Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
for tynn?

For tynn, for feit, for store hofter, for liten rumpe, puppene dine er ikke bra nok, magen din er ikke flat nok. Nå må folk slutte. 

Jeg vet jeg er tynn, jeg kan si det med engang. Jeg vet jeg er UTROLIG tynn. Jeg ser kanskje ikke ut som om jeg spiser i dine øyne, men det får være ditt problem. Jeg trener ikke, jeg spiser drittmat, jeg spiser det jeg skal ha i meg i løpet av en dag. Kanskje jeg skipper frokost, men jeg spiser for 4 mens jeg er på skolen. Så skal du si til meg at jeg må legge på meg? Det går ikke. Jeg kan ikke legge på meg. Skal du spørre meg om jeg har hatt en spiseforstyrrelse? Er du klar over hva det gjør med selvtilliten til et menneske? 

Om du spørr meg om det, kommer jeg til å gå å se meg i speilet hver dag de nærmeste dagene med tårer i øynene og se på meg selv som et beinrangel, men sier du ikke noe så tar jeg kroppen min for det den er, jeg lever med den og tenker at så lenge jeg ikke er syk så går det bra. Jeg elsker kroppen min, ikke fordi jeg er tynn, men fordi jeg har lært meg selv å like den. Jeg blir kvalm av dere som sitter å sier at det å ikke være tynt er stygt. Jaha, skal jeg sitte å si at noen kilo ekstra er stygt? Jeg kan rett og slett ikke noe for det at jeg er tynn, jeg har høy forbrenning. Dere kan se på meg som usakelig som skriver dette, men jeg er veldig lei av all denne kroppsfiksjonen. 

Folk ser ut som de gjør, tynne, feite eller midt i mellom. La dem se ut som de vil, snakk heller om at man skal bli glad i den man er. Nyte den man er. 

  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits