er en film jeg kunne sett 100 ganger på rad. 
Når jeg kom hjem hadde skattekortet endelig kommet, og jeg bler kjempelykkelig, siden det betyr at jeg kan levere det til jobben. Så det blir flott det.

I morgen skal sleike enda mer sol, fordi jeg skal i Bursdagen til Helene, som er i et Party telt. Jeg og André skal dit, med alle de andre vennene mine. YES! Jeg gleder meg masse, så vi skal være der utover kvelden og kose oss masse! Tar med kamera for en gangs skyld tenkte jeg, cant waaaait!  1 Kommentarer


Minner for livet?

Jeg sitter her, og prøver å huske alt det jeg bare har lagt bak meg og glemt. 

Jeg husker at som barn så sa jeg alltid at jeg skulle bli Advokat, jeg skulle bli som pappaen min. Det var helt fram til jeg begynte å drite i skole og helt til jeg og pappa mista det båndet vi hadde. Vi kom vell egentlig ikke overens på flere år, før vi til slutt fant tilbake til hvem vi var. Så sitter jeg her og tenker på, hvor ble det av den drømmen? Det drømmen om å bli rik, ha et stort hus, og kunne velge hva jeg vil ha. 
Jeg slutta å gå på skolen, jeg satt heller hjemme selvom jeg visste jeg trengte en utdanning, det tok så lang tid før jeg innså det og begynnte å møte opp igjen.

Så tenker jeg tilbake på første festen, den perioden vi gjemte flaskene i sokker og fordelte dem mellom venninnene. Hvor ble det av den tiden egentlig? Den tiden vi måtte ringe halve verden for å få noen til å kjøpe drikke for oss, drikke som var 4 rusbrus hver. Det gikk så fort, plutselig mista alle kontakt. Det å dra på fest var ikke så bigdeal mer, fordi nå er det jo lov.

Så er det de minnene fra gamle forhold, første gang man sa man elsket noen, eller første kysset. Haha. Jeg kan helt ærlig inrømme at jeg visste ikke hva elske var engang første jeg sa det. Plutselig skulle forhold bli seriøse, det var viktig å ta det siste skrittet, fordi alle andre gjorde det jo! Så tenker man tilbake på når man var 10 år, da vi lekte nøtt sannhet eller prosent, sex, alkohol og dop var ikke et samtaleemne, om noe skjedde var det bare å gå hjem til mamma så ordnet hun alt. Kjærlighetssorg varte i 1 dag, så plutselig hadde man en ny kjæreste. De fleste forholdene varte i 1 mnd maks i gjenngjeld for det nå. Jeg vet at om jeg blir singel nå, tar det nok mye mer enn en dag før jeg kommer meg over André. 1 mnd går så fort at den rekker man ikke tenke over engang, 1 år går så fort at det gjør vondt. Det føles ut som om jeg nettopp gikk ut av ungdommsskolen, så er det snakk om uker før jeg skal ut i arbeidslivet og må klare meg 100% selv. Det er jo bare noen år siden jeg møtte opp på skolen for første gang jo! 

Jeg skulle virkelig ønske at når ting ble vanskelig nå, at jeg kunne løpt til mamma. Nå kan mamma gi meg råd, men hun kan ikke fikse alt. Hun kan ikke passe på hva jeg gjør, hun kan ikke gi meg husarrest fordi jeg kommer hjem en time forseint.. fordi innetider er rett og slett et helt fjernt tema. 

Tiden går så alt for fort, alt vi skulle gjøre, alle planene, barndommsvennene du ser en gang i året, alle flytter hvert til sitt, alle har hver sin jobb. 
Jeg ser hva de voksene mente med at barndommen går fort.. Det jeg husker mest er når bestefaren min sa at jeg måtte finne på mest mulig, at jeg måtte ta nytte av hvert sekund gjennom barndommen fordi jeg kom til å huske den hele livet, selvom det er noen få år av livet det er snakk om. Så når jeg ser tilbake på alt det rampete, og det jeg kanskje ikke skulle gjort så angrer jeg ikke. For det var ufattelig morsomt, det er gode minner.  


0 Kommentarer


Erase You

Tenkte jeg skulle vise dere mine topp 10 deppesanger.. haha, noenganger er det godt å ha noen sanger å få gråti ordentlig til er det ikke det? Så her er min liste til dere, enjoy. 

 0 Kommentarer


jordbær og fri

Jeg har jo fri resten av uka, så etter jeg hadde luftet kjære Kamilla i dag gikk jeg ned til butikken og kjøpte jordbær. Jeg syns jordbær skaper den sommerfølsen som jeg har lengta så lenge etter, og siden det bare er oppoverbakker hjem fra butikken så jeg på det som litt mosjon også (a) Så kan jeg spise sjokoladen og drikke brusen jeg kjøpte også med god samvittighet. Haha. 
1 Kommentarer


Mat..

Jeg våknet i dag og forsto fort at jeg absolutt ikke har matlyst i dag. Har lyst på en eneste ting, spagetti med parmesanost.. Men det har vi selvfølgelig ikke. Så jeg ligger i senga halvkvalm, mens André spiller.

Er det flaut å innrømme at klokka snart er 1400.. Og jeg har ikke stått opp enda? Jeg syns det. Får se på americas funniest homevideos og prøve å stå opp snart. Er ikke bra å ligge hele dagen..1 Kommentarer


hits