Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
BYTTA BLOGG!!!

http://myrens.blogg.no/

 

 

Værsegod. Takk for bloggen. 

 

 0 Kommentarer


Frihelg

På fredag kom jeg hjem til min kjære, og ble møtt i døra av en kjærlig  kjæreste som  hadde lagd middag, kjøpt vin og lagd banansplitt til dessert, ble så blåst vekk av hvor søt han erI
 går var det 18års dag for Nina og Nora, det var kjempekoselig.. full fest. Det tok av føltes det ut som, haha. Det var gøy i hvertfall. Nye mennesker, nye opplevelser.
0 Kommentarer


Frihelg

På fredag kom jeg hjem til min kjære, og ble møtt i døra av en kjærlig  kjæreste som  hadde lagd middag, kjøpt vin og lagd banansplitt til dessert, ble så blåst vekk av hvor søt han erI
 går var det 18års dag for Nina og Nora, det var kjempekoselig.. full fest. Det tok av føltes det ut som, haha. Det var gøy i hvertfall. Nye mennesker, nye opplevelser.
0 Kommentarer


så utrolig digg

Akkurat nå sitter jeg med rensemaske i ansiktet nummer 2, og ser på robinson i nytt sengetrekk og nyvaska rom. Snart skal jeg ned å se på ånedens makt og drikke te med mamma. Kjæresten min dro hjem for litt siden, og det er rart å være alene etter så mange dager med han. 

Uansett, i morgen skal jeg begynne på jobb 10:00, og jobber til 18:00, jeg tror det blir deilig, så har jeg selvfølgelig det slik at jeg drar å trener etter jobb. På tirsdag skal vi ha øving til Oslocup på dagtid, så skal jeg være med Petter etterpå :) Noe jeg gleder meg til. 

Elsker robinson utrolig nok, hvorfor vet jeg ikke.. men ettersom søndag er den eneste fridagen min.. så har det blitt en greie for meg å se på robinson for meg selv mens jeg tar ansiktsrensen min. (ikke ansiktsmaske) er noe andre hudgreier, skriver om det senere.

 1 Kommentarer


Fridag, søndag.

Som dere sikkert vet er den eneste faste fridagen min søndager.. Og på tirsdag får jeg lønning! Kjole, kanskje my veske, og gensere til vinteren. Og selvfølgelig, mine faste 5000 til sparing i mnd. I dag skjer det ingenting siden; jeg jobbet til 0130 i går og trenger å gjenvinne energien min.


Hvis jeg ikke sa det hadde vi flambering, transjering, brennevinslukting og barkurs forje søndag. Here u go:0 Kommentarer


Lange dager

I går var det minimalt og gjøre på jobben, så jeg ble sendt inn på kjøkkenet for å gjøre småting der. Jeg var på jobb i tilsammen 10 timer ca i går, og når jeg kom hjem var jeg utmatta, så jeg klarte og sove over vekkeklokka mi i morges og rakk dessverre ikke trene før jobb .. det er ikke så bra. Så jeg må komme meg på jobb snart, og så kommer kjæresten min i kveld. 

Heldigvis slutter jeg ikke noe seinere enn klokke n2230 og det er jo deilig å slutte tidlig en kveld. Før jobb skal jeg ta  noen tester i brennevinslukting for å se om jeg mestrer det helt. Jeg vil jo selvølgelig få det til! Jeg skal trossalt være med på oslocup for kokker og servitører, og dette er en av testene vi skal igjennom. Jeg er på lag med Jeah, og temaet er strandfest. Vi må slå til med drinker, viner, mat, serveringsteknikker, flambering, transjering, mat og vin i kombinasjon, teoretiske tester og brennevinslukting. Vi gleder oss som bare det! 


0 Kommentarer


Solstråler

Ja, haha. Solstrålene skinner i dag og jeg er på vei til jobb. Etter noen dager fri fra Jeah så gleder jeg meg til å se henne. Fortalte jeg at Jeah nettopp fikk leiligheten hun ønsket? Innflyttningsfest for harde livet! Er så glad på henne og Helene (en annen venninne) som flytter med henne. Endelig ferdig med kollektiv og nedrivde baderomsdører.

Er så godt og ha en så god bestevenn. Jeg var og trente på sats denne morningen, som jeg skal hele uka. Er godt å kjenne musklene jobbe, men jeg må være tolmodig med resultatene, drømmekroppen er enda ett stykke unna, men trening i en times tid hver morgen gjør susen. Tenkte jeg skulle lage et treningsanlegg om dere vil, og litt gi dere oppdateringer på framgang.0 Kommentarer


bildedryss0 Kommentarer


Min kjæreste.

Hvordan møttes vi?

Vel, vi har kjent hverandre i mange år, men jeg ble ikke ordentlig kjent med han før for noen sommere tilbake da vi fant ut at vi skulle møtes fordi vi ikke hadde sett hverandre på lenge. Etter det sendte vi meldinger og møttes heletiden. Fram til han dro på Hove. En kveld ringte han og sa at hadde fått følelser for meg og jeg satt meg på bakbeina å nekta for å ha det, men etter en lang telefonsamtale fra en brygge i Danmark til hove så måtte jeg innrømme det. Derfra så gikk vel alt sin egen gang.


Hvor mye dere er sammen?

Vi er så mye sammen på dagtid som vi rekker, pga studier og jobb er tiden litt knapp nå for øyeblikket, men vi sover utrolig mye sammen og nyter de timene vi har om dagen. Har jeg fri fra jobb tar han seg litt studiepause for å gjøre noe sammen meg.

Er forholdet er bra/ dårlig?

Vi er veldig heldige. Vi stoler veldig mye på hverandre og forteller hverandre alt vi vil. Null flauhet, dessuten nyter vi hverandres selskap og finner på mye rart sammen. Vi har så dårlig humor så..

Er dere sjalu eller care?

Jeg er veldig sjalu, men prøver å skjule det. Dessverre leser han meg som en åpen bok og forstår det med en eneste gang. Jeg har aldri vært sjalu før jeg møtte han og det føles litt betryggende egentlig. Her er det noen følelser inne i bildet. Han prøver også å skjule det, men er dårligere enn han tror, jeg finner det bare søtt at han ikke vil miste meg.

Tror du det er han du kommer til å være med resten av livet?

Jeg håper det, fordi han er min beste venn, kjæreste og tryggheten min. Jeg går alltid til han når jeg vil prate, er lei meg, eller bare vil ha det gøy. Det finnes ingenting han ikke vet.. Og han påstår at han elsker meg. Jeg vet ihvertfall st uansett om jeg tviler på forholdet vårt og vi krangler så kommer jeg aldri til å ville være uten han. Livet uten André skremmer meg.

Bor dere sammen?

For øyeblikket, Nei. Livet som lærling og student er lite penger, men vi skal se hvor mye vi får tatt opp et lån snart. Planen er å kjøpe leilighet så fort vi kan, men vi har ikke spesielt lyst til å leie noe.0 Kommentarer


Håp.

I dag dro jeg og André for å levere litt klær til Fretex, og det satte tankene ganske kraftig i gang.. Det fikk begge to tror nå jeg til å faktisk vurdere de mindre heldige.

Jeg har vært heldig, har vokst opp i med en mor og far som har hatt muligheten og jobbet hardt for at både jeg og min eldre søster skal ha en over gjennomsnittet bra oppvekst. Det er ikke alle som har det sånn. Så tenker jeg på de som har hatt uflaks i livet, kanskje havnet i en familie med en voldelig far eller rusavhengig mor, som har gitt deg dårligere sjanser i samfunnet. Noen av disse menneskene går jeg forbi hver eneste dag til jobb, og jeg vet at mange av de har en tragisk og sørgelig historie bak seg. Jeg ser de på vei til jobb og fra, på samme sted, hver dag. Ofte gir jeg dem det av mynter jeg har, sier ha en fin kveld. Noen dager går jeg rett forbi. Det gjør meg vondt å tenke på. De myntene trenger jeg jo ikke, jeg har god råd.

Jeg spørr meg selv om jeg nettopp hjalp til å finansiere dopavhengigheten eller alkoholmisbruken, men jeg vil ikke vite svaret. I det siste har jeg gitt noen av dem mat, og én gang kjøpte jeg hundfôr, fordi jeg så hunden. Som oftest når jeg forteller dette sier folk; ikke hjelp dem.. De har satt deg selv i knipa eller at jeg er dumsnill og naiv. Er jeg det? Jeg har ikke hjertet til å se mennesker lide uten å i det minste prøve å gi dem en hånd.

Så for ikke så lenge siden fikk jeg svaret på spørsmålene jeg så lenge har stilt meg selv. For på en togtur mellom Oslo og Lillestrøm med mye forsinkelser og god tid spurte en stakkars litt yngere sliten mann om å sitte vedsiden av meg. "Ja, selvfølgelig" sa jeg, og han mumlet at det ikke var bare selvfølgelig her i Norge. Jeg prøvde å godsnakke, og vi kom inn i en lang samtale. Han fortalte hvor han kom fra og beklaget for hvordan han så ut om jeg syntes han var ekkel. Jeg prøvde alt jeg kunne å være hyggelig og behandle han som en god venn da han sa "det er skjeldent jeg møter så gode mennesker. Det er jo selvfølgelig de som slenger en tier til meg, men de gjør det som oftest for å føle seg bra, ikke fordi de bryr seg om meg. Når jeg derimot møter sånne som deg som gir meg sjansen til å lette på hjertet og gir meg en god samtale med mye omsorg i ordene, det er da jeg husker at det finnes gode mennesker der ute. Du har gjort de neste dagene mine bedre, for jeg kommer til å minne meg selv på dette. Det å være narkoman er ikke lett, men vi er mennesker vi også, selvom vi blir sett på som noe feil" videre takket han meg for alt og vi gikk av toget sammen. Når han vinket farvel og vi snudde ryggen til hverandre. Når jeg gikk derfra gikk jeg med tårer i øynene, mye fordi han hadde fortalt meg mange triste historier om hvordan han blir behandlet, ofte overfalt av ikke bare mednarkomane som vil ha tingene hans men også av tenåringen som syns han er ekkel der han pleier å sitte, men mest kom tårene av at jeg pleide å være en av de med den tikroningen jeg kasta fra meg i farta. Jeg hadde nettopp lært hva noen få ekstra setninger kunne forandre.

Kall meg gjerne naiv, men jeg velger heller å prøve så godt jeg kan å glede de som sliter på min måte. Jeg akter ikke leve med noen som helst form for tunnelsyn.

(Beklager for eventuelle skrivefeil, skrevet på iphone.)0 Kommentarer


Peace sign

I dag lever jeg i håp om å bare komme meg igjennom dagen. Jeg skal reise på jobb om nokro minutter, og jeg ønsker mest å holde sengen pga.. hodepine, hes, litt svak feber og tette bihuler.. men herregud.. to dager igjen på jobb så er det en fridag! Skal ikke klage, har alt hatt to sykedager denne uka. 

Og for å skryte litt har jeg endlig meldt meg inn på sats, ikke som støtte meldlem men for å øke sjansene for å få drømmekroppen min innen et år. I wish i wish i wish. Herregud. Så nå er det bare å komme seg på jobb, så får jeg heller blogge litt når jeg har tid og føler meg bedre. 


2 Kommentarer


åhuffda.

Hei, som sagt og fortalt nok ganger så har jeg jo hund. Og nå er faktisk første gang jeg har vært borti at hun har innbilt svangerskap, dette er ganske hektisk. Fordi hun piper nesten heletiden, og tror at hennes lille grisebamse er ungen sin. Hun blir også veldig fortvilet når den ikke "beveger" på seg, så hun piper konstant, og vekker meg om natten for at jeg skal se på den. Noen som har noen gode råd? Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre, eneste positive jg har funnet med dette er at hun er enda mer kosete enn vanlig, og det er jo overlevbart fordi jeg elsker å kose masse på jentami. 
0 Kommentarer


herreguuuud.

Det har skjedd utrolig mye de siste dagene, til tross for at jeg har jobbet rumpen av meg på kjøkkenet, har jeg vært ute å spise, ommøblert, vært med kjæresten, på date med jeah, ute med storesøster, shoppa som en gal osvosv. Ja, dere skjønner. Så først og fremst tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere litt om i går. I går begynnte jeg seint på jobb, så jeg tok meg tid til å være litt med kjæresten før han skulle dra og hente noe utstyr til noe sånn paintball lignene greier som de spiller i dag ute i skogen et sted med fult utstyr. Alt jeg har fortsått er dette da. Og at de er utrolig mange gutter, haha. 

Så jeg må bare vise dere de fine bildene jeg tok av Kamilla i går, mens hun lekte med André i hagen vår. Er utrolig hva et kamera kan ta bilde av, spesielt få så fine bilder av henne i den farta hun er i. 
1 Kommentarer


lisabukser

Jeg har hatt en kjærlighet til Lisabuksene på Gina Tricot lenge, de er så fantastisk gode å gå i, og ikke stive i det heletatt. Om jeg hadde hatt lyst kunne jeg nok tatt spagaten i dem anyday. De har et høytliv, men det kan man alltids dekke over med en og annen topp hvis man ikke vil det, noen dager så liker jeg å stappe toppen nedi buksene. Nå skal jeg på jobb veldig straks, må gå til bussen om 30 min, så da blir det lite internett og sosialitet i dag. På fredag skal jeg ut med André og spise, det blir koselig! Jeg gleder meg ekstremt mye, faktisk. Vi har hatt fire dager sammen nå, men det blir aldri helt det samme før vi gjør ting sammen, og siden han skal på greie utti skogen på søndag. Juppjupp. 

0 Kommentarer


jeg føler meg så kjedelig..

Nå fortiden må jeg være verdens verste blogger. Jeg har ikke hatt tid, om jeg ikke har fortalt det så er jeg på kjøkkenet fortiden, så jeg jobber lange og tunge dager. I kveld reiser jeg til kjæresten min, siden jeg har fri i morgen. Så kanskje jeg blir der til lørdag, og så er han her fra lørdag til mandag. Det blir jo koselig. I går innså jeg at chippen på bankkortet mitt ikke fungerer mer. Det suger ekstremt siden jeg ikke får nytt på ca. 2 uker i følge baken, lønninga kommer denne helga. DETTE SUGER EKSTREMT. Jeg som hadde tenkt til å reise på svenskeshopping :( trenger snus og litt småting som jeg ikke får kjøpt nå, dessuten skulle jeg fått kjøpt meg ny pc fordi vi har trossalt begynt å ha kurs på jobben (må ha det pga. jeg er lærling). Livet er hardt. 


0 Kommentarer


så langt så lenge

Gleder meg til jeg får lønning denne uka, da blir det enda en svensketur med kjæresten, der vi skal kjøpe masse godteri, mer snus og brettpåbrett med cola og redbull! For å ikke glemme ramløsa. Herregud som jeg elsker det. 

I går var jeg da på personalfest, skal vise dere bilder men må ha dem fra Jeah først. Uansett, vi møtes ved akerbrygge, tok en båttur over på bygdeøy. Startet med å drikke litt, før vi ble delt inn i lag og sendt ut på rebus. Først måtte vi finne masse nyttevekster, smake og lukte på forskjellig brennevin og navngi dem, så fikk vi noen settninger vi måtte finne ut hvem på jobben som hadde sagt. ETTER dette ble vi sendt opp til til en gammel kongelig badehytte, hvor vi ble servert vin osv. Så spilte vi bocha eller hvordan det skrives. Og lagde en sang (som var del av rebusen) etter middagen framførte vi den. Så vant laget mitt, etter det drakk vi og koste oss. Det var ihvertfall koselig. Så tok jeg og Torolv bussen til Nittedal fordi jeg uheldigvis skal på jobb i dag, og skal FAKTISK være på kjøkkenet i to uker nå. Sier aldri at jeg skal være kokk, så får jeg nok juling. Er jo trossalt ikke utdannet. Haha. 
0 Kommentarer


22.08.2013

Da er baggen pakket, noen timer på jobb, så er det hjem til kjæresten og kjærestetur i morgen tidlig. Som jeg gleder meg! Jeg har lengtet etter dette hele uka føler jeg. Så nå er det bare å gjøre seg klar, så skal jeg løpe til bussen min min kjære bag. Jeg kan ikke la være å være glad, jeg har så skjeldent fri, og når jeg i tillegg skal gjøre noe fint så koselig! 

 

Skal ta med kamera og ta masse søte bilder, tvinge kjære med på noen også (a) haha. 


0 Kommentarer


sliten

I dag er det 3 dager igjen før jeg har fri en hel helg.. eller som vanlige folk kaller det: langhelg.

Jeg gleder meg til å ha helg, kan liksom ikke få det fram nok, fordi jeg savner ordentlig kjærestetid. Jeg savner kjærestepus så mye, selvom jeg ser han endel, så er det liksom ikke det samme fordi vi får på en måte i satt av tid til å gjøre noe ordentlig sammen, fordi jeg jobber ikke om dagen, jeg begynner på ettermiddagen, og på dagtid driver han og studerer. Så det er litt så kræsj i timeplanene, det ender opp med at vi sover og spiser sammen .. Men om de få mnd han er ferdig med og studere får vi bedre tid igjen, og da skal han prøve å skaffe seg en jobb som gjør at han kanskje kan jobbe kveld som meg, så blir ikke timeplanene våre helt på tryne mer. Det er godt å se at forholdet fungerer så bra som det gjør til tross for at timeplanene våre er som de er. Men er man virkelig glad i hverandre får man alt til å gå, det er godt å ikke bare ha han hjem, men vite at vi kan ha det så bra selvom vi har et så annerledes liv en det vi hadde da vi ble sammen. 

Så har jeg selvfølgelig kjøpt nye sko, to nye sko. Jeg kan ikke det å gå forbi bianco uten og gå innom, og ikke kjøpe noe! Herregud, elsker dette klassiske parret, og de er så enkle. 


2 Kommentarer


SNART FRI

Denne uka jobber jeg bare fire dager, så har jeg en langhelg, jeg gleder meg litt til det.. for det blir den første helgen på en stund, og da får jeg tid til litt kjærestetid og selvfølgelig pers. festen på søndag. Haha. Ja, i denne bransjen så har vi festene på søndager, trossalt da vi har fri! Woopwoop. Jeg skal reise på jobb om en time, blir en 1400 til 2200 vakt i dag, det er jo litt behagelig for da får jeg kommer hjem og lagt meg litt tidlig i dag. Velkommen til livet som lærling liksom! 

Så til alle dere som planlegger eller har startet på kokk og servitør, get ready, for livet blir aldri det samme! 
0 Kommentarer


curly-style

Jeg sleit så mye med å finne noe å ha på meg i dag, dessuten er pcen så treig fortiden, så neste lønning går til ny pc for å si det sånn. Fant en på expert til 3500 ellernoe, typen har en lignende til nettstudiene så den ser ganske grei ut til å bare bruke til sånne enkle ting som å redigere bilder, loke på nett og spille litt engang i blandt når jeg har fri. Så må jeg selfølgelig ha til litt lekser man får i læretiden. I dag har jeg ikke rettet håret, og jeg har tatt litt outfit bilder til dere. Så here u go :)


1 Kommentarer


;)

Ny jobbdag, deilig å tenke på. Kjæresten påstår at jeg har blitt arbeidsnarkoman. For meg er det en selvfølge at jeg skal legge alt jeg kan inn i jobben min. Er det så ille da? Haha.

Så har jeg også kjøpt denne, syns den er så ufattelig god å gå i, Cubus 199kr. Alle burde ha en! Min er i small, rekker langt nok. Litt sånn deilig å gå rundt hjemme uten bukser opplegg.0 Kommentarer


SNART HELG

jeg har snart 1 fridag, joho! men den ene dagen skal jeg uheldigvis i dåp, og jeg får ikke på meg bunaden min så da må jeg ut å kjøpe meg en penkjole til dåpen, og den kommende konfen til fetteren min også. Er så mye stress altså.. heldigvis så får jeg vært med André i helga, savner og sove med kjæresten min nå altså. Herregud.  Livet som lærling gjør alt litt inviklet.. dottdottdott. HAha. Vel jeg må komme meg tidlig avgårde til bussen så jeg finner meg en kjole. Når man virkelig trenger en kjole, finner man den aldri.. når man er blakk og ikke trenger finner man mange. 
NOEN SOM VET OM NOEN BRA KJOLEBUTIKKER I OSLO? 1 Kommentarer


liten verden

Jeg føler at verdenen min har blitt så liten, jeg har fått et A4 liv, noe jeg alltid har vært redd for, stå opp, fikse meg, jobbe, hjem, sove, opp, jobb, hjem, jobb, hjem, jobb, hjem. Ja dere forstår altså. Men samtidig er hver dag ulik, og anderledes. Jeg har begynt å se på weeds hver dag, er egentlig en veldig kul serie, tenkte jeg skulle forklare om den senere. Unnskyld for at jeg lager så korte innlegg for tiden, men herregud.. er ikke alt jeg får tid til. Jeg skal prøve å skirve litt lenger senere. 
0 Kommentarer


bilder

I dag har jeg lekt selvdigger foran kameraet, herregud så tragisk. er på den evige jakten etter det PERKETE bildet av seg selv som alle andre jenter er .. hah. 


0 Kommentarer


jobben

Kjære er hjemme, og jeg er lykkelig. Til tross for at jeg jobber dag inn og dag ut, men trøster meg med at jeg sist men ikke minst får lagt meg i en god seng i armkroken hans igjen. Er godt å ha det kjære i livet sitt hjemme, har savnet han masse. ¨

I går dro vi og badet, så dro vi å handlet litt klær og spiste en koselig lunsj på jordbærpikene. Det var koselig, i dag tidlig kjørte han meg til toget, og jeg dro på jobb. 
0 Kommentarer


drittsekk?

Umulig å vite hva jeg syns om meg selv fortiden, jeg føler at jeg oppfører meg som en drittsekk uten noen som helst spesiel grunn. Den siste uka har ingen ting føltes bra nok, så jeg har bare vært inne i mitt eget skall. I det ene øyeblikket kan jeg være blid, så på gråten og sint. Jeg vet ikke hva jeg skal si. 

Så jeg syns jeg oppfører meg som en drittsekk, jeg føler at tonefallet mitt er frekt og nedlatende. Jeg kan være det også, det vet jeg. Men noen av de menneskene jeg snakker til fortjener ikke å få et nedlatende tonefall. Tror det har hjulpet mye med en dag for meg selv i dag, og at jeg har fri på tirsdag også. Jeg foretrekker egentlig å jobbe, men over alt skulle jeg gjerne hatt min kjære hjem igjen. 


0 Kommentarer


IGJEN

I dag skal jeg på jobb igjen, så jeg må reise snart. I morgen starter jeg heldigvis litt seinere, så da skal jeg møte jentene mine før jobb. Tar med kamera, hihi. i dag har jeg ikke gjort noeting, utenom å handle inn mat, osv. det var på tide. Så har jeg tarr noen bilder da.. kjeda meg litt mye. 

får ikke sove for tiden, noen som har noen gode tips?


0 Kommentarer


igjendå

I dag skal jeg på jobb igjen, etter det er det bare fire dager igjen så har jeg en fridag! jippi. haha. I dag har jeg bare slasket rundt, ble litt for seint i går.. så jeg orket ikke stå opp i morges, men jeg må av to grunner ; hundene og jobb. Æsj altså. 

Jeg reiser på jobb om en time, selvom jeg ikke starter før halv tre, men da har jeg tid til å somle meg fram til jobb, kanskje stoppe innom et par butikker. Jeg trenger feks. nye sånne propper ting til headsettet mitt. Så nå skal jeg se på Friends før jeg går. så MÅ jeg vaske noen klær til uka. fyfaen, man får så lite tid når man har de arbeidstidene jeg har. Heldigvis så ringer kjæresten min hver kveld og sier natta, og det er fint at han tar seg tid til det, og plager romkameratene sine med litt kjærestekliss før han legger seg. Haha. 
0 Kommentarer


Jobbjobbjobb

Nå er jeg hjemme fra jobb, det er slitsomt å jobbe mye.. Men jeg tenker jeg venner meg til deg, er trossalt lærling nå! Og det er spennende. Jeg har allerede møtt mange fantastiske mennesker, og føler jeg har blitt tatt imot med åpne armer. Noen har jeg blitt bedre kjent med enn andre men, alle er fine mennesker.

André har reist i militæret, og jeg føler meg utrolig ensom. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg om kveldene eller morgenene. Jeg føler meg så forlatt. Dette blir et langt år tenker jeg, men mange har sagt til meg at de første ukene er verst.. Så går det over. Gleder me bare uendelig til første permen han har, da blir det å klamre seg fast til han døgnet rundt. Det er utrolig hvor avhengig man kan bli av et menneske uten og merke det før du er uten. Heldigvis vet jeg at jeg har en kjæreste som tenker like høyt om meg, setter pris på meg, og ikke vil være uten meg. Det er en god følse å vite at det er noen som setter så stor pris på å ha deg i livet sitt.0 Kommentarer


da har dagen kommet..

for at typen reiser i militæret. Jeg var med han på flyplassen og sa hade i stad, det var kjempetrist. Etter å ha vært oppå hverandre i over 1 år, så er det tungt å vite at vi bare får noen uker her og der sammen i løpet av et år. Men det skal gå bra. Og det er IKKE snakk om at noe skal skje mellom oss, fordi vi skal ha det bra!
1 Kommentarer


Kaaaaoooos

Har ikke hatt tid til å blogge, så nå har jeg fem min til en liten mobilbloggerunde. Haha.

For å gi dere en liten update, på mandag hentet jeg kjæresten på Gardemoen etter han hadde vært i Bodø. Tidlig tirsdag morgen dro vi til Fjorda, som ligger i gran tror jeg. Derfra rodde vi kano langt innover Fjorda, til vi fant en øy der vi slo opp telt, fikk igang et bål og tok oss "ferie". Det var ufattelig deilig, men bikkja likte det ikke, ikke å kjøre kano eller sove i telt.

På vei hjem, så bråka høyre forhjul noe sykt, og mens vi kjørte bortover en landevei ganske sakte egentlig, fordi vi trodde hjullageret hadde gått så løsna boltene i hjulet. Vi fant ut at noen hadde løsna boltene på hjulet og tatt en. Hadde vi kjørt fortere hadde det gått skikkelig dårlig!! Det verste var vel å måtte stå midt i veien og jekke opp bilen for å feste hjulet. Så stoppa vi innom tre verksteder og bilforetninger på vei hjem.. Og ingen kunne hjelpe. Æsj.

Uansett, i dag skal vi bare slappe av og kose oss. Onsdag er første lærlingsdagen min! Gruer me masse..0 Kommentarer


ALOHA

Heihei. Jeg ligger for øyeblikket i sengen, har vært våken siden klokken 0900 i dag, rukket og sole meg, ta med hunden på joggetur og funnet fram rekene jeg skal ha til middag i dag. For øyeblikket er min kjære i Bodø, men jeg skal hente han på Gardemoen i morgen tidlig, så jeg gleder meg masse til å få han hjem igjen. Det er bare to uker til han reiser i militæret, og en og en halv til jeg må begynne å jobbe, så vår tid er knapp sammen for å si det sånn. 

Til uka skal vi på tur, da leier vi kano, tar med hunden, reiser inn til langt utti huttiheita, ror inn til en øy og telter der meg hunden. Det blir så utrolig koselig tror jeg da! Jeg kan innrømme at telt osv er ikke min greie, så jeg var utrolig negativ til ideen, men det å gjøre mest mulig før han reiser har på en måte vært målet med sommeren vår sammen. Så jeg får vel kanskje begynne å pakke snart jeg da. Det er trist å tenke på at det er så lite tid igjen. Heldigvis har begge troen på at dette skal gå kjempefint. Han er trossalt mannen min, haha. Drømmefyren for meg. 

 

0 Kommentarer


40 DAYS CHALLENGE

Nå kommer sommeren, og jeg slenger på bølgen med mange andre bloggere med 40 days challenge. Rett og slett, greit å ha noe og skrive om i 40 dager faktisk! Det gir dere en sjanse til å komme litt innpå livet mitt også, hvordan jeg er! Så jeg starter i ettermiddag, men DAY 1. Så stay tuned! Sharing is caring!

 0 Kommentarer


legebesøk

Er veldig syk menmen.. Kamilla koser og puser på meg.
Klokka 1250 må jeg være hos legen, gruer meg som et barn.
Glad kjæresten alltid stiller opp og hjelper meg.. Herregud.
Nå skal jeg spiser litt.. blir ikke noe annet enn hettegenser og joggebukser.
Kan man gå meg tøffeluser til legen?
Så takker jeg dere som oppfant doc, dere er gud.

 


 0 Kommentarer


velkommen inn

.. i klesskapet mitt. Er det noe jeg hater er det å la folk se rommet mitt. Spesielt inn i klesskapet. Men jeg har jo tatt noen bilder og tenkt å vise dere litt hva som befinner seg der. Det er åpenbart hva som er yndlingsfargen min. Hah. Før gikk jeg kunn i svart, grått og noe blått men nå så er det lyse farger som fanger meg. Og selvfølgelig joggebukser, som er min store kjærlighet. 

Som dere ser går det i det samme. 

 

I dag har jeg vært på skolen. Jeg har aldri forstått hvorfor det er skole etter eksamen. Vi har bare sett film og snakket om uintressange ting i hele dag, forstår ikke hva jeg gjør der. Det har vært en av de mest borkastede dagene hittil i år. Om jeg ikke hadde vært på jobb i dag så hadde jeg egentlig bare kunne sovet hele dagen og gikk faen i skolen sånn i bunn og grunn. Jeg håper kjæresten min kommer tilbake i morgen, er så mange ting vi må få gjort unna nå fortiden. Til helga så tar vi oss pause fra alt maset, reiser til sverige, drar på båttur og sover på campingen. Det blir koselig det hvertfall. Nå skal jeg ta skrubb i ansiktet, og prøve å få bort de irriterende nuppene som jeg ikke forstår hvor har kommet fra. Hvordan har det seg at jeg aldri har hatt kviser, hudormer og nupper før året jeg fyller 18? Det gir meg en god grunn til å ikke forstå meg på min egen kropp. 

I morgen blir nok en meningsløs dag. Utennom at jeg skal innom lillestrøm å kjøpe bursdagsgave til mamma. Jippi
 

 0 Kommentarer


FERDIG FOR LIVET!

Da er jeg helt ferdig med eksamen, og noen dager igjen med skole faktisk. Ferdig med vgs, og er lykkelig med det. Får gå ut av sørumsand med en 5'er til avsluttende eksamen! Jeg ble kjempeglad når jeg fikk karakteren min av sensor. Så happe me. Det har skjedd så mye i det siste, noen venner er ikke venner mer, kjæresten reiser snart, ting blir stressende og jeg prøver å legge hodet tilbake og tenke igjennom hva som er verdt å kjempe for i lengden, og de tingene som ikke er det har jeg nå droppa. Mange tanker, liten tid. 

Nå fikk jeg lurt typen til å gå en tur med hunden, så skal jeg se paradise :) 

Ha en fin kveld allesammen!


0 Kommentarer


NYTT DESIGN

Har vært veldig opptatt fortiden, for på onsdag er nemlig min siste eksamen noensinne på skolen. Det er rart og tenke på at jeg skal slutte på skolen for godt nå, helt merkelig faktisk. 

Men i kveld tok jeg meg tid til å fikse litt på designet på bloggen (midlertidig header) og skrive et raskt innlegg, som dere forstår er det jo mye som skjer. Det er snakk om dager til André reiser i militæret, og enda kortere, nemlig fredag: så skal vi til Tyskland, som jeg gleder meg! Det er godt å nyte de siste ukene med han før han reiser til Stavanger. Jeg kommer til å savne han utrolig mye, men sånn er nå livet. Så jeg kommer til å blogge mer i morgen, håper dere har hatt en fin uke :) 

STAY TUNED!


0 Kommentarer


Therese's mat-tips!

Jeg lagde en kylling og pastasalat i dag, den er lett, god i varmen og sunn. Så jeg tenkte å forklare fort hvordan det ble gjort. 

1. Kjøp ferdigoppkutta kylling, eller kutt opp en kyllingfileet selv. Så steker du dem, med kyllingkrydder. 

2. Kok opp pasta

3. Kutt opp salat, paprika, agurk, tomat (hvordan grønnsaker du liker) 

4. Bland pasta og salat. 

5. Legg kyllingen på toppen. 

Om dere vil ha dressing så putt gjerne på det, jeg klemmer sitron over, for å få en syrligere smak, og så tar jeg på hjemmelaget hvitløksdressing som jeg kan vise dere hvordan jeg lager senere. Så avslutter jeg med fetaost, og litt oliven. 


0 Kommentarer


nyter sommeren med rufus

Sola skinner, og godgutten til mamma måtte jeg selvfølgelig dra meg ut i sola denne dagen, vi tok masse søte bilder, fine sirkushunden min.


 0 Kommentarer


solarium

Skal ned på Hagan og ta sol nå, for å bli litt brunere. få litt grunnfarge å bygge på hvertfall. Neste mandag skal jeg på visning med Jeah, blir kjempekoselig, og på fredag skal jeg ut  å spise en 9 retters med godjentene mine, denne uka blir kjempegod. Og om været blir fint, blir det frognerparken på onsdag, jippi! Så feirer vi 20årsdagen til typen på Lørdag, denne uka er så fin .. utennom at jeg må på jobb i morgen da -.-

0 Kommentarer


fin dag

I dag våknet jeg i senga til kjæresten, det var så behagelig, fikk frokost på senga tilogmed. Litt stolt. Så nå skal jeg bare ligge her resten av dagen, helt til han kjører meg hjem i kveld. Heldigvis er det maraton med favorittseriene mine på tv, så er kjæresten herlig nok til å prøve å få meg til å smile ordentlig i dag. 

Er så deilig med sol nå, etter regnet. Ingenting er som en god sol dag, her i norge. Nå skal jeg se The Pursuit of happyness, som er den fineste filmen jeg vet om faktisk.. håper dere får en fin dag. 

 


0 Kommentarer


regn og flom

Det å gå på skole på Sørumsand er som et dødtpunkt i livet. I morgen har vi terminprøve, og ting er ikke så lett for å si det sånn. Toget er innstilt, bussen er teit og treig, alt er forsinka og jeg MÅ være på skolen i tide.. helt forferdelig egentlig.. Så jeg hater flommen og vannet nede på fine østlandet nå. 

Dere som har sol, fuck dere. I natt har det blitt sagt at skal komme opptil 50 milimeter, og om det er sånn tror jeg at jeg sier morn'a. Vi har fått beskjed om at lærerene sender melding om de ikke kommer på skolen så vi får fri. At det flommer over på bodung er vår billett til fridager! Hehe.

Er det mulig å regne så mye når det var strålende sol for en dag siden? Det er håpløst, norge sitt turbulente vær er håpløst.. Er dette prisen vi må betale for å få sol her i norge ser du. MEn jeg håper på mer godvær, fordi det er trossalt terminprøve og eksamensuker, og jeg har ikke tid til stenge veier, flom og intsilte tog, for da sliter jeg. Dette er siste året mitt på vgs, og jeg skal FAEN ikke gå om igjen pga. regn. Det jeg syns er teitest, er at når det er flom som så og si er en naturkatastrofe så er det faktisk vårt eget ansvar å komme oss på skolen uansett hva, så om jeg har null mulighet til å komme meg til Sørumsand så stryker jeg faktisk i servitørfag, og det er IKKE bra, siden jeg skal ut i læra som servitør nå til sommeren, så om jeg så må dra med meg en robåt og ro til sørum fra lillestrøm så gjør jeg det! 

Hvordan er været hos dere?


0 Kommentarer


skrekk dagen ..

63 dager til André skal møte opp i Stavanger, men bare 62 dager til han drar. Jeg vet at den tiden kommer til å gå fort, dette året sammen han har gått utrolig fort. Jeg skal innrømme at siden vi fikk innkallingsbrevet for noen måneder har jeg vært som et lite barn, og gruet meg som en gal. Jeg har kanskje vært litt ekstra kjærestete også, men ikke noe som er spesielt synlig ovenfor vennene mine. 

Alle sier at det kommer til å gå veldig bra, og det tror jeg virkelig også, men så har jeg dager som denne som jeg syns det er utrolig vanskelig. Dette er noe jeg helst aldri vil prate om, og etterhvert som jeg ser det blir færre og færre dager til han reiser så blir jeg mer og mer redd, og går med en klump i magen. Jeg og André har så og si levd oppå hverandre det siste året, og det å gå flere uker uten han om gangen blir utrolig tøft tror jeg. Han er trossalt min største støttespiller og trygghet, når alt føles tøft er det i den armkroken jeg kan krype inn i og glemme alt. 

Det jeg blir mest lei meg av er at nesten alle i familien min spesielt drar det opp hver gang de møter han.. og for dere høres det kanskje ikke så ille ut, men han forandret livet mitt på alle måter, og de ukene jeg må gå uten han omgangen kommer til å føles utrolig vanskelig, fordi jeg vet at nå er han alltid der, og han kommer alltid når jeg trenger han, men det kan han ikke da. 

I dag, før jeg dro på jobb.. dro vi til kjelsås og gikk en lang tur langs akerselva og rundt i gatene på frysja og kjelsås, der jeg pleide å gå mye med morfar mens han levde, det var både trist og koselig. Det er godt å ha sånne dager sammen han, fordi jeg vet at han ikke blir borte med det første, det er utrolig å kunne være så ung og elske noen så høyt, og jeg syns det er like deilig å vite at noen har samme følsen tilbake. Han vet jeg kommer til å savne han ufatteligmye. Og til dere som har kjærester som er lite hjemme, jeg beundrer dere så mye for å klare det.

Det er jo ikke bare jeg som kommer til å savne han, lillejenta får også selvfølgelig. Hun erjo så André dalt, og den finnes intet bedre og tryggere sted enn intill han, så vi skal nok ligge å i dobbeltsenga og savne han sammen.
0 Kommentarer


verdens beste!

En av de bedre dagene på lenge, i går var jeg og typen i Sverige for å besøke foreldrene hans.. så kjørte vi hjem på kvelden, noe som var veldig koselig. Så har vi jo ryddet etter 17mai, mens jeah sov her. Vi var snille nok til å kjøre hun hjem også da, når vi først var igang. 

17 mai, så var alle de viktige menneskene i livet mitt her, så kom selvfølgelig mamma og ble med på festen utover kvelden, noe som høres rart ut, men mamma er faktisk god, og alle vennene mine syns at det er fint å ha mamma er, for hun blir nesten en av gjengen. Så i dag har jeg sleika sol og lest noen gode bøker mens André flytta inn på loftstua med pappa for å se på fotball og hockey. For øyeblikket tenkte jeg skrive et kjapt innlegg, legge inn noen bilder og gå ned å ta noen glass vin med mor i huset før jeg tar kvelden med typen. I morgen er det jobb igjen, så skal jeg nok klare å forberede meg til terminerminprøvene snart! Nå er det ikke mange dagene før jeg skal på kilferja og typen fyller 20 samme dag. Dette blir så bra!
0 Kommentarer


lukkede dører

Jeg liker meg best bak lukkede dører, helst for meg selv, en gang i blandt slipper jeg inn mennesker som betyr mye for meg. JEg liker å sitte her inne og skrive sanger for meg selv, hvorfor? kanskje fordi det er min måte å få ut føleser på, kanskje det er fordi jeg føler at alle krever ting av meg jeg ikke klarer å oppfylle. Jeg trives best i selskapet til en hund, men den hunden er kanskje det eneste jeg har satt så høyt i livet at ingen kommer over. Hunden er det målet jeg har å komme meg hjem til, hunden er vel det som alltid får meg til å holde fokus, fordi om jeg skeier ut.. og oppfører meg som dritt så er den hunden jeg får dårlig samvittighet ovenfor, fordi siden hun er mitt ansvar er det hun det går utover. Så kanskje det er derfor jeg liker meg best bak lukkede dører, for der kan jeg ikke feile, der kan jeg slippe ut følsene som man ofte holder på en hel dag. '


0 Kommentarer


Jeg elsker Paris

Sitter i senga med kamilla, tenktejeg skulle lage et raskt blogginnlegg før jeg begynner å rydde litt. Tenkte jeg skulle vaske og rydde litt. Så må jeg få lagd meg noe middag. Har foresten fått dilla på en justin bieber sang (wtf?) Så jeg slang på meg joggebuksene og hettegenser med engang jeg kom inn døra, er så utrolig digg. går alltid i det hjemme. Så nå skal jeg bare slappe av litt før jeg tar kluten i hånda og blir vaskekjærring.


0 Kommentarer


Lancôme - travel chic

Mamma kom nettopp hjem fra danmark med noe jeg har ønsket med. Travel Chic fra Lancôme. Er så lei av å drasse på en hau med sminke, når jeg kan ha en praktisk lite sminkesett med meg ferdig pakket hele tiden. Jeg er ikke sikker på prisen, men i det er hvertfall min topp viktigste ting, foruten om dekkstift. 
0 Kommentarer


trøtting

Jeg er helt utslitt og trøtt, det er ikke mulig! Dessuten har mamma og pappa reist til Danmark, så jeg og André sitter igjen med hundene. Hundene er det helligste jeg har, så det gjør meg ikke akkurat spesielt mye. Nestehelg er det 17mai! Gleder meg allerede masse! Hihi, blir så bra. 

Hva skal dere den 17?


0 Kommentarer


summer lovin

I dag sluttet jeg tidlig, så jeg og jeah dro til Lillestrøm og satte oss på Egon. Vi spise en kjempekoslig lunsj på uteplassene dems, og nøt solen til det ytterste. Etterpå gikk vi og shoppet litt, før vi så satte oss på en ute café, spiste is og så på en konsert der mange barnehagebarn sang søte sanger. Herregud det var søtt. 

Etterpå kom Aleks, Torolv, Tonje og Bettina, så vi dro og så Iron man 3 på kino. Den var HELT sinnsykt bra, og jeg anbefaler alle og se den, hadde personlig gikk den en 6'er om jeg var Vg ellernoe, har dessuten hørt den har fått utrolig bra anmeldelser. Skal dere først se den, så se den i 3D. Jeg elsket den, er en film jeg kunne sett 100 ganger på rad. 
Når jeg kom hjem hadde skattekortet endelig kommet, og jeg bler kjempelykkelig, siden det betyr at jeg kan levere det til jobben. Så det blir flott det.

I morgen skal sleike enda mer sol, fordi jeg skal i Bursdagen til Helene, som er i et Party telt. Jeg og André skal dit, med alle de andre vennene mine. YES! Jeg gleder meg masse, så vi skal være der utover kvelden og kose oss masse! Tar med kamera for en gangs skyld tenkte jeg, cant waaaait!  1 Kommentarer


Minner for livet?

Jeg sitter her, og prøver å huske alt det jeg bare har lagt bak meg og glemt. 

Jeg husker at som barn så sa jeg alltid at jeg skulle bli Advokat, jeg skulle bli som pappaen min. Det var helt fram til jeg begynte å drite i skole og helt til jeg og pappa mista det båndet vi hadde. Vi kom vell egentlig ikke overens på flere år, før vi til slutt fant tilbake til hvem vi var. Så sitter jeg her og tenker på, hvor ble det av den drømmen? Det drømmen om å bli rik, ha et stort hus, og kunne velge hva jeg vil ha. 
Jeg slutta å gå på skolen, jeg satt heller hjemme selvom jeg visste jeg trengte en utdanning, det tok så lang tid før jeg innså det og begynnte å møte opp igjen.

Så tenker jeg tilbake på første festen, den perioden vi gjemte flaskene i sokker og fordelte dem mellom venninnene. Hvor ble det av den tiden egentlig? Den tiden vi måtte ringe halve verden for å få noen til å kjøpe drikke for oss, drikke som var 4 rusbrus hver. Det gikk så fort, plutselig mista alle kontakt. Det å dra på fest var ikke så bigdeal mer, fordi nå er det jo lov.

Så er det de minnene fra gamle forhold, første gang man sa man elsket noen, eller første kysset. Haha. Jeg kan helt ærlig inrømme at jeg visste ikke hva elske var engang første jeg sa det. Plutselig skulle forhold bli seriøse, det var viktig å ta det siste skrittet, fordi alle andre gjorde det jo! Så tenker man tilbake på når man var 10 år, da vi lekte nøtt sannhet eller prosent, sex, alkohol og dop var ikke et samtaleemne, om noe skjedde var det bare å gå hjem til mamma så ordnet hun alt. Kjærlighetssorg varte i 1 dag, så plutselig hadde man en ny kjæreste. De fleste forholdene varte i 1 mnd maks i gjenngjeld for det nå. Jeg vet at om jeg blir singel nå, tar det nok mye mer enn en dag før jeg kommer meg over André. 1 mnd går så fort at den rekker man ikke tenke over engang, 1 år går så fort at det gjør vondt. Det føles ut som om jeg nettopp gikk ut av ungdommsskolen, så er det snakk om uker før jeg skal ut i arbeidslivet og må klare meg 100% selv. Det er jo bare noen år siden jeg møtte opp på skolen for første gang jo! 

Jeg skulle virkelig ønske at når ting ble vanskelig nå, at jeg kunne løpt til mamma. Nå kan mamma gi meg råd, men hun kan ikke fikse alt. Hun kan ikke passe på hva jeg gjør, hun kan ikke gi meg husarrest fordi jeg kommer hjem en time forseint.. fordi innetider er rett og slett et helt fjernt tema. 

Tiden går så alt for fort, alt vi skulle gjøre, alle planene, barndommsvennene du ser en gang i året, alle flytter hvert til sitt, alle har hver sin jobb. 
Jeg ser hva de voksene mente med at barndommen går fort.. Det jeg husker mest er når bestefaren min sa at jeg måtte finne på mest mulig, at jeg måtte ta nytte av hvert sekund gjennom barndommen fordi jeg kom til å huske den hele livet, selvom det er noen få år av livet det er snakk om. Så når jeg ser tilbake på alt det rampete, og det jeg kanskje ikke skulle gjort så angrer jeg ikke. For det var ufattelig morsomt, det er gode minner.  


0 Kommentarer


Erase You

Tenkte jeg skulle vise dere mine topp 10 deppesanger.. haha, noenganger er det godt å ha noen sanger å få gråti ordentlig til er det ikke det? Så her er min liste til dere, enjoy. 

 0 Kommentarer


jordbær og fri

Jeg har jo fri resten av uka, så etter jeg hadde luftet kjære Kamilla i dag gikk jeg ned til butikken og kjøpte jordbær. Jeg syns jordbær skaper den sommerfølsen som jeg har lengta så lenge etter, og siden det bare er oppoverbakker hjem fra butikken så jeg på det som litt mosjon også (a) Så kan jeg spise sjokoladen og drikke brusen jeg kjøpte også med god samvittighet. Haha. 
1 Kommentarer


Mat..

Jeg våknet i dag og forsto fort at jeg absolutt ikke har matlyst i dag. Har lyst på en eneste ting, spagetti med parmesanost.. Men det har vi selvfølgelig ikke. Så jeg ligger i senga halvkvalm, mens André spiller.

Er det flaut å innrømme at klokka snart er 1400.. Og jeg har ikke stått opp enda? Jeg syns det. Får se på americas funniest homevideos og prøve å stå opp snart. Er ikke bra å ligge hele dagen..1 Kommentarer


søtt humør

Sånne småting: Jeg er i det søte humøret mitt, som kjæresten sier. Der jeg er litt slem egentlig, men hopper rundt på tå og later som om jeg er søt. For sannheten er, at jeg som alle andre jenter kan være skikkelig hurpe egentlig. Pent sagt så liker jeg faktisk å være litt "bitch" mot folk når de ikke forstår at jeg er det. Så man tenke hva man vil om det, men jeg mener at alle kan være litt sånn innimellom. 

Noe annet som irriterer meg utennom at det har vært ofte razzia hos naboen i det siste er at facebook NEKTER å laste opp bildene mine. Er det noen som vet hvordan jeg skal løse dette? Jeg irriterer meg så sjuuukt over det nå. Jeg blir nesten gal, har prøvd å laste opp siden rundt 12 i dag, og nå er klokka 22.20 og det har fortsatt ikke funka. Hvorfor kan aldri ting fungere som de skal? Herregud.. 

Tenke, tenke tenke: 
ettersom jeg ser at det er mye dritt hos naboen nå så lurer jeg på .. hva får folk til å selge dop? Greit at man røyker, drikker osv. fordi det går somregel bare utover degselv. Men hvorfor SELGE dop? Du ødelegger så mange mennesker sitt liv, folk blir prostituerte, lever på gata, må stjele osv for å overleve fordi de har fått livet ødelagt av dop. Så.. skjønner ikke at mennesker kan se på det som en god idee i det heletatt. 0 Kommentarer


hva som skjer fortiden

Vel, i helga var jeg på den fillipinske greia som sagt. Tenkte jeg skulle legge ut bildene fra den da. 
Skulle egentlig på fest i dag, men ble til at jeg må passe lillesøstra til typen, med typen også. Det blir fint det altså. Heldigvis blir det masse fyll framover, så jeg får tatt det igjen, så har vi planlagt den 17 til punkt og prikke. Nå gleder jeg meg bare til typen kommer hjem så jeg skal slippe å ligge her alene, og heller kan jeg få lagd middag med han så kan jeg lene meg tilbake og slappe av. Hvordan skal dere feire natt til 1? 
0 Kommentarer


18 roses

Var i en fillipinsk 18årsdag i går, sånn på fillipinsk tradisjonsvis greie. Ja, det var ihvertfall dritkult. Rakk nesten ikke ta bilder, så har ikke noe som er vits å vise dere egentlig, kan bare si at det ble endel å drikke på oss alle, og takk til mamma som orka å komme helt til Sørum for å hente André, Eirik og meg. 

I dag er jeg i skikkelig dårlig form mildt sagt, og er kjempeslapp. André dro for en time siden for å trene, herregud at han gidder det nå. Men jeg syns at alle burde være åpen for sånne opplevelser, det var utrolig gøy. Vi dansa sykt mye, drakk endel, hadde dj, høy musikk, masse folk og det tok av mot kvelden. Det eneste som var trist var det at det var yngere folk der og jeg følte meg som verdens verste forbilde der jeg sto. Heldigvis dro jeg og jentene masse folk opp på dansegulvet, foreldre, besteforeldre og alt. Vi måtte jo dra den helt ut mens vi kunne. Nestehelg blir en slapp helg for å si det sånn, og heldigvis har jeg bare 2 dager skole den uka her, for da har jeg tid til å gjøre masse morro. På tirsdag skal jeg se Iron man 3 med andrè, så skal vi ut å spise. Gleder meg til det da! 


0 Kommentarer


kokkelinja begynner å smitte over på meg

Ja, merker det mer og mer. Kokk og servitør linja den har vel gjort meg mer kresen, og mer imot ferdigmat. Jeg ser ikke poenget med å spise ferdigmat mer, jeg syns det å lage pizza fra bunnen, jeg elsker å lage alt muligrart fra bunnen av når jeg først skal lage middag selv. I dag har jeg lagd brokkoli og pasta grateng til mamma og meg. Jeg og mamma spiser ofte alene, siden pappa jobber mye og storesøster studerer eller er ute å flyr. Så da er det meg og mamma, eller meg, andrè og mamma. 

MEN skal si gratengen min ble helt perfekt i dag, takketvære timing og sulten mage. 
0 Kommentarer


VERDENEN MIN HAR GÅTT UNDER

Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Viasat4 og Tv2 Zebra er borte fra tven min. HERREGUD! Ja, det virker kanskje ikke som en bigdeal, men det og tvnorge er faktisk det eneste jeg ser på. Viasat er de eneste som sender Simpsons, og hvis dere har lest bloggen min tidligere så burde dere vite at jeg er sinnsykt glad i Simpsons, og vil egentlig ikke se på spesielt annet. Jeg kan se på paradisehotell (bare fordi det er så dårlig at det er underholdene) typisk deg, klaus på kanten, fengsel i utlandet, i survived, osv. MEN ingenting slår simpsons, og nå finner jeg ikke den kanalen som sender det på tven min! Det er helt utrolig! Jeg klarer ikke forstå hva som har skjedd.. den og tv2 zebra, da får jeg ikke sett på criminal minds?! Eller er det noen som vet om de nye episodene går på på tv2? HAha. Føler meg litt idiot som sitter å klager over dette, men hverdags problemer sant? 

Jeg har ørten tusen hverdagsproblemer føler jeg, eller lettere sagt .. luksusproblemer. Jeg har ikke mye å klage over om jeg gidder å se hele bildet, men jeg klager over ting i øyeblikket jeg tenker på det. Sånn er det vell mange som er? 

 0 Kommentarer


VERDENEN MIN HAR GÅTT UNDER

Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Viasat4 og Tv2 Zebra er borte fra tven min. HERREGUD! Ja, det virker kanskje ikke som en bigdeal, men det og tvnorge er faktisk det eneste jeg ser på. Viasat er de eneste som sender Simpsons, og hvis dere har lest bloggen min tidligere så burde dere vite at jeg er sinnsykt glad i Simpsons, og vil egentlig ikke se på spesielt annet. Jeg kan se på paradisehotell (bare fordi det er så dårlig at det er underholdene) typisk deg, klaus på kanten, fengsel i utlandet, i survived, osv. MEN ingenting slår simpsons, og nå finner jeg ikke den kanalen som sender det på tven min! Det er helt utrolig! Jeg klarer ikke forstå hva som har skjedd.. den og tv2 zebra, da får jeg ikke sett på criminal minds?! Eller er det noen som vet om de nye episodene går på på tv2? HAha. Føler meg litt idiot som sitter å klager over dette, men hverdags problemer sant? 

Jeg har ørten tusen hverdagsproblemer føler jeg, eller lettere sagt .. luksusproblemer. Jeg har ikke mye å klage over om jeg gidder å se hele bildet, men jeg klager over ting i øyeblikket jeg tenker på det. Sånn er det vell mange som er? 


0 Kommentarer


øyeblikk

Typen spurte om jeg ville være med til roma i høstferien, for noen øyeblikk. Hadde ikke rukket å komme meg godt på jorda etter Paris før han spurte, og det var fint. Jeg ligger bare å venter på at han skal ringe, ettersom United vant vet jeg han er i veldig godt humør. 

I morgen skal jeg til han, så han henter meg i Lillestrøm etter skolen, blir godt det. Så utrolig også. Det har vært en tøff skoledag, etter en uke med nesten ferie så har jo det å starte på skolen igjen vært tøft. Dessuten så sov jeg for første gang alene på over en uke natt til mandag, og jeg fikk faen ikke sove. Som dere sikkert vet sover jeg med Andrè hver eneste helg, og jeg sover hos han noenganger i ukedagene, og hvertfall når jeg har fri og han ikke har det. Elsker å våkne til at han gir meg et nuss i panna før han reiser. 

Vell, etter han ringer så tar jeg kvelden, så skal jeg opp på skolen i morgen også. Ha en god natt, hører torden ute.. det er skummelt. 


0 Kommentarer


paris 2013

Ja, jeg ligger her i senga, og har en nokså dårlig dag kan jeg vel si rett ut. Her ligger jeg å lurer sterkt på hva og hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg hører på Smiling av Harry Gregson Williams gang på gang. 

Tenkte jeg skulle legge ut en hau bilder til dere, er ikke så mye å fortelle om hva vi gjorde i frankrike, er så mye lettere å vise, dessuten er jeg i lite humør til å skrive og forklare. 


( rommet til bettina, camilla og meg) 
0 Kommentarer


Hjemme igjen

Kom hjem fra Paris i går, etter det har alt vært hektisk. Kaos. Panisk. Jaja, men Paris var over alle forventninger, bodde på hauteville opera, ganske nære alt egentlig. Tenkte jeg skulle skrive masse om hva vi gjorde og hvordan det var i morgen, i går og i dag har jeg nemlig tilbrakt med min kjære, noe jeg vil nyte litt til. Var en helt utrolig følelse å løpe ut av flyet, hente kofferten min og rett inn i armene hans der han sto og ventet på meg i over 40 min (takk til forsinket fly) men nå tar jeg kvelden, så skriver jeg mer i morgen. KAN IKKE TRO JEG ER HJEMME!0 Kommentarer


selvironi

En av de tingene jeg har mest av, er vel selvironi, det er noejeg alltid har hatt. Det er min måte å snu negativt til positivt. Litt sånn ååå, føler meg så stygg i dag, får mobbe meg selv litt. Jeg blir ikke lei meg av selvironi, jeg mener at det er viktig å ha. En av grunnene til at jeg har klart meg så bra, er vel selvironi. Kunsten i å kunne hakke på dine egne feil før andre gjør det har vell gjort så jeg takler ting bedre. For jeg bryr meg jo ikke om noen peker ut feilene mine om jeg allerede har gjort narr av dem selv? 

Du vet hvis folk prøver å dytte deg ned, så får de jo på en måte ikke gjort det hvis du kommer dem i forskjøpet, og du vet selv hva du tåler og hvor langt du kan gå med deg selv. Snu det negative til noe positivt. 

Twitter er mitt sted å gjøre dette, le av meg selv, gjøre mine negative dager til noe jeg selv kan sitte å se tilbake å le av. Også har jeg en kjæreste som elsker å mobbe meg, men ikke på en dårlig måte. Han drar den aldri for langt, han drar den dit jeg selv har dratt den. Så jeg mener det, det er vitkig å ha selvironi folkens, om noen ler av dere, le med dem. 

Jeg personlig tar meg ikke nær av mye, jeg gjorde. Jeg kunne gå på do å gråte av en liten kommentar, og det kan jeg den dag i dag også hvis jeg har en vanskelig dag. De har jeg ikke så ofte mer, men inblandt. Fra å gå fra sånne dager hver dag, til nesten aldri er så utrolig bra. 

Så bruk selvironi folkens, det er nok det beste rådet jeg har. 1 Kommentarer


kaos

Ligger å tenker på det at nå er det ikke lenge til Andrè reiser i militæret. Og for meg er litt skummelt og tenke på at jeg ikke lenger skal få krype intil han om natta når jeg føler for det. Jeg er sikker på at i starten vil jeg nok være ganske lei meg, og savne han mye. Etter hvert blir det nok lettere. Jeg er jo redd, redd for å vite at det kommer dager uten han, siden han har vært en så stor støtte så lenge. 

Uansett, det er kaos i pakkeverden. Hva i helvete skal jeg ha med til Paris, noen råd anyone? Haha. Jeg har pakket litt, men står fast. Har jo hele morgendagen på meg, i dag kan jeg ikke, for jeg er selvfølgelig ikke hjemme når jeg burde. I morgen blir det litt stress også, siden jeg og kjæresten skal passe tre hunder, så kommer Bettina på kvelden for å sove hos meg. Det blir koselig. Vurderer å se hannibal i morgen, altså nattsvermeren. Burde jeg? På forhånd vit at jeg er panisk redd for kannibaler av alle ting!


0 Kommentarer


Null skole

Ligger dypt i senga, og har fri i dag. Venter på at André skal komme hjem fra skolen. Syntes så synd på han da jeg hørte vekkeklokka hans gikk i morges, men tror han forsov seg.. For det tok en evighet før han kom seg på badet.

To dager til Paris! Gleder meg massivt mye. Så skal vi se hva jeg sier når jeg kommer hjem :)1 Kommentarer


Seint?

Jeg syns det begynner å bli seint på meg fortiden, er litt vanesak. Vanen det siste året er å få nattamelding av typen rundt 22:30 etter det sovner jeg. Nå får jeg denne meldinga rundt halv tolv - tolv.. Hater Norge for å få folk interessert i fotball. Men om han vil sitte oppe å se fotball så får lov til det.

Er bare 4 dager til jeg reiser til Paris! Æææ, gleder meg så sykt mye. Paris med alle de gode menneskene jeg er glad i! I morgen skal jeg og André ha kjærestedag og passe hunder. På kvelden reiser vi til han, så sover vi der. På fredag har jeg fri, så håper han ikke vekker meg når han reiser på skolen. Så har vi fått datoen han skal i militæret.. 22 juli. Kommer til å savne han så sinnsykt mye :(

Så tenkte jeg å ha en spørdmålsrunde. Så still spørsmål, så lager jeg en video med svar. Hehe. :)1 Kommentarer


takk

Jeg sitter å tenker tilbake på hvor jeg var for et år siden i dag, jeg har bladd igjennom gamle dagbøker og lest hvordan jeg var, hvordan ting var og føltes. Akkurat sånn ting er nå kunne jeg ikke tenkt meg å ha det sånn, jeg kan ikke forstå hvordan jeg kan ha bært på den tyngden jeg bar på. Jeg føler jeg bar på. Jeg skriver ikke det innlegget for å sitte å synes synd på meg selv, men heller for å vise meg selv hvor bra jeg har det med meg selv nå. 

Før så var jeg vel egentlig utrolig depressiv, sier ikke at jeg hadde depresjoner, fordi selvom jeg flere ganger fikk beskjed om det ville ikke jeg gi meg en diagnose, fordi jeg følte det var hardere å jobbe mot. Jeg ville heller tenke selv, prøve å unngå slike situasjoner som diagnoser, lege eller psykologbesøk. Legen min sa engang til meg at om jeg følte meg veldig ille over flere uker framover, så anbefalte han meg å gå på antidepressive, jeg takket nei. Jeg ville heller ikke ta piller mot det å ikke føle seg bra, fordi jeg ville ikke føle meg glad på en kunstig måte. 

Innerst inne har jeg vel alltid visst at det kommer en tid der hvor jeg kommer til å se på ting på en annen måte, jeg trengte bare litt hjelp. Hjelp jeg nektet å ta imot. Jeg valgte heller å såre og drite i de som brydde seg, og gjorde mye dumt. Jeg hadde vel et litte opprør mot meg selv. Hvordan kunne jeg tenke så mye stygt om meg selv? Hvordan kunne jeg fortelle megselv gang på gang at jeg var for dårlig? Alle velger sin egen vei å gå, jeg følte jeg gikk den eneste veien jeg var kjent på. Den eneste veien jeg kunne. Jeg gikk til de jeg følte meg trygg hos, og de jeg følte forsto. Nå kan jeg se tilbake på det som en lærepenge, for de fleste av de har ikke snakket med meg på over 1 år den dag i dag. Så noenganger spørr jeg meg selv om jeg betyr så lite for dem, men det er ikke noe jeg burde ofre en tanke, kunn fordi de menneskene jeg har rundt meg nå er mennesker som har støttet og prøvd alt for å få meg dit jeg er i dag. Jeg er heldig, for jeg har mennesker jeg kan le med, mennesker som holder meg i hånda når jeg møter motstand. Som jeg selv har sagt endel ganger til mennesker som sier de føler de sliter  "Det er i motbakke det går oppover". Jeg kan sitte å se tilbake på bilder og minner jeg har fra den tiden selv, og jeg blir ikke lei meg mer, jeg blir glad jeg var der og lærte av mine egne feil.  

Jeg kan si positive ting om meg selv, jeg våkner ikke opp å ser meg i speilet og tenker at jeg ikke er verdt en dritt. For det er jeg. Jeg har en fantastisk familie, utrolig venner og for å ikke glemme en kjæreste som gjør det han kan for å holde meg fornøyd. Jeg er lei av å si jeg ikke orker ting mer, jeg er lei av å være flau over fravær og dårlige karakterer. Jeg er lei av å være sint på meg selv for å være den jeg er. Jeg unner ingen den følsen. Jeg vet det ikke er lett. 

Det jeg skal avslutte med er egentlig å takke alle de menneskene som var der heletiden. Takke foreldrene mine for at de selv etter mye motgang, at de ikke ga meg opp. Jeg vet jeg skapte mer problemer enn noen burde. Jeg vil si takk til vennene mine, som ikke snudde ryggen til meg selv hvor negativ, sliten, frekk og uansett hva jeg gjorde, så ble dere hos meg. Jeg vil takke kjæresten min for å komme inn i livet mitt for å vise meg at jeg sakte men sikkert gjorde framskritt. Han som fikk meg til å satse på skolen, satse på en framtid jeg bare drømte om, og som virker utrolig nærme nå, og jeg vil takke han for å øke selvtilliten min og forandre måten jeg ser på meg selv. Jeg vil si takk til alle som ser meg for den jeg er, og ikke den jeg tvang meg selv til å være fordi jeg rett og slett mislikte meg selv så sterkt som jeg gjorde. 

TAKK


6 Kommentarer


må få gjort..

.. må få levert engleskoppgaven min innen onsdag. ÆSJ!

.. må få pakket ferdig.

.. må få vasket klær innen torsdag.

.. må få kjøpt nye nylonstrømper.

.. må få kjøpt negllim.

.. må få tatt bilder av de ny klærene for å vise dere.

.. må få kjøpt inn mat, spesielt innen typen kommer på torsdsg.

.. må få parret opp sokker.

.. må få støvsugd og ryddet før jeg reiser.

.. må få reist til Sverige en tur på fredag.

Det er så hektisk å reise til frankrike, fordi jeg er en person som må begynne å pakke minst en uke i forveien.. men har så mye å gjøre. Jeg kjenner jeg er utslitt, og øynene mine er røde heletiden av utmattelse som om jeg har gråti i mange timer :( MEN den turen her er absolutt verdt det! Jeg gleder meg til absolutt alt utennom å måtte si farvel til Andrè på flyplassen, og ta fly. Jeg begynner alltid å gråte på fly, syns det er helt forferdelig. Æsj, dette lir fælt, men verdt det!


0 Kommentarer


to dagers slit

I går hadde vi italiensk aften, og jeg var på "skolen" fra 08:45, til 22:30 og var hjemme 23.. jeg var i seng rundt halv ett. Når du kommer hjem fra sånt har du energikick til tusen. Jeg hadde et bord på tretten personer, og lærte opp en annen litt fra og til samtidig. Så det var myre stress, men koselig da. Må jo tjene inn penger, det er trossalt bare 9 dager til jeg reiser til Paris. Flyet går 11:05 på søndag nesteuke .. CANT WAIT! Herregud. 
 

I dag har Eirik, Sara, Trym og jeg rydder og vasket lageret til landslaget for kokker, her i norge. De trener nemlig der jeg går på skole, og har et lager der. Vi fikk lov å forsyne oss av dems fryser i går, imot at vi vasket den i dag. Så da gjorde vi det.. det tok over 2 timer og det var alt bortsett fra gøy. Helt forferdelig. Blææ. Men uansett så var det verdt de varene vi sparte penger på. Jo mer penger vi sparer, jo mer har vi og kaste bort i Paris for å si det sånn. 
1 Kommentarer


summer feeling

Sommeren begynner å titte fram, og jeg savner den så masse, selvom jeg gruer meg til den. Jeg kan ikke vente med litt sol og sommer, litt farge på kroppen også! Tenkte jeg skulle legge ut mine top 10 sommersanger. Hører på dem nå, for å få litt sommerfølse mens jeg leser meg opp om noen viner. Hihi. Så ligger Kamilla godt inne i senga og sover vedsidenav meg. TOPP 10 SOMMERSANGER GJENNOM DE SISTE ÅRENE:  

 

 

 

 

 

 4 Kommentarer


italiensk aften

I morgen har vi Italiensk Aften, fra fire til seeeint. Det blir kjempebra! Vi har jobbet i hele dag for å gjøre klart alt. Så vi har pusset glass, bestikk, rullet og strøket duker. Jeg personlig har funnet fram servietter, lys og dryttet lys. Dryppe lys tar en evighet! Du må tenne på lys og stå med flakser og la lysene dryppe ned på flaskene. Og de må dryppes riktig. 

HELT UT AV DET BLÅ møtte jeg faktisk en fyr som har vokst opp i nabohuset mitt der jeg vokste opp som liten. Han var rundt 17 år når jeg flyttet derfra, og har ikke sett meg siden. Han husket meg ikke, og jeg husket ikke han før vi begynte å snakke om hvor vi kom fra. Da forsto han hvem jeg var. Jeg flyttet jo derfra som 10 åring. Han forsto virkelig ikke at det var meg, jeg var jo blitt så stor. Dessuten fant jeg ut av han faktisk er lærer på vidregående skolen jeg går på, og oppholder seg noen ganger bortenfor meg. Hahha, så bor faktisk farfaren hans i huset ovenfor meg nå! Komisk hvordan sånt skjer. 


0 Kommentarer


alone

Første gang på over en uke jeg skal sove alene. Jeg kom hjem etter at jeg og Andrè var på Peppes og spiste i stad. Så bestemte jeg meg for å sove hjemme i natt, var skikkelig rart og komme hjem. Alle tingene hans lå overalt på rommet mitt, så det var bare å starte å rydde. La alle tskjortene og buksene hans pent inn i skapet igjen, og tok sengetrekk på dyna igjen, han har en utrolig evne til å ta av dynetrekket på dyna i søvne. 

Så her ligger jeg alene da.. rart. Men det er litt deilig å. Tok en lang dusj, lagde faktisk matpakke til i morgen, noe jeg ikke har gjort på over 1 år tror jeg. Brødskiver og yogurt. Så skal jeg komme meg opp og på skolen i morgen. 12 dager til PARIS i dag også. Som jeg gleder meg. 

Godt å ligge her uten sminke og med halvtørt hår. Elsker å sovne sånn. Så var ikke Kamilla i så dårlig humør over å få se mammaen sin heller, så i natt ligger hun trygt i armkroken for å si det sånn. Så blid og fornøyd at det er ikke mulig. Skal ta med kamera på skolen i morgen også.
0 Kommentarer


siste dag hjemme

I dag er det siste fridagen min, våknet klokka syv av et godmorgen nuss og at kjæresten dro på skolen. Så sto jeg opp, dusjet og spiste litt. Nå er jeg godt tilbake og venter på at klokka skal bli tre så typen kommer hjem igjen. Wii. Jeg er skikkelig kjærestepus nå fortiden. 

I går var jeg og kjæresten hos bestefar, og hilste på slekta. Det er første gang han møter onkel Kjetil, men er ikke så rart, for han bor i Spania, men er hjemme en tur nå. Vi har planer om å reise nedover å møte dem, men ja.. det er jo litt vanskelig å vite når vi kan reise. 

I dag skal jeg bare slappe av. 

HVA SKAL DERE?<30 Kommentarer


Oslooo

Har vært i Oslo reptilpark i dag. Våknet ni i morges da mamma ringte å spurte om jeg ville være med. Jatakk! Egentlig hadde jeg og André rydde dag i dag, men han sa han kunne ta det, så kunne han møte meg hos mamma og pappa etterpå.

Når han kom så spiste vi en stor middag med mamma, pappa, Siv, Kristine, Raymond og storesøster. Det var veldig koselig, så i natt så siver vi her, men må tilbake i morgen så André rekker skolen på tirsdag.

Alle burde kjekke ut reptilparken, 100kr, 85kr hvis du har studentbevis!0 Kommentarer


Får mcdonalds til å se bra ut

Jeg er veldig opptatt av at mat skal se bra ut, og har begynt å tenke mye på helse i det siste.

Siden butikkene var stengt når jeg og André kom oss ut av huset i dag så ble det mcdonald mat. Så kjøpte vi med noe "lørdags godteri" haha, på bensinstasjonen rett ved. Når vi kom hjem så fikk jeg dårlig samvittighet ovenfor kroppen min så jeg prøvde å gjøre det fint. Siden det er lørdag bryter jeg grensene mine og skjemmer meg og kjæresten bort.

Dessuten jeg jeg begynt på boken om Alvdal saken, og leser den med et tung hjerte og tårer i øynene. Dere burde lese den!

TWITTER: utenbukse0 Kommentarer


Carwash

For øyeblikket så vasker typen bilen, og jeg bare sitter her som et nek og vet ikke hva je skal gjøre. Vi stoppet for å vaske den ene bilen, for så å dra og bytte bil for å reise i påskemiddag. Jeg syns han er ufattelig søt der han står med høytrykkspyleren.

Jeg og André gikk en lang tur med lillejenta mi Kamilla i skogen i går. Vi gikk på en liten sti i ødemarka i over en og tre kvarter,. Så gikk vi oss litt bort, var så behagelig. NÅ KOMMER VÅREN FOLKENS!

I går lagde vi faktisk en ordentlig middag, for første gang på lenge, med dessert og kake. Vi satte oss ned, tente lys og hadde en ordentlig middag sammen, så fikk han endelig lurt meg til å se en av starwars filmene. Det var faktisk ikke så ille. Snart åpner butikkene igjen, og jeg gleder meg. Da er det time for shopping!0 Kommentarer


Nå har babyen kommet hjem!

Lilletulla mi Kamilla kom hjem i går, og hun skreik som en gal når hun så meg og kom i hundreogtyve i mot meg.

Kamilla, verdens fineste hund. Hun var med mamma og pappa på hytta, så etter hun kom hjem har hun liggi oppå meg hvert sekund. Jeg har våknet tre ganger i natt og dyttet henne av meg.

Når det bare er meg og hun så får hun ligge i senga, da får hun dyne og pute, så deler vi senga 50/50. Typen syns det er så koselig og ha henne i senga, men oss tre i senga er for mye.


I dag har André og jeg planlagt og gå en lang tur med Kamilla, og den stien vi ha har valgt går langt oppi ødemarka og det tar minimum 1,5 time og komme fram. Jeg gleder meg alt, så nå gjenstår det bare at han skal våkne.

Ha en fin torsdag :)1 Kommentarer


begravd

Jeg ligger for øyeblikket i senga til kjæresten mens han dusjer, begravd i mine egne tanker. Til alle dere der ute som har en kjæreste som er i militæret eller har vært og klarer det, respekt til dere. 
Min reiser til sommeren, og det finnes ikke noe jeg gruer meg mer til.. Jeg har selv sagt jeg ikke vil prate om det, med han. Men hver gang vi er i familiemiddager eller enkelte ganger når vi sitter samla rundt bordet med moren og faren hans er det alltid noen som drar det opp. Jeg har selv sagt at jeg tror det vil gå veldig fint, og det tror jeg på, men jeg er klar over at jeg kommer til å savne han mer en jeg kan tenke meg. Han er nemlig verdens herligste fyr (i mine øyne) og du skal lete lenge før du finner en mer omtenksom og fantastisk kjæreste. Han stiller alltid opp når jeg trenger han, trøster meg når noe plager meg, og ingenting får meg til å føle meg bedre enn når han sier noe pent om meg, eller bare ligger å holder rundt meg. Å vite at jeg ikke har dette sikkerhetsnettet rundt meg snart er så ufattelig skremmende.

"Follow me i'll be your river,ollow me i'll be your river, i'll move the mountains for you. Follow me, i'll be your river, i'm here to keep you floating"

Jeg er utrolig glad i kjæresten min, jeg føler meg ufattelig heldig. Nei jeg er ikke en kjæreste blogger, og jeg kommer skjeldent til å skrive innlegg om han. Men nå som jeg ligger her alene, og vet at det er ikke lenge til, å det har vært så mye snakk om det i det siste, vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Er det virkelig så ille da, therese? Sier jeg til meg selv, for jeg vet jeg holder ut, jeg vet han gjør det. Jeg vet at uansett hvor han er så er det ikke en eneste tanke i hodet mitt som sier at jeg ikke kommer til å vente på at han skal komme tilbake og hjem til meg. Jeg kunne jo ikke vært mer heldig enn det jeg er, som har han. Planen min er å ha mest mulig happydays med han og skape mange gode minner fram til han drar, det er jo de jeg kommer til å bære på og glede meg over mens han er borte. 


0 Kommentarer


Hyttetur

Ligger godt lent tilbake i sofaen her i Nesbyen nå. Ligger og venter på lammet som ligger i ovnen og gleder meg til det. Har vært ute i sola og gått meg en god lang tur i dag, for å få igang kroppen. Begynte å kjenne den jævla ankelen etterhvert, så André masserte den litt når vi kom tilbake til hytta.

Var hele 25 minusgrader i natt, og i gårkveld når vi kom fram. I morgen er det tilbake til Lillestrøm og ta det rolig med André ut påsken. Blir så godt å få slapper helt av for engangs skyld. Så er det bare 22 dager til jeg skal til Paris, så må pakke litt snart og ut å kjøpe fler sko og klær til turen. Gleder meg masse!

Kos dere masse i kveld, jeg skal kose meg med lam og vin!0 Kommentarer


Snart natta

Jeg er så sliten og trøtt.. Heldigvis kommer André i morgen. Også har han fikset så vi skal feire påsken sammen på en eller annen hytte jeg ikke vet hvor ligger. Jeg er så glad for alt han gjør, drar meg med på twintip og afterski hyttetur i Hafjell. Reiser opp til gudbransdalen med meg, å går fjellturer osv, så skal vi på kilferja sammen så jeg må ta meg fri fra skolen.

Det er bra at vi gjør ting syns jeg, syns hvertfall at det er koselig at vi skal feire påske bare han og jeg. Hihi. Nå skal jeg snart sove fordi jeg fortsatt er dårlig. Har fylt opp vinduskarmen med colabokser, og har kjøpt inn minigulerøter fordi det er det jeg klarer å spise.
Blir godt å bli frisk og bra i foten igjen, savner virkelig å trene!

Så har jeg lengtet etter bedre vær fordi både jeg og André har lengta etter de lange turene med hundene vi hadde i sommer. Snart sommer, snart, rett rundt hjørnet!1 Kommentarer


Uflaks. IGJEN

UR JOKIN WITH ME?

Våkna utrolig mange ganger i natt, der jeg gikk til badet fordi jeg forsto at jeg kom til å kaste opp. Sånn har natten min vært, bare jævlig. Vurderte egentlig å legge meg på badet og sove men.. Er ikke mulig.

Sist jeg var oppe var halv fem, så jeg er utslitt. Våkna førstegang litt før 1 og var opp og ned etter det. Føler meg jævlig nå å, men vil bare sove det av.

Sånn går det når mamma jobber i barnehage og jeg har et lavt immunforsvar, hun drar jo med seg bakterier hjem. Får håpe på det beste.0 Kommentarer


Stressed up

Fredag så  dro jeg til Sverige med storesøstra mi. Vi hamstra noen brett brus, snus, masse godteri og caprisone. Hahah, når jeg kom hjem dro jeg til Sinsen, for å besøke en gammel venninne, som var utrolig koselig. Utennom at jeg måtte vente i 20 minutter på bussen, fordi jeg kom gående når bussen kjørte. Haha, klønete gjort. Uansett, jeg var der i noen timer før André kom å henta meg. Vi kjørte hjem til meg, etter det så vi på The bourne legacy med mamma og søstra mi. 


( Nittedal er så reint å fint) 

På lørdag dro jeg å møtte bestefar, så til Stovner for å få info ang. jobb. Får snart egne nøkler dit! Hihi. så har jeg fått høy lønn, yey! Etter det dro jeg hjem til André, der vi skulle spise en fire retter med Italiensk mat. Det var utrolig godt. Jeg var så sliten, og håpløs egentlig. Men det gikk bra! Etter det gikk jeg og André opp å så på Thor filmen, som jeg faktisk syntes var kjempebra. 

I dag skal jeg bare ligge i senga, og slappe av med kjæresten min. Noe som føles så bra, er en lykkelig liten jente når jeg er med han!

Hva har dere gjort i helga/skal i dag?
 1 Kommentarer


Mobilblogg!

Jeg slenger inn et kjapt innlegg på mobilen for å vise at jeg ikke har glemt å blogge, men det har vært en veldig travel helg! Så jeg må komme meg ut av senga og spise litt så skal jeg skrive et innlegg om alt som har skjedd de siste dagene. Så har jeg lovet å legge ut ukens insta på søndager, så det må jeg fikse. Nå for øyeblikket ligger jeg i senga, og venter på at André skal bli med ned å spise.

Vi snakkes etterpå :*1 Kommentarer


Blid & Fornøyd

Brun og blid er det jeg heller vil være, men for øyeblikket har jeg ikke råd. Ser meg i speilet, ser bare hvit. Herregud må ta sol snart, og den turen i Hafjell gjorde ikke noe på fargen, men kan trøste meg med at jeg har penger igjen på lørdag, da kan jeg ta sol. Og pepsodentwhite hjalp skikkelig mot den snusfargen etter snusen på fortennene mine, så annefaler pepsodentwhite til alle snusere. 

I dag skal jeg bare ligge i senga, hvile foten. Mamma er dårlig så jeg tok oppvasken for henne og har latt henne sove i hele dag. Siden pappa er i Bergen på forretningsreise så er det bare jenter her, og storesøster jobber, så da er det bare meg og mamma. Begge er dårlige, så her blir det ikke gjort mye. Jeg fikk ihvertfall lagd pai til middag til oss i går men i dag er jeg svimmel og kvalm av smerten, så skal bare slappeav. 

 

Tenkte jeg skulle lage et innlegg om hvordan jeg redigerer bildene mine senere, og kanskje komme med noen videoblogger og spørsmålsrunder.


1 Kommentarer


hjemme fra legen!

I går skrev jeg under lærlingskontrakten min, så sov jeg forsoved hele dagen etter jeg kom hjem. Jeg holdt på å miste bussen i Oslo, så måtte jogge på foten som jeg har vært hos legen med i dag. Jeg fikk kjempevondt og ville bare sove bort smerten. Nå har jeg blitt sykemeldt, så jeg hamstret cola og ostepop å bare venter til kjæresten kommer i morgen. 

Ironisk nok - måtte gå til legen i dag, skal til legen fordi jeg nesten ikke kan gå. Heh.

Nå skal jeg bare slappe av, høre på musikk.. og kose på lille hunden min. Fått dilla på noen nye sanger, som dere burde høre!
 Emeli Sandé ? Hope
 Imagine Dragons ? Demons
Iron & Wine ? Flightless Bird, American Mouth 
 
Of Monsters And Men ? Dirty Paws
 
Askil Holm ? Kodak Moments
Of Monsters And Men ? Love Love Love 
Duffy ? I'm Scared 

Anbefaler dere å høre, om dere liker sånn musikk da! ellers så blogges vi senere, byebye<30 Kommentarer


OSLO

Nå er det ikke lenge til jeg reiser til Oslo, for å skrive under kontrakten min, gleder meg til det! Kan dessevere ikke jobbe, og må forklare sjefen det. Så får jeg sette meg ned å snakke litt med han, så må jeg nok levere sykemeldingen min i løpet av uken .. får jo ikke den før imorgen når jeg har vært hos legen. 

Uansett, våken klokka 06:30 i morges, av ekstreme smerter i foten, men likevell var ikke morningen så ille. Jeg våknet til sånne gode ting. Lykke om morningen for meg er: 

- Tommy Hilfiger radioen i dusjen. 
- Godmorgen meldinger fra kjæresten.
- Søte hunden min som gjemmer seg rundt omkring på rommet.

-Ferdig ladet kamera 
- Tevann mamma satt på rett før hun dro på jobb
- Kjærlighetene fra kjæresten

- Ny bandasje til foten
- Vite at det er mange timer til jeg må reise på jobb

Nå skal jeg føne håret, og gjøre meg klar. Kan ikke vente med å komme hjem etterpå i dag og slappe av, eller sitte på bussen og ta fine bilder. 

 


 0 Kommentarer


sleaze!

Ligger godt tilbake i senga, etter en lang skoledag. Er vansklig å gå på skolen med den foten jeg har nå, som jeg skal tilbake til legen med på torsdag for å se videre på. Jeg har ikke sjans på å tråkke ned på den, etter helga i Hafjell. Så jeg har fått streng beskjed å ligge med foten høyt og slappe mye av i den. Nå ligger jeg med den på to puter mens jeg ser på The Simpsons og hører påLOVESTONED lista mi på spotify. 

Skal egentlig jobbe på Brasserie France i morgen, på Torsdag og Fredag. Må ned å skrive under lærlingskontrakten min i morgen uansett, og gruer meg maks til å gå opp karljohan med den foten her. Heldigvis kommer kjæresten på fredag, og da kjøper han med masse godteri. Så skal jeg på jobb på lørdag, som er vitkig for å ha litt i lommene. 

Savner å shoppe, men må spare litt. Skal spare hvertfall det jeg får denne uken, for å så dra ut  å shoppe litt. Har alt bestemt meg for innkjøpet! Alt finner du på Carlings .. 
 

Nå skal jeg slappe av mer, se litt mer på tv før jeg kanskje lager en kopp te. Tenkte også at jeg skulle legge ut ukentlige instagrambilder .. hvordan instaen har sett ut denne uken! men tar det på søndag .. Nå skal jeg slappe av, og nyte det at jeg ikke må opp før jeg selv vill i morgen , fordi jeg ikke skal dra å underskrive lærlingskontrakten min før 14:30

Kos dere masse i kveld, og kommenter gjerne hva dere vil at jeg skal blogge om. 


 0 Kommentarer


Hvem er Therese Myren?

Hvem er Therese Myren? 
Jeg er en jente på 17 år, 95'modell. Jeg går på sørumsand vgs, kokk og servitør. Planen min er å ta fagbrev som vinkelner, men må ha servitørfagbrev først. Jeg har fått lærlingsplass på Brasserie France, og starter der til sommeren.
Utennom det har jeg en veldig søt og snill kjæreste som tilbringer mesteparten av fritiden min med. Jeg har også en tre år gammel hund, som heter Kamilla.Jeg bor i Nittedal, med mamma, pappa og storesøsteren min. Hva jeg ellers gjør på fritiden, jeg elsker twintip, klær, og ta bilder. Jeg er generelt ganske blid, har sterke meninger og står på mitt. 

Jeg bruker Canon 550D, hvis det var vitkig. Bildene mine er redigert på pixlr eller picmonkey. 

Instagram: thess95
Twitter: Synkemyren 

 

 0 Kommentarer


hits