Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
mammas svik

Jeg er nettopp ferdig med boka om Alvdal saken som de fleste av dere sikkert har hørt om. Jeg kan ærlig innrømme at det er en av de tøffeste bøkene jeg har lest. Jeg har også lest boken om Christoffer, som heter "Jeg tenker nok du skjønner det sjøl" . Alvdal saken er en stor sak, som det ligger mye mer bak en det som har blitt skrevet i eventuelle avise og på nett. Boken inneholder mye informasjon om både foreldre, stefedre osv som ikke er lagt ut så mye om. Dessuten inneholder også boken om episoder fra punkt til prikke. 

"Jeg har gått på skolen med blått øye og hovne lepper etter grisebank. Halve ansiktet var oppskrapet etter at jeg ble dratt ned trappa etter anklene." 
- Utdrag fra boken. 

Det jeg er mest sjokkert over mens jeg leser er faktisk det at ingen har gjort noe spesielt. Jenta bak boken har blitt kaldt lystløgner gjennom hele oppveksten og uansett hvor mye hun sa ifra var det ingen som trodde på henne om overgrepene. Hvorfor tror ingen på et lite barn? Ingen barn har slik fantasi, spesielt ikke om seksuelle overgrep tenker nå jeg. Jeg ble utrolig skuffet over dagens barnevern etterhvert som jeg leste boka. Hva får dem til å tro på morgen? Jeg håper de sitter der og føler seg dumme, idiotiske og angrer etter at moren satt i retten og bilde på bilde, video på video ble vist av overgrep mot ungene hennes og andre barn, som hun har vært en del av å stå bak. Dette har foregått i hennes hus, bak en mor sine fire vegger. En kvinne som selv har utalt seg om at hun ville ha en unge fram til den var 2-3 år så kunne hun kvitte seg med den, for da husket den ikke overgrepene, en kvinne som har fått barne framstilt som funsjonshemmede for å få mer penger og støtte fra staten. 
 


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits