Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Stressed up

Fredag så  dro jeg til Sverige med storesøstra mi. Vi hamstra noen brett brus, snus, masse godteri og caprisone. Hahah, når jeg kom hjem dro jeg til Sinsen, for å besøke en gammel venninne, som var utrolig koselig. Utennom at jeg måtte vente i 20 minutter på bussen, fordi jeg kom gående når bussen kjørte. Haha, klønete gjort. Uansett, jeg var der i noen timer før André kom å henta meg. Vi kjørte hjem til meg, etter det så vi på The bourne legacy med mamma og søstra mi. 


( Nittedal er så reint å fint) 

På lørdag dro jeg å møtte bestefar, så til Stovner for å få info ang. jobb. Får snart egne nøkler dit! Hihi. så har jeg fått høy lønn, yey! Etter det dro jeg hjem til André, der vi skulle spise en fire retter med Italiensk mat. Det var utrolig godt. Jeg var så sliten, og håpløs egentlig. Men det gikk bra! Etter det gikk jeg og André opp å så på Thor filmen, som jeg faktisk syntes var kjempebra. 

I dag skal jeg bare ligge i senga, og slappe av med kjæresten min. Noe som føles så bra, er en lykkelig liten jente når jeg er med han!

Hva har dere gjort i helga/skal i dag?
 


  

Beate
Kjære blogger! Vi holder på med en undersøkelse om hva blogere synes om handel på nett. Alle som hjelper til vil få en gave; nemlig en gratis kinobillett! Delta nå!
17.03.2013, 22:18
URL: http://4c3.de/P4yNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits