Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
regn og flom

Det å gå på skole på Sørumsand er som et dødtpunkt i livet. I morgen har vi terminprøve, og ting er ikke så lett for å si det sånn. Toget er innstilt, bussen er teit og treig, alt er forsinka og jeg MÅ være på skolen i tide.. helt forferdelig egentlig.. Så jeg hater flommen og vannet nede på fine østlandet nå. 

Dere som har sol, fuck dere. I natt har det blitt sagt at skal komme opptil 50 milimeter, og om det er sånn tror jeg at jeg sier morn'a. Vi har fått beskjed om at lærerene sender melding om de ikke kommer på skolen så vi får fri. At det flommer over på bodung er vår billett til fridager! Hehe.

Er det mulig å regne så mye når det var strålende sol for en dag siden? Det er håpløst, norge sitt turbulente vær er håpløst.. Er dette prisen vi må betale for å få sol her i norge ser du. MEn jeg håper på mer godvær, fordi det er trossalt terminprøve og eksamensuker, og jeg har ikke tid til stenge veier, flom og intsilte tog, for da sliter jeg. Dette er siste året mitt på vgs, og jeg skal FAEN ikke gå om igjen pga. regn. Det jeg syns er teitest, er at når det er flom som så og si er en naturkatastrofe så er det faktisk vårt eget ansvar å komme oss på skolen uansett hva, så om jeg har null mulighet til å komme meg til Sørumsand så stryker jeg faktisk i servitørfag, og det er IKKE bra, siden jeg skal ut i læra som servitør nå til sommeren, så om jeg så må dra med meg en robåt og ro til sørum fra lillestrøm så gjør jeg det! 

Hvordan er været hos dere?

  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits