Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Blid & Fornøyd

Brun og blid er det jeg heller vil være, men for øyeblikket har jeg ikke råd. Ser meg i speilet, ser bare hvit. Herregud må ta sol snart, og den turen i Hafjell gjorde ikke noe på fargen, men kan trøste meg med at jeg har penger igjen på lørdag, da kan jeg ta sol. Og pepsodentwhite hjalp skikkelig mot den snusfargen etter snusen på fortennene mine, så annefaler pepsodentwhite til alle snusere. 

I dag skal jeg bare ligge i senga, hvile foten. Mamma er dårlig så jeg tok oppvasken for henne og har latt henne sove i hele dag. Siden pappa er i Bergen på forretningsreise så er det bare jenter her, og storesøster jobber, så da er det bare meg og mamma. Begge er dårlige, så her blir det ikke gjort mye. Jeg fikk ihvertfall lagd pai til middag til oss i går men i dag er jeg svimmel og kvalm av smerten, så skal bare slappeav. 

 

Tenkte jeg skulle lage et innlegg om hvordan jeg redigerer bildene mine senere, og kanskje komme med noen videoblogger og spørsmålsrunder.

  

Victoria Ki
Så utrolig fin blogg! Elsker bildene og innleggene på bloggen! Fast leser fra nå av!

Men jeg lurte på noe? kunne du gått inn på min blogg og fortelle meg hva du syns om det siste innlegget mitt i kommentarfeltet? hadde vært fint med litt tips også! :D du kan også vinne morrocan oil på blogge min :)
14.03.2013, 14:40
URL: http://www.victoriaaki.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits