Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Min kjæreste.

Hvordan møttes vi?

Vel, vi har kjent hverandre i mange år, men jeg ble ikke ordentlig kjent med han før for noen sommere tilbake da vi fant ut at vi skulle møtes fordi vi ikke hadde sett hverandre på lenge. Etter det sendte vi meldinger og møttes heletiden. Fram til han dro på Hove. En kveld ringte han og sa at hadde fått følelser for meg og jeg satt meg på bakbeina å nekta for å ha det, men etter en lang telefonsamtale fra en brygge i Danmark til hove så måtte jeg innrømme det. Derfra så gikk vel alt sin egen gang.


Hvor mye dere er sammen?

Vi er så mye sammen på dagtid som vi rekker, pga studier og jobb er tiden litt knapp nå for øyeblikket, men vi sover utrolig mye sammen og nyter de timene vi har om dagen. Har jeg fri fra jobb tar han seg litt studiepause for å gjøre noe sammen meg.

Er forholdet er bra/ dårlig?

Vi er veldig heldige. Vi stoler veldig mye på hverandre og forteller hverandre alt vi vil. Null flauhet, dessuten nyter vi hverandres selskap og finner på mye rart sammen. Vi har så dårlig humor så..

Er dere sjalu eller care?

Jeg er veldig sjalu, men prøver å skjule det. Dessverre leser han meg som en åpen bok og forstår det med en eneste gang. Jeg har aldri vært sjalu før jeg møtte han og det føles litt betryggende egentlig. Her er det noen følelser inne i bildet. Han prøver også å skjule det, men er dårligere enn han tror, jeg finner det bare søtt at han ikke vil miste meg.

Tror du det er han du kommer til å være med resten av livet?

Jeg håper det, fordi han er min beste venn, kjæreste og tryggheten min. Jeg går alltid til han når jeg vil prate, er lei meg, eller bare vil ha det gøy. Det finnes ingenting han ikke vet.. Og han påstår at han elsker meg. Jeg vet ihvertfall st uansett om jeg tviler på forholdet vårt og vi krangler så kommer jeg aldri til å ville være uten han. Livet uten André skremmer meg.

Bor dere sammen?

For øyeblikket, Nei. Livet som lærling og student er lite penger, men vi skal se hvor mye vi får tatt opp et lån snart. Planen er å kjøpe leilighet så fort vi kan, men vi har ikke spesielt lyst til å leie noe.


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits