Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
takk

Jeg sitter å tenker tilbake på hvor jeg var for et år siden i dag, jeg har bladd igjennom gamle dagbøker og lest hvordan jeg var, hvordan ting var og føltes. Akkurat sånn ting er nå kunne jeg ikke tenkt meg å ha det sånn, jeg kan ikke forstå hvordan jeg kan ha bært på den tyngden jeg bar på. Jeg føler jeg bar på. Jeg skriver ikke det innlegget for å sitte å synes synd på meg selv, men heller for å vise meg selv hvor bra jeg har det med meg selv nå. 

Før så var jeg vel egentlig utrolig depressiv, sier ikke at jeg hadde depresjoner, fordi selvom jeg flere ganger fikk beskjed om det ville ikke jeg gi meg en diagnose, fordi jeg følte det var hardere å jobbe mot. Jeg ville heller tenke selv, prøve å unngå slike situasjoner som diagnoser, lege eller psykologbesøk. Legen min sa engang til meg at om jeg følte meg veldig ille over flere uker framover, så anbefalte han meg å gå på antidepressive, jeg takket nei. Jeg ville heller ikke ta piller mot det å ikke føle seg bra, fordi jeg ville ikke føle meg glad på en kunstig måte. 

Innerst inne har jeg vel alltid visst at det kommer en tid der hvor jeg kommer til å se på ting på en annen måte, jeg trengte bare litt hjelp. Hjelp jeg nektet å ta imot. Jeg valgte heller å såre og drite i de som brydde seg, og gjorde mye dumt. Jeg hadde vel et litte opprør mot meg selv. Hvordan kunne jeg tenke så mye stygt om meg selv? Hvordan kunne jeg fortelle megselv gang på gang at jeg var for dårlig? Alle velger sin egen vei å gå, jeg følte jeg gikk den eneste veien jeg var kjent på. Den eneste veien jeg kunne. Jeg gikk til de jeg følte meg trygg hos, og de jeg følte forsto. Nå kan jeg se tilbake på det som en lærepenge, for de fleste av de har ikke snakket med meg på over 1 år den dag i dag. Så noenganger spørr jeg meg selv om jeg betyr så lite for dem, men det er ikke noe jeg burde ofre en tanke, kunn fordi de menneskene jeg har rundt meg nå er mennesker som har støttet og prøvd alt for å få meg dit jeg er i dag. Jeg er heldig, for jeg har mennesker jeg kan le med, mennesker som holder meg i hånda når jeg møter motstand. Som jeg selv har sagt endel ganger til mennesker som sier de føler de sliter  "Det er i motbakke det går oppover". Jeg kan sitte å se tilbake på bilder og minner jeg har fra den tiden selv, og jeg blir ikke lei meg mer, jeg blir glad jeg var der og lærte av mine egne feil.  

Jeg kan si positive ting om meg selv, jeg våkner ikke opp å ser meg i speilet og tenker at jeg ikke er verdt en dritt. For det er jeg. Jeg har en fantastisk familie, utrolig venner og for å ikke glemme en kjæreste som gjør det han kan for å holde meg fornøyd. Jeg er lei av å si jeg ikke orker ting mer, jeg er lei av å være flau over fravær og dårlige karakterer. Jeg er lei av å være sint på meg selv for å være den jeg er. Jeg unner ingen den følsen. Jeg vet det ikke er lett. 

Det jeg skal avslutte med er egentlig å takke alle de menneskene som var der heletiden. Takke foreldrene mine for at de selv etter mye motgang, at de ikke ga meg opp. Jeg vet jeg skapte mer problemer enn noen burde. Jeg vil si takk til vennene mine, som ikke snudde ryggen til meg selv hvor negativ, sliten, frekk og uansett hva jeg gjorde, så ble dere hos meg. Jeg vil takke kjæresten min for å komme inn i livet mitt for å vise meg at jeg sakte men sikkert gjorde framskritt. Han som fikk meg til å satse på skolen, satse på en framtid jeg bare drømte om, og som virker utrolig nærme nå, og jeg vil takke han for å øke selvtilliten min og forandre måten jeg ser på meg selv. Jeg vil si takk til alle som ser meg for den jeg er, og ikke den jeg tvang meg selv til å være fordi jeg rett og slett mislikte meg selv så sterkt som jeg gjorde. 

TAKK

  

bysanni.blogg.no
AAAAAA HVORDAN GREIER DU DET EGENTLIIIG
10.04.2013, 19:44
URL: http://bysanni.blogg.no
Eva Kristina
sterke jentami <3 stolt over forbedringen din ! vil alltid være her for deg snuskepusen
10.04.2013, 19:46
URL: http://evakristinaa.blogg.no
Elise Marie
Kjempe fin blogg, stå på videre!

Hadde blitt utrolig glad for en kommentar tilbake ♥
10.04.2013, 19:51
URL: http://eliserener.blogg.no
Therese Myren
Sandra : det er ikke så vanskelig som de fleste tror, men ting tar tid og man må være tålmodig. Jeg har sliti med meg selv siden jeg var 13, og det var da jeg startet mitt eget lille opprør ved å begynne å gjøre mange dumme ting. Men det er bare å stille spørsmål så skal jeg skrive et innlegg om hvordan jeg fikk meg selv dit jeg er i dag. :)
10.04.2013, 19:52
URL: http://thmss.blogg.no/
Stinee
Det ironiske er at de som snudde ryggen mot deg/oss hadde akkuratt de samme problemene.

Du er en, og har alltid vært en sterk jente! og du kommer til å få en fantastisk fremtid, vent å se vennen
10.04.2013, 20:06
Camilla
Aww, go jenta mi! <3 Du er sterkere enn du tror og det har jeg sagt siden dagen jeg møtte deg!

Og jeg vil alltid stå der i tykt og tynt med og for deg! <3

Love you <3
11.04.2013, 05:48Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits