Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
begravd

Jeg ligger for øyeblikket i senga til kjæresten mens han dusjer, begravd i mine egne tanker. Til alle dere der ute som har en kjæreste som er i militæret eller har vært og klarer det, respekt til dere. 
Min reiser til sommeren, og det finnes ikke noe jeg gruer meg mer til.. Jeg har selv sagt jeg ikke vil prate om det, med han. Men hver gang vi er i familiemiddager eller enkelte ganger når vi sitter samla rundt bordet med moren og faren hans er det alltid noen som drar det opp. Jeg har selv sagt at jeg tror det vil gå veldig fint, og det tror jeg på, men jeg er klar over at jeg kommer til å savne han mer en jeg kan tenke meg. Han er nemlig verdens herligste fyr (i mine øyne) og du skal lete lenge før du finner en mer omtenksom og fantastisk kjæreste. Han stiller alltid opp når jeg trenger han, trøster meg når noe plager meg, og ingenting får meg til å føle meg bedre enn når han sier noe pent om meg, eller bare ligger å holder rundt meg. Å vite at jeg ikke har dette sikkerhetsnettet rundt meg snart er så ufattelig skremmende.

"Follow me i'll be your river,ollow me i'll be your river, i'll move the mountains for you. Follow me, i'll be your river, i'm here to keep you floating"

Jeg er utrolig glad i kjæresten min, jeg føler meg ufattelig heldig. Nei jeg er ikke en kjæreste blogger, og jeg kommer skjeldent til å skrive innlegg om han. Men nå som jeg ligger her alene, og vet at det er ikke lenge til, å det har vært så mye snakk om det i det siste, vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Er det virkelig så ille da, therese? Sier jeg til meg selv, for jeg vet jeg holder ut, jeg vet han gjør det. Jeg vet at uansett hvor han er så er det ikke en eneste tanke i hodet mitt som sier at jeg ikke kommer til å vente på at han skal komme tilbake og hjem til meg. Jeg kunne jo ikke vært mer heldig enn det jeg er, som har han. Planen min er å ha mest mulig happydays med han og skape mange gode minner fram til han drar, det er jo de jeg kommer til å bære på og glede meg over mens han er borte. 

  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits