Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
FORDI DET ER SÅNN DET ER!

?Fordi det er sånn det er!?

 

Tenker jeg for mye på det? Ja sikkert, men det er visse ting i samfunnet som ikke kunne plaget meg mer enn det gjør. Sånn som måten vi lever vårt firkantede liv, der noen mennesker seg ut til å ha satt normene for hva som er greit og ikke.

Det er altfor mye som ikke burde vært som det er, men vi kan ikke ta opp alt, kan vi? Èn ting vi kan ta opp er hvor firkantede vi er når det kommer til utseende. Xx-small eller xx-large skal det definere oss som mennesker? Jeg mener ikke det. Jeg mener det motsatte. Blått eller brunt hår? Sier det noe om hvem er jeg som person? Nei det gjør ikke det.

Som servitør møter jeg alle typer mennesker, alle farger, former og stiler. Det er en ting jeg har forstått ganske fort, uansett utseende er de alle like hyggelige, snille og som oftest like egnet for de samme tingene. Han gutten med blått hår er like smart og pålitelig som han i dressen i andre siden av rommet.

 

?Som mamma sa, om du dro for å ta tatovering, men mannen som skulle tatovere deg har ikke en eneste tatovering selv, og ser forsovet ut som en normal pappa. Ville du ikke reagert på det??

Jo, jeg ville nok reagert på det, fordi jeg lever i den samfunnet jeg gjør. Så spør jeg meg selv, hvorfor skal jeg reagere på det? Han normale pappaen kan være like flink i den jobben som en med hanekam og ansiktet fult av tatoveringer kan være som advokat eller revisor for eksempel.

Så hvorfor dømmer vi hverandre ut i fra utseende? Hvorfor kan ikke vi alle bryte normene? Kan vi ikke leve i en verden hvor utseende, stil og vekt ikke har noenting å si når du søker jobb, leter etter kjæreste eller finner deg nye venner?

 

 

Vær så snill, la meg ikke være den eneste som tenker slik. Jeg med min middelmådige klesstil og helt normale frisyre, uten en tatovering eller piercing noe sted. Jeg er like god og har like stor rett til å være her som alle andre. Så om jeg i morgen farger håret lilla, så har jeg fortsatt den retten. 

  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits