Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
søtt humør

Sånne småting: Jeg er i det søte humøret mitt, som kjæresten sier. Der jeg er litt slem egentlig, men hopper rundt på tå og later som om jeg er søt. For sannheten er, at jeg som alle andre jenter kan være skikkelig hurpe egentlig. Pent sagt så liker jeg faktisk å være litt "bitch" mot folk når de ikke forstår at jeg er det. Så man tenke hva man vil om det, men jeg mener at alle kan være litt sånn innimellom. 

Noe annet som irriterer meg utennom at det har vært ofte razzia hos naboen i det siste er at facebook NEKTER å laste opp bildene mine. Er det noen som vet hvordan jeg skal løse dette? Jeg irriterer meg så sjuuukt over det nå. Jeg blir nesten gal, har prøvd å laste opp siden rundt 12 i dag, og nå er klokka 22.20 og det har fortsatt ikke funka. Hvorfor kan aldri ting fungere som de skal? Herregud.. 

Tenke, tenke tenke: 
ettersom jeg ser at det er mye dritt hos naboen nå så lurer jeg på .. hva får folk til å selge dop? Greit at man røyker, drikker osv. fordi det går somregel bare utover degselv. Men hvorfor SELGE dop? Du ødelegger så mange mennesker sitt liv, folk blir prostituerte, lever på gata, må stjele osv for å overleve fordi de har fått livet ødelagt av dop. Så.. skjønner ikke at mennesker kan se på det som en god idee i det heletatt. 


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits