Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Oslooo

Har vært i Oslo reptilpark i dag. Våknet ni i morges da mamma ringte å spurte om jeg ville være med. Jatakk! Egentlig hadde jeg og André rydde dag i dag, men han sa han kunne ta det, så kunne han møte meg hos mamma og pappa etterpå.

Når han kom så spiste vi en stor middag med mamma, pappa, Siv, Kristine, Raymond og storesøster. Det var veldig koselig, så i natt så siver vi her, men må tilbake i morgen så André rekker skolen på tirsdag.

Alle burde kjekke ut reptilparken, 100kr, 85kr hvis du har studentbevis!0 Kommentarer


Får mcdonalds til å se bra ut

Jeg er veldig opptatt av at mat skal se bra ut, og har begynt å tenke mye på helse i det siste.

Siden butikkene var stengt når jeg og André kom oss ut av huset i dag så ble det mcdonald mat. Så kjøpte vi med noe "lørdags godteri" haha, på bensinstasjonen rett ved. Når vi kom hjem så fikk jeg dårlig samvittighet ovenfor kroppen min så jeg prøvde å gjøre det fint. Siden det er lørdag bryter jeg grensene mine og skjemmer meg og kjæresten bort.

Dessuten jeg jeg begynt på boken om Alvdal saken, og leser den med et tung hjerte og tårer i øynene. Dere burde lese den!

TWITTER: utenbukse0 Kommentarer


kunst

For meg er det å ta bilder en slags kunst, for å si det sånn. Jeg elsker å ta bilder å redigere dem. Alle bildene jeg tar har en mening bak seg, jeg tenkte jeg skulle legge ut noen, forklare dem og ja :) håper dere liker dem. Jeg er ofte modell  i mine egne bilder. 


Dette bildet tok jeg for omtrent to år siden, og det sier ganske mye. Dette er mitt tegn på min glede overnfor barn. Jeg er utrolig glad i barn, dette bildet for meg er min forklaring på det. Måten et barn er så lite og enkelt å glede, derfor har jeg utrolig mange sterke meninger om Norges arbeid for barn sine rettigheter. Jeg leser utrolig mange bøker om barn som har hatt en vondt oppvekst og hvordan samfunnet har sviktet dem. Jeg har mine meninger om dette, og står sterkt på det. En av mine mange drømmejobber er å jobbe med dette. Så dette bilder betyr for mye. 


Vennskap, jeg mener at en venn er en annen del av deg selv. Dette bildet for meg er rett og slett "venn" som en som får deg til å le, og gode minner. 
Så dette bildet er for meg en forklaring på alt vennskap er. Hva et vennskap er noe man kan tenke seg selv.


Dyr. Jeg elsker dyr, selv har jeg en snart fire å gammel omplasserings hund som heter Kamilla. Hun er en blading av mye rart, så hun er min lille gatemiks. Jeg fikk Kamilla når hun var 1 år, og jeg mener at fler mennesker skal ta til seg omplasseringhunder enn å kjøpe nye. Disse søte små trenger et hjem de også. Jeg syns norsk ungdom skal engasjere seg mer i saken for dyrene. Dette bilder tok jeg en god dag, men Kamilla. Kamilla er min linselus. For meg sier dette bildet ikke bare en hund er menneskets beste venn, men også jeg har familie, venner, skole og ting å drive meg, hunden har bare deg. 


Dette er et av de få bildene mine med farger. KJÆRLIGHET: Dette bildet er tatt på toppen av et fjell i gudbransdalen. For meg er det til verdens ende og tilbake. Ubeskrivelig og hemningsløs kjærlighet. 


Familie. For meg er familie veldig viktig etter at jeg kastet det bort over en lang periode i livet mitt. For meg er familie de menneskene du alltid skal sette først, og de menneskene som aldri snur ryggen til deg uansett hva.

De bildene jeg nå har vist er 5 av 10000 jeg har. Disse bildene er tingene jeg setter høyest og ser på veldig viktige ting i livet. Folk ser på dem og tenker bilder, men jeg tenker på veldig mye mer når jeg ser et bilde. Jeg kunne aldri tenkt meg å bli fotograf men det er en av de hobbyene jeg har og tar mest vare på. 

 1 Kommentarer


Carwash

For øyeblikket så vasker typen bilen, og jeg bare sitter her som et nek og vet ikke hva je skal gjøre. Vi stoppet for å vaske den ene bilen, for så å dra og bytte bil for å reise i påskemiddag. Jeg syns han er ufattelig søt der han står med høytrykkspyleren.

Jeg og André gikk en lang tur med lillejenta mi Kamilla i skogen i går. Vi gikk på en liten sti i ødemarka i over en og tre kvarter,. Så gikk vi oss litt bort, var så behagelig. NÅ KOMMER VÅREN FOLKENS!

I går lagde vi faktisk en ordentlig middag, for første gang på lenge, med dessert og kake. Vi satte oss ned, tente lys og hadde en ordentlig middag sammen, så fikk han endelig lurt meg til å se en av starwars filmene. Det var faktisk ikke så ille. Snart åpner butikkene igjen, og jeg gleder meg. Da er det time for shopping!0 Kommentarer


Nå har babyen kommet hjem!

Lilletulla mi Kamilla kom hjem i går, og hun skreik som en gal når hun så meg og kom i hundreogtyve i mot meg.

Kamilla, verdens fineste hund. Hun var med mamma og pappa på hytta, så etter hun kom hjem har hun liggi oppå meg hvert sekund. Jeg har våknet tre ganger i natt og dyttet henne av meg.

Når det bare er meg og hun så får hun ligge i senga, da får hun dyne og pute, så deler vi senga 50/50. Typen syns det er så koselig og ha henne i senga, men oss tre i senga er for mye.


I dag har André og jeg planlagt og gå en lang tur med Kamilla, og den stien vi ha har valgt går langt oppi ødemarka og det tar minimum 1,5 time og komme fram. Jeg gleder meg alt, så nå gjenstår det bare at han skal våkne.

Ha en fin torsdag :)1 Kommentarer


begravd

Jeg ligger for øyeblikket i senga til kjæresten mens han dusjer, begravd i mine egne tanker. Til alle dere der ute som har en kjæreste som er i militæret eller har vært og klarer det, respekt til dere. 
Min reiser til sommeren, og det finnes ikke noe jeg gruer meg mer til.. Jeg har selv sagt jeg ikke vil prate om det, med han. Men hver gang vi er i familiemiddager eller enkelte ganger når vi sitter samla rundt bordet med moren og faren hans er det alltid noen som drar det opp. Jeg har selv sagt at jeg tror det vil gå veldig fint, og det tror jeg på, men jeg er klar over at jeg kommer til å savne han mer en jeg kan tenke meg. Han er nemlig verdens herligste fyr (i mine øyne) og du skal lete lenge før du finner en mer omtenksom og fantastisk kjæreste. Han stiller alltid opp når jeg trenger han, trøster meg når noe plager meg, og ingenting får meg til å føle meg bedre enn når han sier noe pent om meg, eller bare ligger å holder rundt meg. Å vite at jeg ikke har dette sikkerhetsnettet rundt meg snart er så ufattelig skremmende.

"Follow me i'll be your river,ollow me i'll be your river, i'll move the mountains for you. Follow me, i'll be your river, i'm here to keep you floating"

Jeg er utrolig glad i kjæresten min, jeg føler meg ufattelig heldig. Nei jeg er ikke en kjæreste blogger, og jeg kommer skjeldent til å skrive innlegg om han. Men nå som jeg ligger her alene, og vet at det er ikke lenge til, å det har vært så mye snakk om det i det siste, vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Er det virkelig så ille da, therese? Sier jeg til meg selv, for jeg vet jeg holder ut, jeg vet han gjør det. Jeg vet at uansett hvor han er så er det ikke en eneste tanke i hodet mitt som sier at jeg ikke kommer til å vente på at han skal komme tilbake og hjem til meg. Jeg kunne jo ikke vært mer heldig enn det jeg er, som har han. Planen min er å ha mest mulig happydays med han og skape mange gode minner fram til han drar, det er jo de jeg kommer til å bære på og glede meg over mens han er borte. 


0 Kommentarer


Hyttetur

Ligger godt lent tilbake i sofaen her i Nesbyen nå. Ligger og venter på lammet som ligger i ovnen og gleder meg til det. Har vært ute i sola og gått meg en god lang tur i dag, for å få igang kroppen. Begynte å kjenne den jævla ankelen etterhvert, så André masserte den litt når vi kom tilbake til hytta.

Var hele 25 minusgrader i natt, og i gårkveld når vi kom fram. I morgen er det tilbake til Lillestrøm og ta det rolig med André ut påsken. Blir så godt å få slapper helt av for engangs skyld. Så er det bare 22 dager til jeg skal til Paris, så må pakke litt snart og ut å kjøpe fler sko og klær til turen. Gleder meg masse!

Kos dere masse i kveld, jeg skal kose meg med lam og vin!0 Kommentarer


Styrketrening dag 2

I går hadde jeg styrketrening fra i 1 og en halv time, og i morges i 1 og en halv time. Kjenner det i låra og magen for å si det sånn!

Sov hos André i natt, og etter skolen i dag reiser vi på hyttetur, blir kjempekoselig! Gleder meg allerede kjempemye, selvom alle tingene mine ligger utover gulvet hjemme hos han. Så jeg vet jeg må pakke når jeg kommer tilbake til han etter skolen.

I dag har je også skrivet en menyoppgave på skolen, skrev 3x3 menyer med viner.0 Kommentarer


Legge om

Nå som det er snakk om dager til jeg er klar for å begynne å trene igjen tenkte jeg å legge om kostholdet så fort som mulig, spise mat som har mye proteiner osv, på lørdag skal jeg ta den første joggeturen på en god stund.

Jeg skal på hyttetur, og tenkte jeg skulle minst jogge 1 time lørdag morgen for å få igjen deg gode følsen av og trene. Gleder meg allerede masse, hver 3 mnd tenkte jeg å legge ut før og etter bilder for å vise framgangen.
NB: jeg trener ikke for å gå ned i vekt, jeg vil bygge muskler og gå opp i vekt.

Tre gode motivasjonsgrunner:
1. Jeg skal jobbe i et yrke der jeg er i fysisk arbeid heletiden, derfor er det viktig å være godt trent så man ikke får evt. Problemer med rygg.
2. Du får mye mer energi og føler deg bedre i form når du er godt trent, og med skole og læringsplass er det viktig å kunne ha overskuddsenergi.
3. Du har ingenting å grue deg til når sommeren kommer feks. For du har en godt trent og fit kropp, du kan være stolt av din vilje og ditt utseende.1 Kommentarer


Stay fit

Har lovet meg selv å trene som en gal meg engang foten er frisk, noe jeg ikke klarer vente på! Er så keen på å trene og komme over den største skrekken min, altså bikinisesongen.

Det siste året har André klart å øke selvtilliten min litt, tenker ikke så mye over hva andre enn han syns. Likevel tenker jeg fortsatt over andre, og er redd for alt som har med det å vise kroppen egentlig, er nok ikke den eneste jenta, men snart så skal jeg slå til på treningsfronten å bli glad. Jeg er så møkklei kommentarene på kroppen med, bla. At jeg er for tynn.. Så jeg skal jobbe hardt for det.
Starter med å holde meg sunn framover.1 Kommentarer


Snart natta

Jeg er så sliten og trøtt.. Heldigvis kommer André i morgen. Også har han fikset så vi skal feire påsken sammen på en eller annen hytte jeg ikke vet hvor ligger. Jeg er så glad for alt han gjør, drar meg med på twintip og afterski hyttetur i Hafjell. Reiser opp til gudbransdalen med meg, å går fjellturer osv, så skal vi på kilferja sammen så jeg må ta meg fri fra skolen.

Det er bra at vi gjør ting syns jeg, syns hvertfall at det er koselig at vi skal feire påske bare han og jeg. Hihi. Nå skal jeg snart sove fordi jeg fortsatt er dårlig. Har fylt opp vinduskarmen med colabokser, og har kjøpt inn minigulerøter fordi det er det jeg klarer å spise.
Blir godt å bli frisk og bra i foten igjen, savner virkelig å trene!

Så har jeg lengtet etter bedre vær fordi både jeg og André har lengta etter de lange turene med hundene vi hadde i sommer. Snart sommer, snart, rett rundt hjørnet!1 Kommentarer


Uflaks. IGJEN

UR JOKIN WITH ME?

Våkna utrolig mange ganger i natt, der jeg gikk til badet fordi jeg forsto at jeg kom til å kaste opp. Sånn har natten min vært, bare jævlig. Vurderte egentlig å legge meg på badet og sove men.. Er ikke mulig.

Sist jeg var oppe var halv fem, så jeg er utslitt. Våkna førstegang litt før 1 og var opp og ned etter det. Føler meg jævlig nå å, men vil bare sove det av.

Sånn går det når mamma jobber i barnehage og jeg har et lavt immunforsvar, hun drar jo med seg bakterier hjem. Får håpe på det beste.0 Kommentarer


Stressed up

Fredag så  dro jeg til Sverige med storesøstra mi. Vi hamstra noen brett brus, snus, masse godteri og caprisone. Hahah, når jeg kom hjem dro jeg til Sinsen, for å besøke en gammel venninne, som var utrolig koselig. Utennom at jeg måtte vente i 20 minutter på bussen, fordi jeg kom gående når bussen kjørte. Haha, klønete gjort. Uansett, jeg var der i noen timer før André kom å henta meg. Vi kjørte hjem til meg, etter det så vi på The bourne legacy med mamma og søstra mi. 


( Nittedal er så reint å fint) 

På lørdag dro jeg å møtte bestefar, så til Stovner for å få info ang. jobb. Får snart egne nøkler dit! Hihi. så har jeg fått høy lønn, yey! Etter det dro jeg hjem til André, der vi skulle spise en fire retter med Italiensk mat. Det var utrolig godt. Jeg var så sliten, og håpløs egentlig. Men det gikk bra! Etter det gikk jeg og André opp å så på Thor filmen, som jeg faktisk syntes var kjempebra. 

I dag skal jeg bare ligge i senga, og slappe av med kjæresten min. Noe som føles så bra, er en lykkelig liten jente når jeg er med han!

Hva har dere gjort i helga/skal i dag?
 1 Kommentarer


INSTAGRAM

Ukens insta bilder! 

FØLG MEG PÅ INSTA: stkkebo


0 Kommentarer


Mobilblogg!

Jeg slenger inn et kjapt innlegg på mobilen for å vise at jeg ikke har glemt å blogge, men det har vært en veldig travel helg! Så jeg må komme meg ut av senga og spise litt så skal jeg skrive et innlegg om alt som har skjedd de siste dagene. Så har jeg lovet å legge ut ukens insta på søndager, så det må jeg fikse. Nå for øyeblikket ligger jeg i senga, og venter på at André skal bli med ned å spise.

Vi snakkes etterpå :*1 Kommentarer


mot min egen vilje.

Jeg får høre det ofte nok, at jeg er for tynn. Jeg har fått spørsmålet ofte nok, om jeg har eller har hatt en spiseforstyrrelse.

Saken er det at jeg har en høy forbrenning, eller jeg hadde. Den har gått over, og fettet begynner å legge seg til rette, og det eneste stedet jeg vil ha det er lårene og rundt brystet. Selvom jeg vil ha større lår er det noe inne i hodet mitt, som en tvangstanke som får meg til å trene det bort med engang. Jeg hører så ofte at folk liker beina mine, men jeg hater dem. Jeg  trener nesten hver kveld, trener en time her og der bare for å passe på at fettet forsvinner. For to uker siden bestemte jeg meg for å slutte å spise alt med fett, karbo, sukker osv. Jeg levde på knekkebrød. Jeg kunne ikke spise noe av det jeg likte. Jeg sluttet etter 4-5 dager, fordi jeg kjente at jeg ble mer og mer sliten. 

Selvom jeg ikke ønsker å være tynn er det bare noe oppe i hodet mitt som tvinger meg til å trene. Mitt verste mareritt er å ikke ha en flat mage, og det er ikke få ganger jeg har krypi inn i armkroken til Andrè og gråti over hvor missfornøyd jeg er med kroppen min. Uansett hvor mye jeg spiser, mye jeg trener, lite jeg spiser, lite jeg trener så er jeg aldri fornøyd. Ikke i nærheten. Når jeg går på vekta å ser at jeg er nede i 47 kilo blir jeg direkte lei meg, går jeg opp til 58 kilo får jeg panikk og tror med engang at magen min ikke er flat mer. 

Jeg står foran speilet hver kveld og kjenner på magen, prøver å ta tak i fett, skjekker sideflesk, hvordan lårene mine ligger ann og om rumpa mi er på plass. Jeg kjenner etter minst 30 ganger dagelig om jeg har fått en valke under rumpeballene. Dette høres rart ut for mange, men uansett hvor mye jeg har lyst å legge på meg trener jeg automatisk bort det lille ekstra som kommer. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde litt ekstra på kroppen. Etter såpass mange år med "du er for tynn! legg på deg!" så blir det kanskje sånn. Men til alle dere som har de ekstra kiloene, jeg misunner dere kjempemye. Nei, det er ikke pent å være for tynn, det er pent med former.  Dette er noe jeg aldri prater om, sier somregel at jeg trener lite og er lat. Men dette er ting som jeg plutselig bare vil gjøre når kvelden nærmer seg, for at jeg skal føle meg bedre. Jeg ser ikke på trening som slanking egentlig, det er bra for alle. Jeg trente ikke over lange perioder, kanskje det er derfor jeg føler kroppen min ikke er der den skal. Men jeg håper jeg blir fornøyd snart. 

Meldte meg ut av elexia, men trener fortsatt på egenhånd, selv med en ødelagt fot har jeg i dag tatt 80 pile squats og noen 40 situps .. i morgen håper jeg at jeg klarer 90 pilesquats .. og lever egentlig ganske etter 50 pilesquats, 50 jumpsquats, 50 hinduspuats, 50 splitsquats rep x3 fram til sommeren, fordi jeg er redd for at jeg kommer til å være missfornøyd med meg selv under bikinisesongen. Håper hvertfall at jeg er fornøyd med lår, mage og rumpe til da, fordi kanskje jeg føler meg mer konfortabel. 

Har dere noen spørsmål er det bare og fyre løs. 


0 Kommentarer


Blid & Fornøyd

Brun og blid er det jeg heller vil være, men for øyeblikket har jeg ikke råd. Ser meg i speilet, ser bare hvit. Herregud må ta sol snart, og den turen i Hafjell gjorde ikke noe på fargen, men kan trøste meg med at jeg har penger igjen på lørdag, da kan jeg ta sol. Og pepsodentwhite hjalp skikkelig mot den snusfargen etter snusen på fortennene mine, så annefaler pepsodentwhite til alle snusere. 

I dag skal jeg bare ligge i senga, hvile foten. Mamma er dårlig så jeg tok oppvasken for henne og har latt henne sove i hele dag. Siden pappa er i Bergen på forretningsreise så er det bare jenter her, og storesøster jobber, så da er det bare meg og mamma. Begge er dårlige, så her blir det ikke gjort mye. Jeg fikk ihvertfall lagd pai til middag til oss i går men i dag er jeg svimmel og kvalm av smerten, så skal bare slappeav. 

 

Tenkte jeg skulle lage et innlegg om hvordan jeg redigerer bildene mine senere, og kanskje komme med noen videoblogger og spørsmålsrunder.


1 Kommentarer


hjemme fra legen!

I går skrev jeg under lærlingskontrakten min, så sov jeg forsoved hele dagen etter jeg kom hjem. Jeg holdt på å miste bussen i Oslo, så måtte jogge på foten som jeg har vært hos legen med i dag. Jeg fikk kjempevondt og ville bare sove bort smerten. Nå har jeg blitt sykemeldt, så jeg hamstret cola og ostepop å bare venter til kjæresten kommer i morgen. 

Ironisk nok - måtte gå til legen i dag, skal til legen fordi jeg nesten ikke kan gå. Heh.

Nå skal jeg bare slappe av, høre på musikk.. og kose på lille hunden min. Fått dilla på noen nye sanger, som dere burde høre!
 Emeli Sandé ? Hope
 Imagine Dragons ? Demons
Iron & Wine ? Flightless Bird, American Mouth 
 
Of Monsters And Men ? Dirty Paws
 
Askil Holm ? Kodak Moments
Of Monsters And Men ? Love Love Love 
Duffy ? I'm Scared 

Anbefaler dere å høre, om dere liker sånn musikk da! ellers så blogges vi senere, byebye<30 Kommentarer


et lite barn sin stemme

Det verste jeg leser om er barn som ikke har det som de skal, mange ganger har jeg sagt at til foreldrene mine at de er verdens verste foreldre når jeg er sint, men så vokser man opp, og ser hva det er. Jeg håper at jeg ikke er den eneste som setter så mye tanker inn i dette.

Barnemisshandling er noe av det verste jeg vet om, og setter det høyt. Om et barn ikke har det bra, så er det som skjærer så dypt i hjerterota for meg. Jeg har nettopp lest ut boka om Christoffer, som heter "Jeg tror nok du skjønner det sjøl" som jeg måtte gråte meg igjennom. Hvordan kan et voksent menneske gå på et lite barn med psykisk eller fysisk vold? Et lite barn, forsvarsløst barn. 

Hvordan kan et voksent menneske ta vekk drømmene, det lekene smilet og det lille som skal til for å glede et barn? Vet dere hva jeg syns er enda verre? Det er de menneskene som mistenker eller vet at noe skjer uten å gjøre noe med det. Jeg er også skuffet over barnevernet i Norge, som har latt så mange saker glippe ut av hendene sine. Jeg har sett/snakket med/kjent mennesker som har fått det verre gjennom barnevernet. Jeg har også møtt voksene som gjør alt for barnet sitt, og prøver å gjøre det best mulig for den, men barnevernet nekter hjelpe til. 

Jeg har også venninner som har fått barn, og som barnevernet har bare antatt at de ikke kan passe på så de prøver å ta det fra dem. Hvorfor skal dem kunne ha rettigheter til å kunne ta et barn fra en nybakt mor, kunn fordi de tror hun ikke kommer til å klare å passe på det? 

Hvis du ødelegger drømmene til et barn, eller håpet, så ødelegger du framtiden til barnet. Jeg håper jeg ikke er den eneste som ser denne problemstillingen, jeg håper at folk kan begynner å se litt rundt seg, å ikke bare fokuserer på seg selv. Jeg håper at noen fler en meg håper at vi kan lytte til barna, og ikke la et barn bære vekten og smerten alene. Ting er ikke bedre om ingen vet om dem, ting burde bli satt mer fram, vi burde lære barna at det er ingen skade i å si ifra om noe er galt. Det er ingen skade å sende gjøre noe med mistanken sin heller, og man skal aldri være redd for å prøve å hjelpe. 


0 Kommentarer


OSLO

Nå er det ikke lenge til jeg reiser til Oslo, for å skrive under kontrakten min, gleder meg til det! Kan dessevere ikke jobbe, og må forklare sjefen det. Så får jeg sette meg ned å snakke litt med han, så må jeg nok levere sykemeldingen min i løpet av uken .. får jo ikke den før imorgen når jeg har vært hos legen. 

Uansett, våken klokka 06:30 i morges, av ekstreme smerter i foten, men likevell var ikke morningen så ille. Jeg våknet til sånne gode ting. Lykke om morningen for meg er: 

- Tommy Hilfiger radioen i dusjen. 
- Godmorgen meldinger fra kjæresten.
- Søte hunden min som gjemmer seg rundt omkring på rommet.

-Ferdig ladet kamera 
- Tevann mamma satt på rett før hun dro på jobb
- Kjærlighetene fra kjæresten

- Ny bandasje til foten
- Vite at det er mange timer til jeg må reise på jobb

Nå skal jeg føne håret, og gjøre meg klar. Kan ikke vente med å komme hjem etterpå i dag og slappe av, eller sitte på bussen og ta fine bilder. 

 


 0 Kommentarer


sleaze!

Ligger godt tilbake i senga, etter en lang skoledag. Er vansklig å gå på skolen med den foten jeg har nå, som jeg skal tilbake til legen med på torsdag for å se videre på. Jeg har ikke sjans på å tråkke ned på den, etter helga i Hafjell. Så jeg har fått streng beskjed å ligge med foten høyt og slappe mye av i den. Nå ligger jeg med den på to puter mens jeg ser på The Simpsons og hører påLOVESTONED lista mi på spotify. 

Skal egentlig jobbe på Brasserie France i morgen, på Torsdag og Fredag. Må ned å skrive under lærlingskontrakten min i morgen uansett, og gruer meg maks til å gå opp karljohan med den foten her. Heldigvis kommer kjæresten på fredag, og da kjøper han med masse godteri. Så skal jeg på jobb på lørdag, som er vitkig for å ha litt i lommene. 

Savner å shoppe, men må spare litt. Skal spare hvertfall det jeg får denne uken, for å så dra ut  å shoppe litt. Har alt bestemt meg for innkjøpet! Alt finner du på Carlings .. 
 

Nå skal jeg slappe av mer, se litt mer på tv før jeg kanskje lager en kopp te. Tenkte også at jeg skulle legge ut ukentlige instagrambilder .. hvordan instaen har sett ut denne uken! men tar det på søndag .. Nå skal jeg slappe av, og nyte det at jeg ikke må opp før jeg selv vill i morgen , fordi jeg ikke skal dra å underskrive lærlingskontrakten min før 14:30

Kos dere masse i kveld, og kommenter gjerne hva dere vil at jeg skal blogge om. 


 0 Kommentarer


Hvem er Therese Myren?

Hvem er Therese Myren? 
Jeg er en jente på 17 år, 95'modell. Jeg går på sørumsand vgs, kokk og servitør. Planen min er å ta fagbrev som vinkelner, men må ha servitørfagbrev først. Jeg har fått lærlingsplass på Brasserie France, og starter der til sommeren.
Utennom det har jeg en veldig søt og snill kjæreste som tilbringer mesteparten av fritiden min med. Jeg har også en tre år gammel hund, som heter Kamilla.Jeg bor i Nittedal, med mamma, pappa og storesøsteren min. Hva jeg ellers gjør på fritiden, jeg elsker twintip, klær, og ta bilder. Jeg er generelt ganske blid, har sterke meninger og står på mitt. 

Jeg bruker Canon 550D, hvis det var vitkig. Bildene mine er redigert på pixlr eller picmonkey. 

Instagram: thess95
Twitter: Synkemyren 

 

 0 Kommentarer


hits