Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
så utrolig digg

Akkurat nå sitter jeg med rensemaske i ansiktet nummer 2, og ser på robinson i nytt sengetrekk og nyvaska rom. Snart skal jeg ned å se på ånedens makt og drikke te med mamma. Kjæresten min dro hjem for litt siden, og det er rart å være alene etter så mange dager med han. 

Uansett, i morgen skal jeg begynne på jobb 10:00, og jobber til 18:00, jeg tror det blir deilig, så har jeg selvfølgelig det slik at jeg drar å trener etter jobb. På tirsdag skal vi ha øving til Oslocup på dagtid, så skal jeg være med Petter etterpå :) Noe jeg gleder meg til. 

Elsker robinson utrolig nok, hvorfor vet jeg ikke.. men ettersom søndag er den eneste fridagen min.. så har det blitt en greie for meg å se på robinson for meg selv mens jeg tar ansiktsrensen min. (ikke ansiktsmaske) er noe andre hudgreier, skriver om det senere.

 


  

Anne Marit
Yo! Helt først vil jeg bare fortelle deg at siden din er til kjempe stor inspirasjon for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de vakreste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!
02.10.2013, 19:27
URL: http://bit.do/vinn-ipadNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits