Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
skrekk dagen ..

63 dager til André skal møte opp i Stavanger, men bare 62 dager til han drar. Jeg vet at den tiden kommer til å gå fort, dette året sammen han har gått utrolig fort. Jeg skal innrømme at siden vi fikk innkallingsbrevet for noen måneder har jeg vært som et lite barn, og gruet meg som en gal. Jeg har kanskje vært litt ekstra kjærestete også, men ikke noe som er spesielt synlig ovenfor vennene mine. 

Alle sier at det kommer til å gå veldig bra, og det tror jeg virkelig også, men så har jeg dager som denne som jeg syns det er utrolig vanskelig. Dette er noe jeg helst aldri vil prate om, og etterhvert som jeg ser det blir færre og færre dager til han reiser så blir jeg mer og mer redd, og går med en klump i magen. Jeg og André har så og si levd oppå hverandre det siste året, og det å gå flere uker uten han om gangen blir utrolig tøft tror jeg. Han er trossalt min største støttespiller og trygghet, når alt føles tøft er det i den armkroken jeg kan krype inn i og glemme alt. 

Det jeg blir mest lei meg av er at nesten alle i familien min spesielt drar det opp hver gang de møter han.. og for dere høres det kanskje ikke så ille ut, men han forandret livet mitt på alle måter, og de ukene jeg må gå uten han omgangen kommer til å føles utrolig vanskelig, fordi jeg vet at nå er han alltid der, og han kommer alltid når jeg trenger han, men det kan han ikke da. 

I dag, før jeg dro på jobb.. dro vi til kjelsås og gikk en lang tur langs akerselva og rundt i gatene på frysja og kjelsås, der jeg pleide å gå mye med morfar mens han levde, det var både trist og koselig. Det er godt å ha sånne dager sammen han, fordi jeg vet at han ikke blir borte med det første, det er utrolig å kunne være så ung og elske noen så høyt, og jeg syns det er like deilig å vite at noen har samme følsen tilbake. Han vet jeg kommer til å savne han ufatteligmye. Og til dere som har kjærester som er lite hjemme, jeg beundrer dere så mye for å klare det.

Det er jo ikke bare jeg som kommer til å savne han, lillejenta får også selvfølgelig. Hun erjo så André dalt, og den finnes intet bedre og tryggere sted enn intill han, så vi skal nok ligge å i dobbeltsenga og savne han sammen.  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits