Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
sleaze!

Ligger godt tilbake i senga, etter en lang skoledag. Er vansklig å gå på skolen med den foten jeg har nå, som jeg skal tilbake til legen med på torsdag for å se videre på. Jeg har ikke sjans på å tråkke ned på den, etter helga i Hafjell. Så jeg har fått streng beskjed å ligge med foten høyt og slappe mye av i den. Nå ligger jeg med den på to puter mens jeg ser på The Simpsons og hører påLOVESTONED lista mi på spotify. 

Skal egentlig jobbe på Brasserie France i morgen, på Torsdag og Fredag. Må ned å skrive under lærlingskontrakten min i morgen uansett, og gruer meg maks til å gå opp karljohan med den foten her. Heldigvis kommer kjæresten på fredag, og da kjøper han med masse godteri. Så skal jeg på jobb på lørdag, som er vitkig for å ha litt i lommene. 

Savner å shoppe, men må spare litt. Skal spare hvertfall det jeg får denne uken, for å så dra ut  å shoppe litt. Har alt bestemt meg for innkjøpet! Alt finner du på Carlings .. 
 

Nå skal jeg slappe av mer, se litt mer på tv før jeg kanskje lager en kopp te. Tenkte også at jeg skulle legge ut ukentlige instagrambilder .. hvordan instaen har sett ut denne uken! men tar det på søndag .. Nå skal jeg slappe av, og nyte det at jeg ikke må opp før jeg selv vill i morgen , fordi jeg ikke skal dra å underskrive lærlingskontrakten min før 14:30

Kos dere masse i kveld, og kommenter gjerne hva dere vil at jeg skal blogge om. 


 


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits