Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
1: DITT DRØMMEBRYLLUP

Dette er ikke akkurat noe jeg har tenkt så nøye over, mer sånn at jeg og kjæresten tuller med det fra en gang til en annen. Han har lyst å gifte seg i en krike (kristen) Jeg har vel mest lyst å gifte meg på et eksotisk sted, en strand feks. (ikke kristen) Haha. Som 17åring er det vel ikke min hovedsak i hodet, men fordi jeg har sett mye på tv, og sånne brudekjole programmer vet jeg nøyaktig hvordan kjole jeg vil ha. Så den skal dere få se, det er nesten så jeg kjøper den nå bare fordi jeg syns den er så vakker! 

Dette er da drømme kjolen, om bare "skjørtet" var litt annerledes. Jeg har også et forslag til, som kanskje treffer meg litt mer, men jeg bare forguder øverste delen av denne kjolen!

Jeg syns også denne er fantastisk fin, jeg elsker blonder da.. men de skal bare dekke fra magen og opp.. resten skal vare litt havfruekjole egentlig. 

Foruten om det er drømmen min egentlig å gifte seg på en strand i jamaica, med et lite bobmarley kor vedsiden av. Litt gospel haha. Drømmen går nok ikke i oppfyllese, men det er ikke så viktig. Drømmen er vel mest av alt å gifte seg med en jeg virkelig elsker og vil leve resten av livet med. Men han får nok koste på seg litt, for jeg har dyr smak hahah. 

HVORDAN ER DITT DRØMMEBRYLLUP?
  


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits