Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
PÅ STRØMMEN

1 Kommentarer


Drømmer0 Kommentarer


MIN DRØMMEDATE

Jeg er jo ganske så lite romantisk, men for å gjøre meg sjarmert er ganske enkelt. Jeg er ikke en person som er spesielt glad i gaver og sånne ting. Personlig syns jeg gaver er for kleint, blomster har jeg ikke bruk for, i verstefall så må man kjøpe plastikkblomster til meg, haha. Jeg lar dem bare tørke inn og dø uansett. 

Men drømmedaten må være en piknikk litt seint på kvelden, helst ved et vann. Jeg er så utrolig glad i mat, så du får ikke sjarmert meg uten mat. Så grille maiskolber, sitte på et teppe med puter ogsånn er nok for meg. Det holder i massevis, men dropp maisen hvis du ikke har med hvitløkssmør. Haha. 


0 Kommentarer


2: DIN FAVORITT NETTBUTIKK

Ut av alle nettbutikker, er min forever21  kan kan kalle den en versjon av nelly, men jeg liker denne bedre faktisk. Den er ikke norsk, men den er himmelsk. Jeg syns denne nettbutikken har en rød tråd igjennom hele seg, altså en type stil, men samtidig så mye forskjellig som jeg kan bruke mange timer på å grave meg igjennom! De er veldig flinke til å oppdatere seg, og få inn nye klær, så det er ikke det samme heletiden. De har den mye å velge og vrake i, mye variasjon i pris. Så de fleste kan vel finne ting som er fint til ikke alt for mye penger som jeg er veldig opptatt av. Som student er jeg ikke verdens rikeste, derfor er det greit å ha butikker du slipper å punge ut med alt du har for å få en fin kjole i klesskapet ditt. Forever21 er ikke den mest kjente butikken i norge, men jeg snappet den opp fra en venninne, og har glemt nelly fra den dagen. Det er jo så mye å se på der! Så er jeg den personen som kan se på klær og drømme meg helt bort. Jeg skulle gjerne hatt hele forever21 hjemme hos meg, men sånn er det ikke dessverre. 

S: HVEM ER DIN FAVORITT NETTBUTIKK?0 Kommentarer


1: DITT DRØMMEBRYLLUP

Dette er ikke akkurat noe jeg har tenkt så nøye over, mer sånn at jeg og kjæresten tuller med det fra en gang til en annen. Han har lyst å gifte seg i en krike (kristen) Jeg har vel mest lyst å gifte meg på et eksotisk sted, en strand feks. (ikke kristen) Haha. Som 17åring er det vel ikke min hovedsak i hodet, men fordi jeg har sett mye på tv, og sånne brudekjole programmer vet jeg nøyaktig hvordan kjole jeg vil ha. Så den skal dere få se, det er nesten så jeg kjøper den nå bare fordi jeg syns den er så vakker! 

Dette er da drømme kjolen, om bare "skjørtet" var litt annerledes. Jeg har også et forslag til, som kanskje treffer meg litt mer, men jeg bare forguder øverste delen av denne kjolen!

Jeg syns også denne er fantastisk fin, jeg elsker blonder da.. men de skal bare dekke fra magen og opp.. resten skal vare litt havfruekjole egentlig. 

Foruten om det er drømmen min egentlig å gifte seg på en strand i jamaica, med et lite bobmarley kor vedsiden av. Litt gospel haha. Drømmen går nok ikke i oppfyllese, men det er ikke så viktig. Drømmen er vel mest av alt å gifte seg med en jeg virkelig elsker og vil leve resten av livet med. Men han får nok koste på seg litt, for jeg har dyr smak hahah. 

HVORDAN ER DITT DRØMMEBRYLLUP?
  0 Kommentarer


hits