Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
når ble mennesket så egoistisk?!

"You've got the words to change a nation, but you're biting yout tongue. You've spent a lifetime stuck in silence, afraid you'll say something wrong. You've got a heart as loud as lions, so why let your voice be tamed? We're a little different, there's no need to be ashamed. You've got the light to fight the shadows, so stop hiding it away"

Jeg blir så oppgitt, hvorfor må alltid en eller annen tulling dømme det den ikke vet noe om? Når jeg hører folk kalle de som feks. ruser seg for tapere så blir jeg alltid sint, og jeg kjenner jeg blir forbanna nok invendig til å klikke helt. Hvorfor er vi så trangsynte? Hvorfor kan vi ikke forstå at det som oftest ligger mer bak? Ja, greit, gjør du ting fordi det er kult, så er du en taper.. men de fleste kom et sted fordi det ligger et problem bak. Tro meg, har du store nok problemer søker du alt for å kunne glemme disse problemene, og endags pause er godt nok.      
Kanskje noen lever et litt skråere liv, et liv som ikke er helt godkjent av samfunnet. Det er ikka bare, bare å være på bunn, det er heller ikke lettere å ha et samfunn på nakken som dømmer en hver bevegelse du gjør. Jeg snakker om generelle ting, rus, kutting, alkoholmisbruk osv.. Det er sånn det har blitt, og det blir aldeles ikke bedre av at alle skal sette en finger på hva de gjør. Mennesker gjør feil, vi gjør tusen feil i løpet av livet, kanskje millioner. Så om du er så perfekt og feilfri selv.. vis dem hvordan de skal løse alle problemene da? Jeg sier ikke at løsningene på problemene ligger i bunnen av flaska, men løsningen på alt finnes heller ikke i sjelsordene og tankene du har om de som ikke har det så bra med seg selv.      
Så når du ser dem, hva får seg til å tenke  jævla taper eller noe lignende? Hvorfor er det så mange mennesker som ikke klarer å tenke, hva skjedde med deg da lillevenn? Hva gjorde livet deg galt? Ikke alle har det like lett, jeg personelig har et bra liv, gode foreldre og venner for å ikke glemme en fantastisk kjæreste, likevell klarer ikke jeg å lukke øynene, sette skylapper på og glemme alle menneskene som finnes. Om jeg ser en narkoman på gaten, så kanskje jeg ikke gir dem penger, men dere skal vite at jeg nok av ganger har gått og kjøpt mat til dem. Se dere litt i speilet, ingen er perfekte, og vi har nok av tid og somregel penger til å hjelpe de litt mindre heldige. De trenger kanskje en å sette seg ned å snakke med som ikke dømmer dem, eller noe slikt. Hva er det vi driver med? Hva gir oss rettighet til å dømme mennesker vi vet lite om? Jeg vet ikke om dette bare er i hodet mitt dette er et stort problem, men seriøst.. til alle dere som gir faen, og går rett fordi, tenker taper osv.. tenk litt. Hva om det hadde vært deg? Skulle jeg gått rett forbi deg? Hadde du blitt bedre om jeg trykket deg lenger ned når du nesten var på bånn fra før? Kanskje ikke. 
     
"I'll never stop, helping to pull you through. Whatever it takes I get what you need. When you're taking steps, but need to go faster.. we can speed trough streets so the shadows can't catch you."
  

Arctic Girlie
Kloke ord - og jeg er helt enig med deg. Folk som er havnet i en slik vanskelig livssituasjon har ikke gjort det uten grunn. Det er vanskelige ting som ligger bak. Såre ting. De er våre medmennesker som har opplevd noe vondt, og det er jævlig at vi snur ryggen til og tenker stygt om dem istedenfor å bry oss!

<3
25.05.2013, 21:56
URL: http://arcticgirlie.blogg.no
benediktenp
bra skrevet! kunne ikke blitt mer enig med deg..
25.05.2013, 22:02
URL: http://benediktenp.blogg.no/
Siste Liv
Jeg er enig med deg der...Jeg blir oppgitt jeg også! Veldig bra skrevet! :)

Veldig fint bilde! :D
25.05.2013, 22:25
URL: http://sisteliv.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits