Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
summer lovin

I dag sluttet jeg tidlig, så jeg og jeah dro til Lillestrøm og satte oss på Egon. Vi spise en kjempekoslig lunsj på uteplassene dems, og nøt solen til det ytterste. Etterpå gikk vi og shoppet litt, før vi så satte oss på en ute café, spiste is og så på en konsert der mange barnehagebarn sang søte sanger. Herregud det var søtt. 

Etterpå kom Aleks, Torolv, Tonje og Bettina, så vi dro og så Iron man 3 på kino. Den var HELT sinnsykt bra, og jeg anbefaler alle og se den, hadde personlig gikk den en 6'er om jeg var Vg ellernoe, har dessuten hørt den har fått utrolig bra anmeldelser. Skal dere først se den, så se den i 3D. Jeg elsket den, er en film jeg kunne sett 100 ganger på rad. 
Når jeg kom hjem hadde skattekortet endelig kommet, og jeg bler kjempelykkelig, siden det betyr at jeg kan levere det til jobben. Så det blir flott det.

I morgen skal sleike enda mer sol, fordi jeg skal i Bursdagen til Helene, som er i et Party telt. Jeg og André skal dit, med alle de andre vennene mine. YES! Jeg gleder meg masse, så vi skal være der utover kvelden og kose oss masse! Tar med kamera for en gangs skyld tenkte jeg, cant waaaait!  


  

Sophie
fine bilder C:
07.05.2013, 22:17
URL: http://sophie.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits