Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
svar på spørsmål om Kamilla

Etter alle forumspring spørsmålene og innboksmeldingene jeg fikk ang, at jeg er for ung til å ha en egen hund, og hvordan jeg klarer det osv. Så tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om hvordan det fungerer. 

1. Hvor gammel er Kamilla, hvor lenge har jeg hatt henne og hvorfor skaffa du deg henne i førsteomgang? 
- Kamilla er 4 år gammel, jeg har hatt henne i 3 år..Jeg gikk igjennom en veldig turbulent periode, og trengte noe å fokusere på. Jeg valgte kanskje å skaffe meg Kamilla på helt feil grunnlag, men jeg angrer ikke og det har gått veldig fint. 

2. Du er altfor mye ute til å kunne ta vare på en hund, hva gjør du feks. med hunden når du reiser bort med typen i helger osv?!
- Joda. Jeg er kanskje ikke så altformye ute.. jeg er ikke ute med mindre jeg vet og har fått avtalt med mamma at hun kan passe Kamilla. Jeg kan ikke bare fly hvorsom helst, fordi jeg har et annet levende vesen jeg må ta vare på. Jeg har ikke noe problem med å la mamma passe hunden min, fordi mamma har nok peiling på hunder. Hun har lært meg alt jeg kan, og er et hundemenneske rett igjennom. Jeg er ikke ofte borte med typen i helger, fordi jeg har Kamilla og passe på. Jeg kan somregel ikke sove borte mer enn en dag om gangen fordi kamilla takler det dårlig. 

3. Hvordan merke på hundefôr bruker du? 
- Labb, labb er vel det jeg liker best.. Skulle ønske kamilla ble årets labb-hund. 

4. Hva syns kjæresten din om hunden? Hvordan klarte du å tilpasse han inn i livet hennes? 
- Hunden min er en menneske elsker, hun er så glad i mennesker at det å la dem møtes var jo ikke noe problem. Siden Andrè er her ofte har han blitt en slags "stefar" han mater henne, dusjer henne, går tur med henne, osv. Han hjelper masse til, stiller alltid opp som hundevakt om jeg trenger han. Kamilla virker nesten som hun liker han bedre enn meg innimellom, men det er fordi hun ser meg hver eneste dag. 

5. Hvorfor Kamilla? 
- Det vet jeg ikke, hun hadde ikke noe bilde på annonsen .. det ble bare sånn. Hun er perfekt i mine øyne, og jeg skøyt i blinde, og hadde flaks. 

6. Er det noe ulemper med henne? 
- JA! Hun er egentlig for glad.. haha er litt flaut når hun hopper opp på fremmede, bjeffer masse og nesten skriker. Hun bjeffer nesten heletiden til vanlig. Jeg fikk jo Kamilla  når hun var 1 år, og før det hadde hun fått lov å gjøre som hun ville. Rett og slett en rampehund uten like. Hun skjeler også, og er veldig dårlig på å bremse. 

7. Hva er det beste du vet med Kamilla? 
- Jeg er jo veldig glad for at hun er glad i alle, og det er jo bra. Så liker jeg at hun prater litt, om jeg sier: er du fin? så får jeg litt sånn kosebrumming til svar. Hun er en liten prate hund, så er hun veldig leken og kosete. Hun er full av sjarm, og elsker å være et midtpunkt.  


 


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits