Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
13.08.2013

0 Kommentarer


kunst

For meg er det å ta bilder en slags kunst, for å si det sånn. Jeg elsker å ta bilder å redigere dem. Alle bildene jeg tar har en mening bak seg, jeg tenkte jeg skulle legge ut noen, forklare dem og ja :) håper dere liker dem. Jeg er ofte modell  i mine egne bilder. 


Dette bildet tok jeg for omtrent to år siden, og det sier ganske mye. Dette er mitt tegn på min glede overnfor barn. Jeg er utrolig glad i barn, dette bildet for meg er min forklaring på det. Måten et barn er så lite og enkelt å glede, derfor har jeg utrolig mange sterke meninger om Norges arbeid for barn sine rettigheter. Jeg leser utrolig mange bøker om barn som har hatt en vondt oppvekst og hvordan samfunnet har sviktet dem. Jeg har mine meninger om dette, og står sterkt på det. En av mine mange drømmejobber er å jobbe med dette. Så dette bilder betyr for mye. 


Vennskap, jeg mener at en venn er en annen del av deg selv. Dette bildet for meg er rett og slett "venn" som en som får deg til å le, og gode minner. 
Så dette bildet er for meg en forklaring på alt vennskap er. Hva et vennskap er noe man kan tenke seg selv.


Dyr. Jeg elsker dyr, selv har jeg en snart fire å gammel omplasserings hund som heter Kamilla. Hun er en blading av mye rart, så hun er min lille gatemiks. Jeg fikk Kamilla når hun var 1 år, og jeg mener at fler mennesker skal ta til seg omplasseringhunder enn å kjøpe nye. Disse søte små trenger et hjem de også. Jeg syns norsk ungdom skal engasjere seg mer i saken for dyrene. Dette bilder tok jeg en god dag, men Kamilla. Kamilla er min linselus. For meg sier dette bildet ikke bare en hund er menneskets beste venn, men også jeg har familie, venner, skole og ting å drive meg, hunden har bare deg. 


Dette er et av de få bildene mine med farger. KJÆRLIGHET: Dette bildet er tatt på toppen av et fjell i gudbransdalen. For meg er det til verdens ende og tilbake. Ubeskrivelig og hemningsløs kjærlighet. 


Familie. For meg er familie veldig viktig etter at jeg kastet det bort over en lang periode i livet mitt. For meg er familie de menneskene du alltid skal sette først, og de menneskene som aldri snur ryggen til deg uansett hva.

De bildene jeg nå har vist er 5 av 10000 jeg har. Disse bildene er tingene jeg setter høyest og ser på veldig viktige ting i livet. Folk ser på dem og tenker bilder, men jeg tenker på veldig mye mer når jeg ser et bilde. Jeg kunne aldri tenkt meg å bli fotograf men det er en av de hobbyene jeg har og tar mest vare på. 

 1 Kommentarer


hits